Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

Лудогорец – Базел пред празни трибуни, зрителите бягат към Градската градина

22.11.2016
Лудогорец – Базел пред празни трибуни, зрителите бягат към Градската градина
Луд спорт

Решителната среща за пролетното евроучастие на Базел и Лудогорец е на път да се изиграе пред празни трибуни. Причината обаче не е наказание на разградчани, а намиращият се на няколкостотин метра Немски коледен базар.

Феновете на Лудогорец, които си взели пакетни билети заради ПСЖ и Арсенал ,така или иначе нямало да дойдат, понеже „тоя мач вече го гледали“. Неколцината, проявили интерес, пък се прехласнали по къщичките, пълни с провдавачи, свалящи кожата на клиентите като таксиджия на Нова година.

„Така или иначе трябва да се изръсят, кое е по-добре – да дадеш 55 лева за нек’ъв мач, дето го играят всяка година, или да замърсиш с греяно винце? Киро ги научи на кренвирши и колегата на вурстчетата утре направо и кредита за апартамента предсрочно ще погаси“, каза пред нашата медия един от продавачите в мини-градчето.

Ръководството на Лудогорец пък се заканило, че щом българи няма да гледат мача, няма да го гледат и швейцарците. Така 600-те фена от страната на шоколадите щели да бъдат заградени с демонтираната ограда от сектора за гости на „Лудогорец Арена“, като никой от тях нямало да бъде допуснат с фен артикули на Базел.

За допълнителен „комфорт“ пък тоалетните на Националния щели да бъдат заключени, та „банкерите“ да си го носели у тях. Нека им е, задето със същата бройка хора там си правели референдум и за разлика от нас не гласували, щото бил „добър човек“.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

От категорията
25.09.2017
Страхотен бонус за Петър Хубчев: голмайстор №1 на Първа лига може да води атаката на България!
24.09.2017
Подробният седмичен хороскоп (25 септември – 01 октомври)
21.09.2017
ЦСКА представи нов спонсор

Sportove.net
Реал готов да цака за Дели Али
25.09.2017
Реал готов да цака за Дели Али
Двоен празник за златните момичета
25.09.2017
Двоен празник за златните момичета
Алонсо: В Сингапур паднах жертва, сега искам да стигна до края
25.09.2017
Алонсо: В Сингапур паднах жертва, сега искам да стигна до края

Намери ни във facebook

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.