Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Бойко изтегля Цецка Цачева от балотажа, заменя я с Бербатов

06.11.2016
Бойко изтегля Цецка Цачева от балотажа, заменя я с Бербатов
Луд спорт

Изненадваща размяна на кандидата на ГЕРБ за балотажа на Президентските избори готви шефът бат’ Боко. След неочаквания срив на първи тур доайенът на автомагистралите ще направи смята на кандидата, като за балотажа срещу Румен Радев ще хвърли Димитър Бербатов.

„Решено е, Бербатов влиза в играта, а на неговото място на пейката отива кака Цеце. Дори да не иска Митко, пускаме пейката, че поне изглежда по-добре от Цачева, тука поне една кофа боя върши работа. Тоз авиатор Руменчо нещо много полетя и само личност, която да дръпне от „червения“ вот, може да извведе ГЕРБ в печеливши позиции. Какъв по-добър вариант за „червен“ любимец от Бербатов?“, оптимисти са от щаба на ГЕРБ.

„Небесносините“ щели да насъскат ЦСКА-рите, че Радев бил от „авиаторите“ от „Обеля“ и им мътел водата. Нещо повече, чрез Пламен Марков, Бойко склонил Татяна Дончева да признае, че тя е подменила истинския Левски, който е при Пешо Петров – Кучето, та и нейните симпатизанти да бъдат прикоткани към благоевградчанина. Щял да търси и от контингента на Каракачанов, който пък обещал да убеди хората, подкперили го на първи тур, че е станала правописна грешка в документите и истинската му фамилия е Карачанаков.

Бербатов пък бил доволен, че след толкова месеци чакане все пак някой му гласува доверие и обещал в двора на президенството да изгради терените на така мечтаната от него школа.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

Последни публикации
25.09.2017
Зодията определя Идеалния брачен партньор
25.09.2017
Само тези 3 зодии могат да обичат както никой друг


Намери ни във facebook

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.