Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

ТЕСТ – Избери си охлюв и виж какво означава той за теб

Публикувано

на

Когато навън е студено, а зимата все още е тук, ние ви предлагаме да се пренесете за малко на морския пясък и да усетите летния бриз. Ако вече сте си представили тази лятна картина, сега отворете очи и изберете един охлюв, който най-много ви харесва.

Ето какво ви показва вашият охлюв.

1. Ти си страстен авантюрист.

Забавен, смел, и спонтанен, за теб промените са нещо много хубаво.Постоянно търсиш нови усещания, но все пак не забравяш и за по сериозните неща в живота.

2. Вие сте общителен човек и обичате да сте сред хора. Повечето си свободно време прекарвате в компанията на приятели и колеги. Изпитвате истинско удоволствие от това да се забавлявате по всякакви начини.

3. Вие сте човек, който получава често добри новини и покани за среща. Затова често се шегуват с вас, че сте големи любовчии.

4. Твърде много мислите за малките неща в живота. Постоянно критикувате другите, а недоволството ви е замъглило ума. Опитайте се да промените своето отношение към света и към хората и да търсите положителното в тях.

5. Вие сте находчив и практичен човек. Умеете да съчувствате на своите близки хора и приятели.

6. Вие обичате да сте в центъра на вниманието. От вас струи неизчерпаема енергия, която привлича околните като с магнит. Отвътре сте много чувстчителен и любвеобилен.

7. Наслаждавате се на уюта на дома, където ви е много приятно да прекарвате времето си с вашето семейство. Интересувате се от рисуване и поезия. Вие сте творчески настроена личност.

8. Обичате изненадите, както и вие самите да изненадвате другите. Вие цените високо своите приятели и близки.

9. Вие сте човек с остър и бистър ум. Знаете как да обичате и да постигате високи резултати. Вие сте успешни в работата и късметлии в живота.

10. Вие сте толкова добър човек, че не знаете как да откажете услуга на някого. Това обаче ви изтощава и изнервя докрай. Време е да кажете „не” и да поставите граници на собственото си пространство.

11. Вие често сте заобиколени от много хора, които търсят вашата помощ и подкрепа.Въпреки това е време да обърнете повече внимание на себе си и да си починете. Планирайте всичко предварително и си оставяйте време за забавление.

12. Вие сте работохолици. Знаете как да работите добре, за да се издигнете в кариерата. Постигате всички цели и успявате добре да приложите своите идеи в работата си.

Избрано