Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Топ публикации

Наско Сираков и Илиана Раева ще стават дядо и баба

Публикувано

на

Наско Сираков и Илиана Раева са на седмото небе от радост. Легендата на Левски и президентът на федерацията по художествена гимнастиката ще стават дядо и баба, разбра „7 дни спорт“. С пъpвopoднo внyчe щe ги зapaдвa пo-мaлкaтa им щepкa Bиoлeтa. 27-годишната красавица е бременна от бившия футболист на Левски Георги Коруджиев.

Двамата са заедно от три години. В момента влюбените са се усамотили в Гърция, където се радват на спокойствие и слънчеви лъчи.

Досега Виолета стоеше в сянката на кака си Славея, която е по-активна на любовния фронт. По-малката сестра страни от излишна показност, а за личния й живот не се знае почти нищо.

Георги Коруджиев е юноша на Левски. Иначе кариерата му минава през унгарския Шопрон, Зимбру, Спартак Вн, Локо Пд и Хасково. Заради него Виолета често сновеше от град на град.

Най-вероятно известното спортно семейство Сиракови съвсем скоро ще чуе и звъна на сватбените камбани, но това зависи от младите.

Източник: 7 дни спорт

Избрано