Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Разкриваме Ви навръх Антоновден: ето кой е Тони Найка от клипа на Божинката (СНИМКИ)

Публикувано

на

Има ли действително човек с прякор Тони Найка или просто Валери Божинов си измисля? Да, има. Навръх Антоновден Ви показваме, че има личност, която днес отбелязва имен ден. Антонио Анжел е собственик и мениджър на верига спортни магазини. И приятел на Валери Божинов.

Тони си смени профилната снимка след редицата шеги във facebook и прие с усмивка песните на нападателя на Партизан (Белград).

„Да аз съм Тони Найка за малкото ,които не знаят и се гордея с това! Гордея се също , че се познавам с Божи Гол , Асенчо Таксито , Дон Коце и всички останали приятели ,с които НЕ САМО играем мачове! Да ние сме хора с различни прякори и различни съдби , всеки от нас тръгнал по своя път, но ни обединява любовта към футбола. Футболът освен многото емоции по-време на мач(за Божи Гол почти винаги негативни) ни дава и много поводи да се забавляваме след това. Радвам се , че Ви познавам момчета и се надявам, да не спираме да забавляваме България„, написа Анжел, който вече си има нов прякор.

Ами, Честит имен ден от нас! 🙂

543906_4476083470707_1557518246_n

19-january

 

Избрано