Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Изобретиха боксерки, които позволяват на мъжът да се изреже навсякъде!

Публикувано

на

Японската текстилна компания “Seiren” пусна на пазара боксерки, които поглъщат миризмите. Ако си с такова бельо ще можеш спокойно да се изрежеш като нерез на поляна, без това да причини световъртеж на хората около теб.

“Няколко години ни бяха нужни, за да създадем долни гащи, които са удобни за носене и същевременно отстраняват бързо неприятната миризма”, заяви говорителка на компанията, която призна с половин уста, че обича да попръцква. – Първоначално смятахме, че към артикула ще проявят интерес най-вече болници, но много хора започнаха да го купуват, включително бизнесмени, които имат дълги бизнес срещи през целия ден.

Ако си с такова бельо ще можеш спокойно да се изрежеш като нерез на поляна, без това да причини световъртеж на хората около теб.

Смятай за какво пърдене от напрежение става въпрос!

Компанията признава, че тайната на долните гащи без мирис е във вкарването на керамични частици в текстилните влакна. Производителите дори вече предлагат за продажба гама от 22 различни продукта, от чорапи без мирис до тениски, които поглъщат миризмата на пот от мишниците.

Източник: Brato.bg, снимка: en.rocketnews24.com

 

Избрано