Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

10 грешки, заради които изглеждате по-стари

11.01.2017
10 грешки, заради които изглеждате по-стари
Извън спорта

Никоя жена умишлено не би носила някои неща,  с които ще изглежда по-дебела или по-стара, отколкото е в действителност.

За съжаление ще се изненадате колко несъзнателни грешки и пропуски могат да ви донесат от 5 до 10 години плюс, пише zajenata.com.

1. Докато някои материали разпространяват младежки вибрации, други правят точно обратното и добавят голяма доза сериозност. Ако искате да се грижите за елегантният си външен вид, а не да изглеждате по-възрастна, по-добре изберете материал с линии или костюми с мъжка кройка.

2. Никоя жена със спуснати очила до носа няма да изглежда по-млада. И все пак, ако има каишка, за която се държат, тогава определено ще напомнят за баба ви. Разбира се, че очилата стават необходимост, а не моден детайл, но винаги можете да изберете модел с интересна форма и необичаен цвят на рамките.

3. Въпреки, че много жени харесват сивите нюанси или напълно побелялата коса, трябва да знаят, че тази прическа ги прави двойно по-стари. Можете да изглеждате много по-млади, ако решите да сложите естествени нюанси на косата си и разбира се да отговарят на вашия тен.

4. Широките пуловери могат да бъдат идеална дреха, която покрива всички несъвършенства, но същевременно ще „погълне“ и целият ви силует и ще изглеждате като момче. Винаги добър вариант е колан с някой интересен детайл. И никога не затягайте докрай, това само ще подчертае широките бедра.

5. Обувките трябва да бъдат удобни особено тези за всеки ден. Не винаги трябва да имат дебела подметка, достатъчно е да се чувствате добре, докато вървите. Естественият вид е ключов за визуално подмладяване.

6. Когато става дума за дънки избирайте само тези, които отговарят на вашата фигура. В тях не би трябвало да изглеждате като момче, нито прекалено да ви стягат.

7. Единственото нещо, което мигновено ще ви направи по-стари са „избелелите“ и бледи цветове на дрехите. Силните нюанси на червено или синьо ще направи косата блестяща, а вие ще изглеждате по-млади.

8. Ако все още носите същата чанта от преди 15 години, време е да я подновите. Никога няма да сбъркате с класическите модели със строги линии, които ще ви дадат доза младежка елегантност.

9. Твърде много или твърде малко грим е още едно нещо, което ще ви направи по-стари. Силният руж или червилото може да имат еднакъв лош ефект както и ако сте излезли без грам грим.

10. Маратонките и карирани панталоните са избор само, ако искате да изглеждате като възрастна леля.

ПО ТЕМАТА
25.05.2017
Хороскопът ви за последната събота от май – благоприятен ден да си изясните живота, ето как!
14.05.2017
Тези три зодии ще ударят голямата пачка от лотарията до края на месеца!
14.05.2017
Суперскандал на ‘Евровизия’! Забелязахте ли какво се случи на сцената, когато излезе Джамала?

Sportove.net
Беноа Пер не успя да затрудни Краля на клея
29.05.2017
Беноа Пер не успя да затрудни Краля на клея
Избраха Цветан Соколов за диагонал №1 в света
29.05.2017
Избраха Цветан Соколов за диагонал №1 в света
Любо Ганев призова феновете да подкрепят волейбоистките
29.05.2017
Любо Ганев призова феновете да подкрепят волейбоистките

Намери ни във facebook