Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Разкриха кой е терористът, взривил се на вход „J“ на „Стад дьо Франс“

Публикувано

на

Самоличността на терориста, опитал да влезе на „Стад дьо Франс“ около 15-ата минута на приятелската среща между Франция и Германия, бе разкрита. „Си Ен Ен“ информира, че камикадзето е сириец със статут на бежанец и се казва Ахмад ал-Мохамад.

333333333

Личната карта на камикадзето, което се самовзриви на входа на стадиона. Сн. blik.rs

Както вече ви съобщихме, целта му била да се взриви на трибуните, за да допринесе за по-голям брой жертви и смут.

Плановете били в паническия бег след това второ камикадзе да избухне и броят на загиналите да се увеличи рязко. Органите на реда на вход „J“ обаче открили бомбата под дрехите на Ахмад и в акт на отчаяние той активирал експлозива.

Две минути след експлозията се взривява и втора бомба, в близост до изходите на стадиона. Смяташе, че се тя е активирана от египетски гражданин. Засега от арабската страна идват информации за мъж на име Валед Абдел-Разак, който обаче е пострадал, докато се реди на опашка за билети, без да е активирал експлозив.

12219448_10208205356719719_888646185809161348_nФренските власти обявиха, че има огромна вероятност един от териростите в петък да е избягал в хаоса. Обявеният за общонационално издирване се казва Салах Абдеслам, 26-годишен. Органите на реда подчертават, че ако някой има информация задължително да потърси помощ от тях, а не да се опита да обезврежда терориста.

Още по темата:

ВИДЕО как настъпва хоасът на „Стад дьо Франс“ след взрива на входа (не е за хора съ слаби нерви!) >> ЧЕТЕТЕ ТУК

Зловещият план на „Ислямска държава“: вежте какво трябвало да се случи със „Стад дьо Франс“ >> ЧЕТЕТЕ ТУК 

 

Избрано