Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Деси Слава пя на старо гадже

Публикувано

на

Фолк звездата Деси Слава отправи неочакван музикален поздрав. Той бе насочен към бивше нейно гадже, като случката бе съвсем реална и очи в очи – по време на нейното участие в столичен фолк клуб. Изпълнителката на „Мъжете всичко искат“ и „Като птица“ редуваше хитовете си пред препълненото заведение, когато най-неочаквано отправи специален поздрав към… Галин.

Въпросителните около самоличността му пратиха мнозина в мисли за колегата й от попфолк сцената.

Да, но в случая не ставаше въпрос за младия изпълнител, а за стара любовна тръпка на Деси. Из между гостите на концерта й беше забелязан бившия футболист от Славия Галин Иванов, който в момента играе за турския отбор Самсунспор.

Точно преди 6 години двамата имаха бурна връзка, която обаче приключи доста болезнено за спортиста.

Бившите обаче са запазили добри отношения, щом не избягват срещите си на публични места. А още повече, когато Деси му отправя песен с любовно послание, шушукат в средите. Малко след раздялата на певицата с ММА боеца Светлозар Савов, се заговори, че Деси Слава и Галин за възобновили връзката си.

Каква обаче е развръзката на засечката им в заведението остава загадка към момента. Припомняме, че в момента 37-годишната певица има връзка с 20-годишния боксьор Благой Иванов, който дори засне в последния си клип към песента „В друг живот“.

Изглежда обаче, че бурната й любов с младия Благой не е достатъчен стимул за свалянето на няколкото излишни килограма, който от известно време мъчат певицата. В заведението Деси показа мощни баджаци и огромен бюст. Певицата се бе издокарала с разкроена червена рокля и високи ботуши, които обаче не успяха да прикрият наедрялата й фигура.

Източник: hotnews.bg

Избрано