Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

ЦСКА пусна уникален, още по-нов календар за 2017-а, Левски пък не успя заради… Бабатундето!

04.01.2017
ЦСКА пусна уникален, още по-нов календар за 2017-а, Левски пък не успя заради… Бабатундето!
Луд спорт

Ръководството на ЦСКА пусна още по-нов вариант на официалния календар за 2017 г. „Червените“ решиха проблема с честата смяна на треньори, като най-новата разновидност на календара също е с 4 еднакви листа, на които футболистите са едни и същи, но на местата за треньори са снимани 4 манекена за дрехи. На мястото на главите им има бял квадрат, където „армейските“ фенове ще лепят стикери с лицева снимка на новоназначения специалист. Ваденките със Стамен Белчев вече са по магазините, а при негова смяна просто се къса първия лист от календара и главата на наследника му се залепя на следващия.

„Решихме, че 4 листа е максимумът, тъй като и ние като ръководство не трябва да бъдем прекомерни със смените на наставници. Съжалихме Еди Йорданеску и го назначихме да работи във фен шопа, където може да се подписва върху най-напред сниманите календарчета“, признаха от „Армията“.

Междувременно колегите им от Левски не успяха да пуснат на пазара свой календар, тъй като снимките се провалили заради Бабатундето. „Понасмръдващият футболист „забравил“ да се изкъпе и за празниците, и колегите му се разбягали при правенето на общата снимка.

От „синьото“ ръководство останали бесни, тъй като вече били положили неимоверни усилия на фотошоп за козирка на сектор „А“. Изпълнителният директор на клуба Диана Иванова пък останала възхитена как над 20 футболиста доброволно се обличали еднакво и приемали това равнодушно, при положение, че тя давала по хилядарка за нова парцалка и се вбесявала, щом види друга мацка в мола със същата.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook :D

ПО ТЕМАТА
28.03.2017
Хороскопът за четвъртък: какво ще донесат 4-те огледални цифри на всяка от зодиите?
25.03.2017
Вижте какво се показа на официалната страница на УЕФА след знаменитата победа над Холандия (СНИМКА)
24.03.2017
Хороскопът за изборния ден: доста зодии ще имат проблеми в личен план!

Sportove.net
Гонзо: Левски е фаворитът
30.03.2017
Гонзо: Левски е фаворитът
Моуриньо: Ибрахимович сам решава дали да напусне
30.03.2017
Моуриньо: Ибрахимович сам решава дали да напусне
Гриша Ганчев: Има големи комплексари в българския футбол
30.03.2017
Гриша Ганчев: Има големи комплексари в българския футбол

Намери ни във facebook

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.