Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Топ 6 на женските навици, които дразнят мъжете

Публикувано

на

Мъжете обсъждат тези неща с приятели в бара, на работа, на риба и при работа по колата. За това се пишат книги и се снимат филми, но представителите на силния пол неизвестно защо не обичат да говорят открито с жените по този въпрос. Представяме ви една публична тайна – шест женски навика, които наистина дразнят мъжете.

Имаме една лоша новина.

Както казва един от експертите ни, „нас мъжете може да ни вбеси почти всичко“. Кое е това „всичко“ зависи от личните предпочитания на партньора ви. Различни мъже могат да реагират напълно противоположно на едни и същи неща. Например някои се радват и възбуждат от това партньорката им да носи техните дрехи вкъщи, а други се дразнят и чисто и просто не понасят някой да пипа личните им вещи.

В такива ситуации психолозите препоръчват да обръщате внимание на детайлите. Забелязвате сянка на недоволство на лицето му? Тогава по-добре не бъркайте в гардероба му. Случва се някои женски навици да започнат постепенно да дразнят мъжа, понякога дори след година съвместен живот. Защо ли? Заради хормоните. Първоначалната влюбеност (романтичната фаза) трае от 3 седмици до 3 години, при повечето двойки около 7-8 месеца.

През този период партньорите не забелязват недостатъците на другия и изпитват хормонален бум. След време хормоните се стабилизират и човек може „да си отвори очите“ за минусите на любимия. Нещата, които са му изглеждали като чаровна особеност, изведнъж започват да го дразнят. В този момент всеки сам си взима решението дали да приеме нещата, каквито са, или да се впусне да търси нова романтична тръпка.

Затова не бързайте да вдигате скандали, когато той ви направи забележка за някой ваш навик. По-добре обсъдете спокойно нещата, изяснете причината за раздразнението му. И имайте предвид, че някои женски особености могат наистина да изкарат мъжа от кожата.

Въвличане на трети лица в спора 
Понякога се опитваме на всяка цена да накараме мъжа да говори с нас, обсъждайки с него въпроси, които той категорично не желае да повдига. Например отношенията му с бившата му приятелка или конфликтите му в службата. Жената се опитва да „проникне“ в менталното лично пространство на партньораа, дори ако той дава недвусмислен сигнал, че това е забранена територия.

Има зони, в които той предпочита никой да не „човърка“ и теми, които не желае да обсъжда. Партньорката обаче упорито се опитва да проникне в забранената територия по нови и нови начини. Това би подразнило всеки. Какво да направим? Разберете, че някои теми са затворени за обсъждане.

Вие, например, може да не сте казали на никого как сте плакали по цели нощи, когато родителите ви са се развели. Ако пък „секретната“ информация е толкова важна за вас, опитайте се да го обясните на партньора. Нека сам реши дали да я сподели с вас или не.

Навлизане в личното пространство 

Какво правим, когато аргументите ни се изчерпват? Точно така – викаме на помощ трети човек, който може да повлияе някак на мнението на партньора, негов приятел или роднина. А не бива! Тактиката „Нека питаме Пешо“ дразни много мъжете. Често партньорът изобщо не вижда проблем в спора и не желае да го споделя с когото и да било.

Той искрено смята, че това си е „между вас двамата“. А при това положение за какво са му свидетели? Какво да направим? Водете споровете само на четири очи.

Единствената възможна „трета страна“ в спора е независимата информация. Например ако не можете да се разберете къде да отидете на почивка, добър съветник ще е интернет с безбройните факти относно курортите и с мненията на други туристи.

Прекъсване 

Няма значение дали сте прекъснали негова започната фраза или сте го смутили, докато гледа любимото си телевизионно предаване – мъжът ще се подразни еднакво силно.

Жената си мисли, че той гледа някаква глупост и сега е идеалният момент да си поговорят. Нито един мъж обаче не може да проумее защо този разговор не може да почака 15-3-минути, ако не става дума за пожар. Дори ако темата на разговора е крайно приятна, например покупка на автомобил. Същото е, когато представител на силния пол е зает с нещо, което според него е важно, а партньорката, погълната от битови проблеми, го засипва с маловажни въпроси от рода на „Ти краставици купи ли?“.

Какво да направим? Намалете темпото, имайте търпение и оставете партньора да прави това, което му харесва. Това не означава, че трябва да пазите „тих час“ вкъщи, по-важна роля играе честотата и най-вече незначителността на повдиганите от вас въпроси. Едно-две изказвания от серията „иначе ще взема да забравя“ са допустими. Ако обаче продължите, не очаквайте нещо различно от раздразнение.

Забравяне и разсеяност 

„Ама че си разпиляна!“, „Елементарни неща не можеш да запомниш!“ – ако чуете подобни обвинения, не бързайте да вдигате скандал. Може би трябва да преразгледате графика си или ролята си в двойката. Човек започва често да забравя или от силно претоварване, когато мозъкът не успява да обработи целия поток информация, или от чиста безотговорна инфантилност.

Трябва или да намалите броя на поетите от вас отговорности, или да се примирите и да пораснете. акво да направите? Ако отдавна сте с този партньор и имате общи задължения, просто се разберете спокойно кой за какво отговаря.

Например, кой съхранява гаранционните документи за битовата техника и кой внася таксите за ток или за погасяване на кредит. Двойката е вид екип, всеки трябва да поеме отговорностите, с които се справя най-добре. Хубаво е да разпределите изрично задачите, а не да си мислите, че нещо се подразбира. Това ще реши половината ви битови конфликти.

Манипулиране на мъжа 

Сълзи, скандали, заплахи – мъжете мразят не само методите ни за манипулация, но и самия факт, че се опитваме да ги манипулираме. Можете да се научите да контролирате един мъж, но щом започнете да го правите, любовта приключва. Манипулацията е власт, а където има власт, няма място за любов.

