Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

Вадят Лудогорец от ШЛ и националния от Световните квалификации, ако не гласуваме за Цачева

09.11.2016
Вадят Лудогорец от ШЛ и националния от Световните квалификации, ако не гласуваме за Цачева
Луд спорт

Националният ни отбор ще бъде изваден от Световните квалификации в зона „Европа“, а Лудогорец – от Шампионска лига, ако тази неделя не гласуваме за Цеца (не тая с „Трепни“) на втория тур на Президентските избори, предупредиха управляващите.

„БНТ хвърли сянка върху квалификацията с Беларус и това е достатъчно предупреждение за българския избирател. ГЕРБ са достатъчно бесни само от факта, че Световното през 2018 ще бъде в Русия и правят всичко възможно да саботират работата на националите“, показват зъби от „Позитано 20″.

От щаба на Цачева обаче са категорични, че именно БСП-то са основна заплаха за родния футбол, като щели да извадят Лудогорец в Шампионска лига и занапред шампионът от Първа лига щял да се класира в нова лига – Евразийска, която се планувала с помощта на Москва.

Затова от ГЕРБ призовават всички фенове на водещите отбори у нас да подкрепят майче Цеце, понеже тати Румен щял да разгони мамата на тимовете им последователно.

Лудогорец щял да бъде изваден не само от Шампионска лига, а и от Първа лига, задето феновете му разпределили вота си между мамата с леко мъжествена визия и чичо Пацо.

Респективно на единствените победили „орлите“ – Левски, за втори пореден сезон щели им бъдат извадени точки от актива и на „Герена“ да приберат поредна калъфка.

Сетне авиаторът-генерал Радев щял да удари едно рамо на „авиаторите“ от „А“ областна на генерал Мечков и да изгони Ганчев и мнозинството фенове на ЦСКА от „Армията“.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

От категорията
23.07.2017
Невероятно! Вижте кой отбор заема последното място в Първа лига след II. кръг! И защо!
23.07.2017
Левски стана за резил: вижте напечатани от „сините“ билети за Лига Европа (СНИМКА)
23.07.2017
Мнението на Орхан Мурад за скандалния клип на 14-годишната му дъщеря

Sportove.net
Киров: Страхотен мач, но за публиката!
24.07.2017
Киров: Страхотен мач, но за публиката!
Кристиано поздрави десетки хиляди китайци на стадион
24.07.2017
Кристиано поздрави десетки хиляди китайци на стадион
От СПАЛ признаха: Искаме българина Чочев
24.07.2017
От СПАЛ признаха: Искаме българина Чочев

Намери ни във facebook

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.