Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

10 грешки, заради които изглеждате по-стари

11.01.2017
10 грешки, заради които изглеждате по-стари
Извън спорта

Никоя жена умишлено не би носила някои неща,  с които ще изглежда по-дебела или по-стара, отколкото е в действителност.

За съжаление ще се изненадате колко несъзнателни грешки и пропуски могат да ви донесат от 5 до 10 години плюс, пише zajenata.com.

1. Докато някои материали разпространяват младежки вибрации, други правят точно обратното и добавят голяма доза сериозност. Ако искате да се грижите за елегантният си външен вид, а не да изглеждате по-възрастна, по-добре изберете материал с линии или костюми с мъжка кройка.

2. Никоя жена със спуснати очила до носа няма да изглежда по-млада. И все пак, ако има каишка, за която се държат, тогава определено ще напомнят за баба ви. Разбира се, че очилата стават необходимост, а не моден детайл, но винаги можете да изберете модел с интересна форма и необичаен цвят на рамките.

3. Въпреки, че много жени харесват сивите нюанси или напълно побелялата коса, трябва да знаят, че тази прическа ги прави двойно по-стари. Можете да изглеждате много по-млади, ако решите да сложите естествени нюанси на косата си и разбира се да отговарят на вашия тен.

4. Широките пуловери могат да бъдат идеална дреха, която покрива всички несъвършенства, но същевременно ще „погълне“ и целият ви силует и ще изглеждате като момче. Винаги добър вариант е колан с някой интересен детайл. И никога не затягайте докрай, това само ще подчертае широките бедра.

5. Обувките трябва да бъдат удобни особено тези за всеки ден. Не винаги трябва да имат дебела подметка, достатъчно е да се чувствате добре, докато вървите. Естественият вид е ключов за визуално подмладяване.

6. Когато става дума за дънки избирайте само тези, които отговарят на вашата фигура. В тях не би трябвало да изглеждате като момче, нито прекалено да ви стягат.

7. Единственото нещо, което мигновено ще ви направи по-стари са „избелелите“ и бледи цветове на дрехите. Силните нюанси на червено или синьо ще направи косата блестяща, а вие ще изглеждате по-млади.

8. Ако все още носите същата чанта от преди 15 години, време е да я подновите. Никога няма да сбъркате с класическите модели със строги линии, които ще ви дадат доза младежка елегантност.

9. Твърде много или твърде малко грим е още едно нещо, което ще ви направи по-стари. Силният руж или червилото може да имат еднакъв лош ефект както и ако сте излезли без грам грим.

10. Маратонките и карирани панталоните са избор само, ако искате да изглеждате като възрастна леля.

Sportove.net
Лазов се класира за финала в Анталия
25.02.2017
Лазов се класира за финала в Анталия
Терзийска на финал в Египет
25.02.2017
Терзийска на финал в Египет
Фабрегас – първият испанец с 300 мача във Висшата лига
25.02.2017
Фабрегас – първият испанец с 300 мача във Висшата лига

Намери ни във facebook