Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

Топ 10 на тайните, които стюардесите никога няма да ви разкрият

05.01.2017
Топ 10 на тайните, които стюардесите никога няма да ви разкрият
Извън спорта

Стюардесите на борда на самолета пазят в тайна всякакви неща и дори често използващите въздушния транспорт хора не знаят какво става на борда. Много хора нямат и идея защо осветлението се гаси при излитане и кацане или че почти при всеки полет се превозват човешки органи.

Членове на екипажи на самолети си обменят по интернет някои от най-строго пазените пред пътниците тайни. Да бъдат узнати някои от тях е полезно, но други са от такъв вид, какъвто никой не си е и представял.

Ето челната десетка тайни.

Дори и слушалките, които идват при пътниците запечатани, не са нови.

Веднъж използвани, те биват почиствани и пакетирани отново, става ясно от обмяна на мнения в сайта за въпроси и отговори Quora.

През нощта осветлението на салона се гаси при кацане, ако се стигне до евакуация на пътниците. Човешките очи се адаптират към тъмнината, така че пътниците са готови да се ориентират по-добре, когато вече излязат от авариралия самолет, твърдят в Quora.

Използваната за направата на кафе и чай вода не е първа хубост. Преди употреба тя бива съхранявана в резервоари, които едва ли някога са почиствани, съобщава Forbes.

Стюардесите получават заплата „само за часове в полет“. За подреждане на багажа в отделения над седалките,стюрдесите работят без пари, твърди стюардесата с 15-годишен опит Хедър Пул.

Диетичната кола е „най-бавното“ питие, тъй като отнема най-много време за наливането й в чашата на пасажера на 10 000 м. височина. „За времето, за което пълня чаща диетична Кока кола, мога да напълня три чаши с каквото и да е питие , казва Пул.

Заключените тоалетни могат без проблем да бъдат отворени отвън, в случай, че на някой му стане лошо вътре, нарани се или се задържи прекалено дълго.

Всъщност електронните устройства не бива да бъдат включени, не защото могат да доведат до свалянето на самолета, а тъй като „могат да се окажат прекалено досадни за пилотите“, казва стюардеса на интернет страницата Reddit.

Може и да не е широко известно, но голям брой особено вътрешни полети превозват тленни човешки останки или човешки органи, разкриват в Quora.

Светкавиците са чести неканени гости на самолетите в полет, но обикновено те нанясат или минимални, или никакви вреди на машината, съобщава в. „Дейли телеграф“.

Истината за работата на кислородните маски е следната: пътниците имат запас кислород само за 15 мин от момента на падането на маските от тавана. Но това време е повече от достатъчно, за да успее пилотът да свали самолета до височина, където пътниците могат да дишат нормално. При големи височини трябват само 15-20 секунди без маска, за да припадне човек, казва стюрдеса в Reddit.

ПО ТЕМАТА
01.04.2017
Натисни рождената си дата и виж какво те чака!
25.03.2017
Вижте какво се показа на официалната страница на УЕФА след знаменитата победа над Холандия (СНИМКА)
16.03.2017
Легендата Стефка Костадинова неузнаваема. От толкова разкрасителни процедури не могат да я разпознаят вече (СНИМКИ)

Sportove.net
Роналдо мина през госпожа Дупе като гръцки бог в леглото, вижте тази мацка чисто гола (снимки 18 плюс)
22.06.2017
Роналдо мина през госпожа Дупе като гръцки бог в леглото, вижте тази мацка чисто гола (снимки 18 плюс)
ИЗВЪНРЕДНО от последните минути: Кошмарна новина! Преди малко лекарите съобщиха, за съжаление Митьо Πищoвa…
22.06.2017
ИЗВЪНРЕДНО от последните минути: Кошмарна новина! Преди малко лекарите съобщиха, за съжаление Митьо Πищoвa…
Чочев с шести нов треньор за година
22.06.2017
Чочев с шести нов треньор за година

Намери ни във facebook