Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Ивайло Петев се връща да поеме Левски, открадна си якето от Динамо (З)

Публикувано

на

Проектантът на „самурайската приказка“ Ивайло Петев се завръща на бял кон на „Герена“. Селекционерът, в чиито последни 3 мача България допусна само 14 гола, е поел предизвикателството да издържи повече от един работен ден при 26-кратните шампиони.

„Г-н Петев е достатъчно хитър и след втория бой от Севиля усети накъде духа вятърът в Загреб. Намери символика, че напусна България след 0:4 от Дания, а сега със същия резултат го изпратиха от „Санчес Писхуан“.

Затова реши преди да си събере парцалките от Динамо, преди да са го съблекли и тук“
, коментираха „от кухнята“ на хърватския шампион. Кмета подал CV на обявата на Левски за треньор на първия тим в jobs.bg и за негово щастие то било единственото.

„Абе момче, ти сигурно не разбираш от футбол!“, сопнала се по телефона леля Пенка чистачката, когато Петев потърсил „сините“ – „Да, други изисквания има ли?“, бил нахъсан Стратега от Баховица. Той бил помолен от Спас Русев да си вземе служебното облекло от Динамо (З), че при има-няма 25 млн. дългове, било трудно да се намери резервно на сваленото от фенове преди 3 години.

„Позитивното е, че в Левски не можаха да намерят 100 000 лева за премии и сега Петев лесно ще си намери оправдания, че не печели мачовете. С настоящото безпаричие нещата са що-годе като с националния – борба за четвърто-пето място“, шушукат на „Герена“.

Междувременно финансовата криза в Левски е достигнала нови висоти. Бабатунде Адениджи, на когото клубът не успя да осигури служебна кола, след спрените премии не могъл да си плаща и билетчетата за тролея до „Герена“. Затова Тундето решил да си разкрие истинската възраст и си извадил карта за пенсионери над 68 г., на каквато слуховете гласят, имали правото поне още дузина цветнокожи от родния (кой знае защо наричан) елит.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! 😀

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано