Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Билкарят бай Димитър: Можете да си оправите цялото зрение с тази проста рецепта!

Публикувано

на

Малцина са онези, които разчитат на възможността да свалят очилата. Повечето хора смятат, че веднъж сложили очила, цял живот ще ги носят. Това обаче е заблуба, защото с природни методи може да се постигне това, което е било смятано за невъзможно преди.

Именно за това ни говори страхотната рецепта за зрение на бай Димитър от с.

Каменар. Като един от видните билкари на България, той знае множество методи на природата, които да окажат ползотворно влияние върху здравето.

В случая излагаме на вниманието ви начин, чрез които буквално могат да бъдат спасени очите на човек.

сок от алое (100 мл.)

Съставки:

Приготвяне:

Разбивате първите три съставки в блендер, след което добавяте изстискания от лимоните сок. Разбърквате обилно и лекарството е готово.

Прием:

По 1 суп. лъж. до 30 мин. преди всяко хранене. Хубаво е да се храните три пъти дневно, тъй като ефектът на тази рецепта за зрение е най-добър при прием на сместа по три пъти на ден. Цялото лечение продължава три месеца, но още след първия ще почувствате облекчение и по-добра видимост в зрението си.

„Занимавам се с билкарство от години и знам много полезни методи за здравето. За всичкото това време съм разбрал, че няма по-мощно лекарство от природата. Познавам хора, които с рецептата свалиха очилата. В крайна сметка какво са три месеца спазване на някакъв режим, когато става въпрос за очите ти?! Те са много важна част от човека и трябва да се грижиш за тях!“ – казва бай Димитър, цитиран от doctorbg.net.

Това лечение може да се прилага при всякакви проблеми с очите – болки, възпаление на клепачите, катаракта или др. Ефектът е много силен и траен. Само една процедура от три месеца може да ви избави завинаги от проблемите с очите.

Извън спорта

3 зодии ще чакат бебе до края на 2018 г.

Публикувано

на

Това са зодиите, които ще получат голяма радост – бебе.

Ето кои са те и какво ще им се случи в живота до края на 2018-та година, пише actualno.com.

Телец

Мечтаете си за тази голяма новина, но все се случва нещо, че или отлагате, или партньорът до вас не е готов.

Всичко това е към своя край, защото ви очаква най-хубавата новина в живота ви.

Ще ставате родители и това ще стане ясно до края на месец октомври.

Ако в семейството ви има близнаци, възможно е и вие да се сдобиете не с едно, а с цели две щастливи новини!

На хоризонта ще се появи и завист от ваш много близък приятел/приятелка.

Не споделяйте в много подробности за това какво ви предстои и колко сте щастливи.

Пазете щастието си от зли очи. Всичко друго ще е наред!

Лъв

Не сте и предполагали, че толкова скоро след като сте се влюбили, вече ще мислите за деца.

Дори да не мислите, новината сама ще ви изненада в следващите 4 месеца.

Повярвайте ни, в началото може и да не се чувствате готови, но много бързо ще наваксате усещането, че скоро ще бъдете родители.

Най-хубавите ви години тепърва предстоят. Истински щастливци сте!

Дева

Няма по-хубаво от това човек да създаде семейство.

Но преди това е нужен брак, нали? Точно това ви очаква до края на тази година – незабравимо предложение за брак, на което никой на света не би могъл на устои.

След това съвсем бързо ще дойде и голямата новина – ще си имате бебче, което най-вероятно ще се появи другата зима.

И всички около вас ще са толкова щастливи. Не споделяйте много само с колегите си, сред тях има хора, които не ви мислят доброто.

Всичко друго ще е перфектно!

Прочети повече

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (20-26 ноември 2017)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.
Мнозина ще очакват пратка ил документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци за близки приятели или роднини за да се избегнат нежелани забавяния.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване до място, където имате собственост (къща, вила или нещо друго).
През тези седем дни може да ви натъжи или разочарова новина свързана с човек, който е бил или е в момента в кръга ви от приятели.
Възможна е раздяла с приятел, поради различни житейски събития в неговия или нейния живот.
Любовният живот на родените под знака на Овен ще е интересен, особено за тези от вас, които са в началото на една романтична връзка. Непознатото ви привлича, особено ако този човек е от друга държава или националност.
Седмицата ще е сложна за вас ако се ангажирате с домашни или битови проблеми. Причините за това ще са най-различни, но като цяло ако можете отложете подобни действия за следващите седмици.

Телец Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица следете внимателно всяка информация, новина или предложение, което ще дойде чрез мъж. За вас ще възникне една нова възможност или приятно преживяване именно чрез подобно събитие.
Тази седмица съвсем няма да бъде сива или безлична, напротив. Предстоят ви няколко важни събития или срещи, като поне една от тях ще ви даде надежда за разрешаване на важен за вас проблем.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически дела свързани със сложни брачни или междуличностни отношения.
Вашето здраве или здравето на близък човек ще е притеснение за вас поради неяснотата на конкретния проблем или невъзможността да получите адекватно лечение в настоящия момент.
През седмицата ще възникне конфликтна ситуация с жена, чието нелоялно или зловредно за вас поведение ви е донесло някакви щети или провал.
Възможно е тази жена да е имала съвсем други намерения или самата тя да е била измамена, манипулирана в действията си.
Това ще бъде една благоприятна седмица за работа и за семейният ви живот. Възможно е професионален успех на човек от дома ви да бъде повод за малко празненство.
Мъжете над 35 години да бъдат отворени за всякакви нови възможности за развитие или контакти.

