Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Деси Слава заби футболист с над 150 мача в „А“ група

Публикувано

на

Деси Слава възобнови отношенията си със стар свой интимен партньор, узна HotArena. Близки до фолк звездата разкриха, че тя отново има взимане-даване с бившия футболист на Славия и настоящ играч на турския Самсунспор Галин Иванов.

Тъй като 27-годишният спортист със 166 мача в „А“ група се е установил главно в турския град Самсун, палавата блондинка с голямо нетърпение очаквала интимните си срещи с младото лъвче, пише Всеки ден.

Тръпката между Деси и Гальо се заражда още през 2010 г.

По това време изпълнителкатавъртеше любов със собственика на ядките „Кронос“ – младия милионер каракачанин Георги Батаков.

<a href=Галин Иванов" width="246" height="394" srcset="http://ludsport.net/wp-content/uploads/2015/11/Galin_ivanov_2013.jpg 276w, http://ludsport.net/wp-content/uploads/2015/11/Galin_ivanov_2013-187x300.jpg 187w" sizes="(max-width: 246px) 100vw, 246px" />

Галин Иванов

Сливенският предприемач дълго време не подозираше нищо за изневерите на любимата си, но в крайна сметка един ден в ръцете му попада телефонът на певицата, откъдето изплувала горещата й есемес комуникация с футболиста. Огорчен, той зарязва Деси Слава на секундата. Дълго време младият баровец не можел да преживее изневярата й. Особено го боляло и от факта, че е налял над 150 000 лева в основаването на телевизията на певицата – DS TV, която тя успя да продаде с триста зора преди няколко години.

По време на аферата си любовникът Галин дори заплашва Деси, че ако не приключи връзката си с Батаков, лично той ще се свърже с него, за да му съобщи за техните отношения. Бизнесменът обаче сам стига до коварната истина за невярната си половинка. Днес въпреки тези премеждия със спортиста блондинката явно таи хубави спомени от креватните им приключения. Затова и сама потърсила контакт с чаровния ритнитопковец.

Някои от близките до певицата са на мнение, че именно Галин е причината тя да се раздели с последното си сериозно гадже – ММА боеца Светлозар Савов. С него Деси планираше да създаде семейство, но най-неочаквано шампионът й би шута. Официалната причина за раздялата им бе тази, че Светльо искал дете от фолк дивата, но тя не била готова още за тази крачка. В действителност обаче зад провалената им връзка стоял друг мъж. Твърде вероятно това да е именно бившият футболист на Славия, разказват източниците ни.

Източник: Всеки ден“

Избрано