Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Ивайло Петев се връща да поеме Левски, открадна си якето от Динамо (З)

Публикувано

на

Проектантът на „самурайската приказка“ Ивайло Петев се завръща на бял кон на „Герена“. Селекционерът, в чиито последни 3 мача България допусна само 14 гола, е поел предизвикателството да издържи повече от един работен ден при 26-кратните шампиони.

„Г-н Петев е достатъчно хитър и след втория бой от Севиля усети накъде духа вятърът в Загреб. Намери символика, че напусна България след 0:4 от Дания, а сега със същия резултат го изпратиха от „Санчес Писхуан“.

Затова реши преди да си събере парцалките от Динамо, преди да са го съблекли и тук“
, коментираха „от кухнята“ на хърватския шампион. Кмета подал CV на обявата на Левски за треньор на първия тим в jobs.bg и за негово щастие то било единственото.

„Абе момче, ти сигурно не разбираш от футбол!“, сопнала се по телефона леля Пенка чистачката, когато Петев потърсил „сините“ – „Да, други изисквания има ли?“, бил нахъсан Стратега от Баховица. Той бил помолен от Спас Русев да си вземе служебното облекло от Динамо (З), че при има-няма 25 млн. дългове, било трудно да се намери резервно на сваленото от фенове преди 3 години.

„Позитивното е, че в Левски не можаха да намерят 100 000 лева за премии и сега Петев лесно ще си намери оправдания, че не печели мачовете. С настоящото безпаричие нещата са що-годе като с националния – борба за четвърто-пето място“, шушукат на „Герена“.

Междувременно финансовата криза в Левски е достигнала нови висоти. Бабатунде Адениджи, на когото клубът не успя да осигури служебна кола, след спрените премии не могъл да си плаща и билетчетата за тролея до „Герена“. Затова Тундето решил да си разкрие истинската възраст и си извадил карта за пенсионери над 68 г., на каквато слуховете гласят, имали правото поне още дузина цветнокожи от родния (кой знае защо наричан) елит.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! 😀

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Луд спорт

Паркираният джип на пистата от Боби Михайлов издаде как ще спрем Англия

Публикувано

на

Паркираният на пистата на Националния стадион „Васил Левски“ джип на Боби Михайлов издаде как ще бием Англия в предстоящото ни домакинство по пътя към Евро 2020.

На следващия мач шефът на БФС щял да запречи с возилото вратата, пазена от сина му Николай и така ни било гарантирано най-малко „хикс“ срещу Хари Кейн и компания.

„Трябва да гледаме позитивно на ситуацията. За първи път в историята на националния ни отбор, ако смените 11-те на терена с 11 произволно избрани от трибуните няма да се намали качеството на състава“, обясниха специалисти. И обвиниха цар Симеон, че преди повече от 10 века не бил достатъчно настъпателен, защото сега с Косово и Черна гора сме щели да бъдем една държава, а със сумарния брой точки направо издухвахме чехите в борбата за второто място.

 

 

Благодарим на Иван Ангелов за изпратения материал.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 

 

 

Прочети повече

Луд спорт

Сравниха от майтапи националите: „Добре, че Ники Михайлов има само един син“. И още… (СНИМКИ)

Публикувано

на

 

 

Прочети повече

Луд спорт

Бодуров като Чък Норис и Спас Делев: „В училище, учителите вдигали ръка, за да говорят с Бодуров“. И още…

Публикувано

на

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров не игра в последните мачове на тима си, но въпреки това феновете почитат национала с шеги в стил „Чък Норис“.

 

Ето какво пишат „червените“ фенове за футболиста, като по тозин начин го наредиха до колегата му Спас Делев, за когото преди години също имаше подобни сравнения.

1. В училище, учителите вдигали ръка, за да говорят с Бодуров.

2. Когато Бодуров дойде у вас, ти си гостът.

3. Веднъж Бодуров убил два камъка… с една птица.

4. Когато Марк Зукърбърг създал Facebook, вече имал покана за приятелство от Бодуров.

5. Името на бащата на Бодуров е Бодуров Джуниър.

6. Някога Бодуров пропуснал 2 дни в училище. По-късно нарекли тези дни – събота и неделя.

7. Когато Бодуров погледне в огледалото – там няма нищо, защото може да има само един Бодуров!

8. Колко лицеви опори може да направи Бодуров? – Всичките!

9. Когато Бодуров бил дете, родителите му отивали да спят в неговото легло, когато са уплашени.

10. Когато Бодуров настъпи част от „Лего“ конструктор, „Легото“ се разплаква

Прочети повече

Избрано