Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

То събужда спящите луковици на косъма и прави косата гъста грива като от рекламите!

Публикувано

на

Честата употреба на грим и стайлинг се отразява неблагоприятно на състоянието на косата и миглите. Също така, след като години сме скубали веждите, е много трудно да ги върнем към пълния им блясък – а гъстите вежди от няколко години са модна тенденция.

Това е евтина домашна рецепта, която не само ще придаде  плътност на косата , но и ще събуди спящите луковици на косъма и служи като отличен серум за растеж .

Средство за бърз растеж на косата
СЪСТАВКИ:

20 мл рициново масло
15 мл масло от авокадо
5 мл кокосово масло

ПОДГОТОВКА:

Поставете кокосово масло върху капака на горещ чайник или тиган, за да го стопите.

Смесете всички съставки в шишенце от 40 или 50 мл.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете продукта на миглите преди лягане, използвайки ненужна четка от спирала – това е страхотно средство за укрепване на косъма. Ако искате да израстат миглите, нанесете средството по края им.

За да отгледате гъсти вежди, нанесете средството върху кожата на веждите – така ще събудите латентните фоликули и космите ще израстат гъсти и лъскави.

Нанесете сместа върху косата за 20-30 минути преди миене. Тя ще бъде по-лъскава, еластична и послушна още след първото приложение.

Нанесяйте продукта върху кожата на главата 1-2 пъти седмично и дръжте в продължение на 40 минути, како увиете главата с кърпа. Така косата ви ще расте по-добре.

Дори мъжете могат да използват това средство за кожата на главата, за да се спрат загубата на коса. Или да приложат маслото на брадата си, така че тя израсте гъста и да изглежда благородно.

Това чудесно средство е многофункционално и е просто незаменимо. Съхранявайте го на тъмно и хладно място. След няколко приложения ще се убедите в неговата ефективност и ще го правите непрекъснато!

източник: zajenata.bg

Избрано