Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Защо мъжете избягват презерватив, когато са с красива жена?

Публикувано

на

Ново проучване установява, че колкото по-атрактивна е една жена, толкова по-често мъжете избягват да използват презерватив по време на секс с нея. Става ясно, че и жените, ако са силно привлечени от даден мъж, също са склонни до известна степен да избегнат предпазните средства, въпреки опасността от полово предавани болести, пише bulnews.bg

Интересен е експеримента, проведен със сто мъже, накарани да оценят различни снимки на жени от скалата от 0 до 100. По същата скала те е трябвало да посочат каква е вероятността да не използват презерватив, ако имат сношение с всяка една от тях.

В една от графите е трябвало да предположат, каква е възможността някоя от техните избраници да е заразена с болест предавана по полов път.

В изследването се съобщава и смущаващия факт за предпочитанията и оценката на риска. Въпреки, че мъжете смятат по-атрактивните жени за потенциални пренасители на полови заболявания, те с лекота биха си спестили поставянето на презерватив. Оправдават своето намерение със силно желание и привличане към въпросния субект.

Резултатите показват, че сексуалното поведение в такива ситуации е ирационално и въпреки възможността да бъдат заразени, биха рискували.

От друга странна представителите на силния пол са склонни да прибегнат до използването на презерватив с жена, която намират за не толкова атрактивна и дори да смятат, че тя не е преносителка на полово заболяване.

Въз основа на констатациите изследователите отбелязват, че е необходима по-голяма сексуална култура и образование в този посока.

Трябва да се подчертае, че изследването е проведено сред малък брой участници, като всички са били бели мъже на възраст между 20 и 40 годишна възраст. Много вероятно е ако в него участват по-големи групи или различни етноси, резултатите да са коренно различни. Поради това то не може да даде конкретно обобщение и представителна извадка за предпочитанията и сексуалната култура на всеки мъж.

Без майтап

Петя Дикова стана майка за първи път!

Публикувано

на

Петя Дикова стана майка за първи път. 34-годишната водеща на COOL…T е дарила приятеля си Илиян Любомиров с момче, пише iwoman.bg.

Малкият Александър е проплакал тази нощ в Майчин дом. Той е с отлични мерки: ръст 55 см. и тегло 4.260 кг.

Щастливите родители изказват сърдечни благодарности на целия екип на болницата и специално на д-р Дуковски, който преди 25 години е изродил и брата на Петя.

Александър е първото внуче на Аня Пенчева и Сашо Диков, родителите на Петя.

Водещата и Илиян са заедно от близо 2 години. Преди време в интервю тя сподели, че поетът е спечелил сърцето й, като я разсмял. „Англичаните обичат да казват: „Разсмей я и е твоя“. Е, отне му малко повече от шеги и закачки, но те бяха едно добро начало. И с ръста си – той е много висок и красив.“

От името на нашата медия – честито!

 

Прочети повече

Без майтап

Ники Михайлов пред летен трансферен удар

Публикувано

на

Вратарят Николай Михайлов почти сигурно си тръгва от Левски. Националният страж има договор до края на сезона, след което ще заиграе в чужбина, твърди Блиц.

Михайлов е бил засечен вчера в компанията на новите му мениджъри. Те бяха в България за мача с ЦСКА (0:0), след което проведоха дълга среща с вратаря. Тъй като от Левски все още не са предложили удължаване на договора, нито са водени разговори в тази насока, то Михайлов вече избира опции за бъдещето си. Националът е свободен да преговаря с всеки клуб, а мениджърите му са изложили офертите, които има към този момент.

Николай Михайлов прави много силни мачове, откакто се завърна в Левски, а това му спечели място и в националния отбор. Добрите му игри привлякоха и интереса на клубове от Европа, които са доволни, че могат да го привлекат без трансферна сума.

Бъдещето на Михайлов ще стане ясно съвсем скоро, но по всичко личи, че то няма да е на ”Георги Аспарухов”.

Прочети повече

Без майтап

Славия – Дунав 3:5 е странен резултат? Друг мач от Първа лига го засенчи! (ВИДЕО)

Публикувано

на

Странните резултати в Първа лига продължават. След като Славия падна у дома с 3:5 от Дунав, а след това допусна пълен обрат от 2:0 до 2:3 срещу Септември, в понеделник Ботев (Вр) победи с 5:2 като гост Витоша (Б).

Явно липсата на значение при разпределението на точките предразполага тимовете да играят по-освободено и да се получават резултати, с които да се спекулира, че са в графа „тотаджийски“.

Прочети повече

Избрано