Да, има мъже, които лесно се поддават на манипулации. заради това обаче развиват депресия и проблеми с либидото. А всяко желание да „контролирате“ партньора е отражение на това, че нямате вяра в него. За какво ви е такъв мъж? Какво да направите?

Понякога е къде по-ефективно да обсъдите спокойно въпросите и честно да кажете „Имам нужда от помощта ти, моля те, направи за мен ето това“. Мъжете възприемат по-благосклонно простите споразумения, отколкото диктаторски наложените условия.

Редовните закъснения 

Това е толкова болезнена тема за мъжете, че вече им е омръзнало дори да се шегуват по този въпрос. Да сте чували напоследък нови вицове за закъсняващи и мотаещи се жени? Не. Въпросът е защо закъсняват жените. Какво дава закъснението на човека, който закъснява? Власт! Ако жената си мисли „Аз съм толкова уникална, че си заслужавам чакането!“, това хич не е добре.

Друг вариант е патологичната прокрастинация или неосъзнатото нежелание на дамата да дойде на срещата. Ако имате огромно желание да заминете на почивка, ще пристигнете навреме на летището. Но ако се съмнявате, че този мъж е „единственият“ за вас, ще отлагате срещата.

Какво да направите? Първо си отворете очите за една очевидна истина – оправянето за излизане отнема на жените повече време, отколкото на мъжете. Започнете да се приготвяте по-рано. Уточнете кога трябва да тръгнете и си настройте аларма.

Разберете се с мъжа, че преди уреченото време няма да сте готови при никакви обстоятелства. Най-добре е да настроите алармата за 10 минути преди желания час.

Източник: tribali.info

Без майтап

Валери Божинов превзе социалните мрежи: треньор му е… Ким Чен Ун (СНИМКА)

Публикувано

на

Валери Божинов отново стана хит в социалните мрежи. Голямата звезда на Ботев (Вр) честити рождения ден на своя старши треньор и втори баща Сашо Ангелов.

Специалистът днес става на 50 години и получи подарък от всички играчи на тима – колаж, на който се здрависва с друг известен диктатор – севернокорейския лидер Ким Чен Ун.

„Честит юбилей, диктаторе! Искам да го поздравя и му пожелавам много здраве и успехи в живота“, написа Валери Божинов.

Прочети повече

Без майтап

Байерн (М) се изправя още в първия си мач за Купата на Германия срещу българин

Публикувано

на

Бившият национал на България Димитър Рангелов и неговият Енерги (Котбус) ще се изправят срещу Байерн (Мюнхен) на старта на Купата на Германия. Енерги ще е домакин, а победителят ще бъде определен само в един мач в края на юли. Байерн е носител на трофея.

Енерги изпадна от Трета лига и от новия сезон ще се подвизава в регионалните дивизии на германския футбол. Независимо от това ръководството се договори с капитана си Рангелов да остане в тима и занапред. Митко се беше завърнал в Котбус през миналия шампионат с цел да помогне за оцеляването на тима, но усилията му не бяха достатъчни.

Жребият:
Обернойланд – Дармщат 98
Енерги (К) – Байерн
Веен – Кьолн
Ханза (Р) – Щутгарт
Заарбрюкен – Ян (Регенсбург)
Ферл – Аугсбург
Любек – Санкт Паули
Магдебург – Фрайбург
Улм – Хайденхайм
Айхщет – Херта
Вакер (Нордхаузен) – Ерцгебирге (Ауе)
Оснабрюк – РБ (Лайпциг)
Дрохтерзен/Асел – Шалке 04
Виктория (Берлин) – Арминия
Инголщат 04 – Нюрнберг
Дасендорф – Динамо (Дрезден)
Кемнитцер – Хамбургер ШФ
Делменхорст – Вердер (Бремен)
Кайзерслаутерн – Майнц 05
Вюрцбургер – Хофенхайм
Аахен – Леверкузен
Зандхаузен – Борусия (М)
Халешер – Волфсбург
Халберщат – Унион
Валдхоф – Айнтрахт (Фр)
Юрдинген – Борусия (Д)
Рьодингхаузен – Падерборн 07
Залмроор – Холщайн
Филинген – Фортуна (Д)
Баунатал – Бохум
Дуисбург – Гройтер Фюрт
Карлсруе – Хановер 96

Прочети повече

Без майтап

Левски удря в опитите си да привлече национал на България

Публикувано

на

Ръководството на Левски ще води финални преговори за привличането на централния защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров. „Сините“ искаха национала още през зимата, но тогава до трансфер не се стигна. Сега за сделката настоява и новият треньор Петър Хубчев. Той иска Кристиан в състава си, защото е бърз и повратлив. Високият му ръст пък му позволява да е ефективен при статичните положения – както пред собствената, така и пред противниковата врата.

22-годишният Димитров дебютира за националния отбор при гостуването на Чехия (1:2) в евроквалификация. Във втория си двубой за „трикольорите“ откри и головата си сметка – вкара с глава след центриране от корнер при поражението с 2:3 от Косово на „Васил Левски“.

Димитров се превърна в несменяем титуляр в състава на Ботев през изминалия сезон. Той взе участие в 31 шампионатни мача, в които реализира 4 попадения. Вкара и решаващия гол в полуфиналите за Купата на България срещу ЦСКА, с който класира „канарчетата“ за битката за трофея.

За да успеят да привлекат Кристиан Димитров, от Левски ще предложат на Ботев и голям процент от бъдеща продажба на играча в чужбина, пише „Тема Спорт“. На старта на подготовката Хубчев намекна, че очаква скоро към тима да се присъединят трима национални състезатели.

Прочети повече

Избрано