Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

Лудогорец се натресе в Лига Европа на до болка познат съперник

09.12.2016
Лудогорец се натресе в Лига Европа на до болка познат съперник
Луд спорт

Лудогорец ще спори на 1/16-финалите в Лига Европа срещу стар познайник. „Орлите“ отново кацнаха на швейцарския Базел, които получиха картбланш от УЕФА под натиска на баба Меркел.

„Проведохме среща с канцлера на Германия и ни бе обяснено, че е изключително важно за ЕС страната на банките да отпусне малко средства. Ципрас пак се е разпищял за заеми и Меркел поиска от солидарност да вкараме в жребия Базел на мястото на Олимпиакос.

Гърците се съгласиха от раз, понеже така или иначе не можели да си платят пътните разходи“, обясниха от европейската централа.

Базел пък получил и правото да си избере сам противника, като на „Санкт Якоб Парк“ посочили Лудогорец с надеждата, че на Кирил Домусчиев му било писнало неговият тим всяка година да ланга до Швейцария и доброволно щял да хвърли бялата кърпа.

„При подобно стечение на обстоятелствата е напълно възможно ЛудогореСТ да се откаже. Още повече, че от рехавият финансово Олимпиакос са предложили на разградския клуб да му продадат двайсетина от шампионските си титли на Гърция за няколко милиона“, допълват от УЕФА.

В Лудогорец били навити на сделката, тъй като щели да спестят две десетилетия време за печелене на титли в интересния като задната страна на хладилник роден шампионат. Гърците били готови да дадат всичките си 43 шампионски купи на Домусчиев, но останалите били в заложна къща в Благоевград.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook :D

От категорията
26.09.2017
Памела Андерсън мачка чаршафите с 19 години по-млад футболист, вече ходи и на мачовете му
26.09.2017
Ексклузивно: жребият за 1/8-финалите за Купата отреди най-интересният сблъсък да е в Разград
25.09.2017
Страхотен бонус за Петър Хубчев: голмайстор №1 на Първа лига може да води атаката на България!

Sportove.net
Паркър: Мога да открия слабите места на Джошуа
26.09.2017
Паркър: Мога да открия слабите места на Джошуа
Квитова загуби рекордно дълъг мач
26.09.2017
Квитова загуби рекордно дълъг мач
Ти Джей Уорън преподписа с Финикс Сънс
26.09.2017
Ти Джей Уорън преподписа с Финикс Сънс

Намери ни във facebook

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.