Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Зарко най-сетне проговори за провалената си връзка с Деси Слава

Публикувано

на

ММА боецът Светлозар Савов проговари за първи път пред списание „LOVE style“ за приключилата си връзка с поп-фолк звездата Деси Слава и за това как приема отношенията на певицата с новия й партньор – боксьора Благой Найденов. Зарко е категоричен, че всичко между него и изпълнителката на „Мъжете всичко искат“ и „Невъзможно е да спрем“ е приключило, като двамата не са се чували от януари.

„Окончателно се разделихме и не мисля, че ще се съберем някога пак. Участието ни в „Биг Брадър“ ни помогна да си изясним отношенията.

След предаването се видяхме веднъж и се чухме по телефона няколко пъти. От само себе си се разбра, че няма да бъдем заедно повече. Не че ни се е изчерпала връзката, но просто пътищата ни се разминаха. Със сигурност изпитвам някакви чувства, но да я обичам, е силно казано.

Не желая да прозвучи грубо, но Деси не знае какво иска. Говори едно, а прави нещо различно. Как иска да имаме бебе, като поема повече работа? Кой ще го гледа това дете?“, пита се ММА боецът. Той не ревнува Деси от новата й изгора Благой Найденов. – „И аз комуникирам с други момичета, но нищо сериозно. Има моменти, в които ми липсва жената до мен, но сега не съм готов и не искам сериозна връзка“, допълва Зарко.

Избрано