Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

Нов рестарт на шампионата ни: закриват Първа лига, предлагат на футболистите да станат порноактьори!

22.12.2016
Нов рестарт на шампионата ни: закриват Първа лига, предлагат на футболистите да станат порноактьори!
Луд спорт

Сформираната през това лято Първа професионална футболна лига ще бъде разпусната, а на футболистите ще им бъде предложено да подпишат договори като порноактьори. Това предвижда поредната футболна реформа от „Футбол Про Медиа“, целяща да раздаде по-големи средства на клубовете от ТВ права.

„Решихме, че футболът е бита карта, щом сме в класацията на ФИФА редом до Уганда, Гвинея и тем подобни. Затова ще закрием Първа лига и ще пренасочим футболистите към порно индустрията.

Пак ще можем да ползваме спортните съоръжение за заснемането му, но за качеството порно не е нужно осветление, нито качествена настилка, нито млад български играч до 21 г. във видеото. Не беше трудно да убедим Кирил Домусчиев, който държи ТВ права-та, тъй като Лудогорец пак ще е лидер. Все пак има най-много тъмнокожи, а знаете с какво са пословични те“, обясниха от БФС.

Идеята дошла от Пloveдив, след като първо звездата на Евроколеж (Пд) Николай Бончев направи еротични сесии, а наскоро трима обещаващи юноши си поиграха с невръстна с хотел в града.

Подобно и във футбола, отново контра №1 на идеята бил Венци Стефанов, който се хванал за главата какво ще правят неопитните му 17-годишни голобради юноши. Все пак маститият босбил оптимист, че чичо Гошо Петков ще отстрами колектива, като хване някой гол, макар под „гол“ да било спорно какво точно се има предвид.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook :D

От категорията
25.09.2017
Страхотен бонус за Петър Хубчев: голмайстор №1 на Първа лига може да води атаката на България!
24.09.2017
Подробният седмичен хороскоп (25 септември – 01 октомври)
21.09.2017
ЦСКА представи нов спонсор

Sportove.net
Реал готов да цака за Дели Али
25.09.2017
Реал готов да цака за Дели Али
Двоен празник за златните момичета
25.09.2017
Двоен празник за златните момичета
Алонсо: В Сингапур паднах жертва, сега искам да стигна до края
25.09.2017
Алонсо: В Сингапур паднах жертва, сега искам да стигна до края

Намери ни във facebook

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.