Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

Покрилият се след уволнението от Юнайтед Луис ван Гаал възражда кариерата си в българската Първа лига

11.12.2016
Покрилият се след уволнението от Юнайтед Луис ван Гаал възражда кариерата си в българската Първа лига
Луд спорт

Доскорошният холански наставник на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал, който след уволнението от „Олд Трафорд“ стана по-труден за намиране от леля Гошка, ще възражда кариерата си в българската Първа лига. Специалистът, извел един от най-скъпите отбори в света до квота за Лига Европа, се надява, че може да повтори успеха и с български клуб и чака оферти от Първа лига.

„Истината е, че г-н Вал Гаал е в сходна ситуация с Любо Пенев – единствено търканията с Христо Стоичков му попречиха за поеме ЦСКА още след напускането на Еди Йорданеску. Той обаче не се е отказал да се надява дори на оферта от „Армията“, чувам, че сега щели да правят бунгала на Панчарево, където да живеят хората от спортно-техническия щаб и това го радва, тъй като няма нужда да си търси половин година жилище като в Манчестър“, довери ни мениджърът на холандеца.

Единствените притеснения на ЛВГ били, че за любимата му схема на игра 4-4-2 на „Армията“ нямало читаво 2 измежду почти дузината, изредили се в атаката на „армейците“.

Ван Гаал имал надежди, че могат да го вземат и на „Герена“ след уволнението на Петрович, ала отговорът бил, че е прекалено млад и неопитен за длъжността.

Бронзовият медалист от Световното в Бразилия обаче изгледал изявите на Симеон Мечев от Локо (ГО) срещу ЦСКА и досетливо пратил на отборите с по-скромни цели чрез визеозапис от „падането“ му срещу Арсенал. С него поувехналото „лале“ искало да припомни, че бе си вписало идеално във всеки от тях, като не нарушава клубните принципи и традиции да се губи време при всяка ситуация.

ЛВГ дори обещал, че ако подобно на цветнокожите звезди на Лудогорец му се изкара български паспорт след едва-две седмици живот у нас, ще влезе в щаба на Петър Хубчев на доброволни начала за световната квалификация срещу родината му.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook :D

От категорията
25.09.2017
Страхотен бонус за Петър Хубчев: голмайстор №1 на Първа лига може да води атаката на България!
24.09.2017
Подробният седмичен хороскоп (25 септември – 01 октомври)
21.09.2017
ЦСКА представи нов спонсор

Sportove.net
Реал готов да цака за Дели Али
25.09.2017
Реал готов да цака за Дели Али
Двоен празник за златните момичета
25.09.2017
Двоен празник за златните момичета
Алонсо: В Сингапур паднах жертва, сега искам да стигна до края
25.09.2017
Алонсо: В Сингапур паднах жертва, сега искам да стигна до края

Намери ни във facebook

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.