Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Иван Бандаловски със силни думи за станалото с ЦСКА! Управляващите, как ще отговорите?

Публикувано

на

Бившият защитник и капитан на ЦСКА Иван Бандаловски даде интервю за bTV, в което засегна подробно темата за случващото се на „Армията“. Според десният бек на Партизан, държавата трябва да помогне на ЦСКА, като той направи и интересно сравнение с големия враг на настоящия си клуб – Цървена звезда. „Звездашите“ имали приблизително 50 млн. евро дългове (или повече от три пъти от тези на ЦСКА), но сръбската държава се грижела клубът да съществува в елита, защото бил тим с национално значение.

„Не ме изненадва това, което се случи с ЦСКА. Това се гласеше от доста години. Не е възможно ЦСКА да не може да играе в „А“ група и в евротурнирите. Това е най-голямата марка в България. Навсякъде, където кажеш ЦСКА, хората знаят за какво става въпрос. Боли и трябва да се направи нещо.

Цървена звезда има много повече задължения от ЦСКА, но държавата стои зад клуба и досега не е фалирал. Нищо че дълговете на Звезда са около 50 милиона евро. На всеки мач има по 25-30 хиляди зрители и това е радост за народа.

Институция като ЦСКА не трябва да се погубва, като играе по „В“ група и областните дивизии. На клуба е нужно да помогнат хората от горе, които решават всичко в държавата. Дано намерят изход от ситуацията и най-футболната марка в България да се върне, където й е мястото“, каза Бандаловски.

В България много компромиси се направиха за доста клубове. И не виждам какво пречеше да се оставят в елита ЦСКА и Локо (София)“, добави по темата бранителят.

 

Избрано