Близнаци Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица може да очаквате всякакви събития, новини или преживявания свързани с дете. Седмицата ще зарадва мнозина с раждането на момиче в кръга ви от роднини или приятели.
През тази седмица ви предстоят няколко или поне едно интересно преживяване свързано с пари или с финансов документ. Изненади за вас могат да възникнат сега по всяко време и по най-неочакван начин.
Някои от вас могат да получат предложение за по-добро заплащане, допълнителна работа или сезонна такава.
Всяко едно събитие през тази седмица ще е предвестник на нещо ново в живота ви.
Моментите на тъга, несигурност, безпокойство за бъдещето ще ви навестяват от време навреме. Според възможностите си излезте навън сами или с приятели, за да изчистите от главата си такива негативни мисли.
През тази седмица ще имате контакти с хора от близо и далеч, с институции или с банка, където ще разговаряте или ще действате по важен за вас въпрос от финансов характер.
Несигурността в живота на младите мъже Близнаци може да се разсее от една среща, разговор или новина, които ще се случат през тази седмица. Ще имате благоприятно време да сложите в ред и личните си отношения.

Рак Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще имате възможност да постигнете напредък или успех във важни за вас професионални или бизнес дела. Може да бъдете изненадани от предложение похвала, преместване или нещо друго. През седмицата може да получите пари от работа или да имате по-добри печалби от бизнеса си.
Стара вражда или неприятност с човек, който ви е бил приятел и тази седмица ще имат някакво негативно отражение или влияние върху живота ви. Донякъде от вас ще зависи да оставите всичко това в миналото си.
Любовният ви живот ще е интересен поради различни разговори или новини за ваши бъдещи ангажименти, срещи, пътуване и др. Повече вълнения през седмицата ще има за тези от вас, които имат любовна кореспонденция с човек от далеч.
Възможни са и нови романтични познанства.
Какви изненади може да очаквате през тази седмица? Преди всичко те ще имат връзка с миналото ви, със стари професионални контакти, приключило съдебно дело и др.
През тази седмица след дълги вътрешни терзания ще намерите кураж да вземете едно смело решение.
Неприятен момент може да възникне за някои от вас, който ще има връзка с нежелано влошено здравословно състояние на човек, когото познавате.

Лъв Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица обърнете специално внимание на новите си контакти с мъже, независимо на каква основа ще бъдат те. Тази нова личност ще изиграе определена роля в живота ви, която не бива да бъде пренебрегвана.
Повод за радост, за събиране или празненство ще бъдат деца или млад човек от кръга ви роднини. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.
Въпреки развитието на положителни събития през седмицата, мнозина от вас няма да могат да се оттърват от едно вътрешно безпокойство или страх. За някои от вас това може да има връзка с тайна от личен или бизнес характер. Други може да изживеят подобни чувства поради нелоялност или злонамереност спрямо приятел, колега или непознат човек.
Седмицата ще е благоприятна за планиране и реализиране на различни дела от семеен характер. Парични постъпления в семейния бюджет ще позволят на някои от вас разходи за малки удоволствия.
Ако имате идея, че с един конфликт ще поставите някого на място или ще разрешите един проблем – то тогава сте на път да направите голяма грешка. Тази седмица са ви дадени да изживеете някои хубави неща и никой и нищо не може да ги осуети.
Ако все пак се стигне до конфликт, бъдете отворени да чуете думите на отсрешната страна. Ще има нещо интересно за вас….

Дева Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ви предстои нова подредба в дома ви, разчистване на стари или счупени вещи, непотребни дрехи и др. За някои от вас обаче има знак за загуба или забравяне на вещ, документи на публично място. Вероятността да ги намерите ще бъде минимална.
Едно от основните ви очаквания сега ще бъде свързано с получаването на пари, с финансов документ, който да ви осигури такива в блзико бъдеще и др.
Тук не става дума за някакви големи пари, така че не разглеждайте това предсказание като възможност за печалба от хазарт.
През седмицата ще имате срещи или контакти с интересни хора. Те по-скоро ще бъдат ваши съмишленници, с които имате общи интереси или хоби.
Тази седмица ще създаде интересни възможности за младите жени за пътуване, което може да стане още през тези седем дни или да се планира за декемврийските празници.
За жените над 35 години седмицата вещае повече ангажименти с роднини и приятели. Ще искате да имате повече време за себе си, но това трудно ще стане през тези седем дни.
Младите мъже ще имат нужда от помощ или съвет на жена с опит или възможности в определена област на живота.

Везни Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Везни седмицата ще ви принуди да разрешите спор, неприятна ситуация или друг вид проблем с момче или млад мъж. Ситуацията независимо каква е тя (защото ще бъде индивидуална за всеки един) ще е сериозна и едва ли може да бъде отложена за друго време.
Много хора ще се появят в живота ви през тези седем дни. Много сънища ще ви напомнят за хора, които не сте виждали отдавна.
В този смисъл живота ви ще бъде много динамичен поради голямото разнообразие на емоции и преживявания.
Здравето на мъж от семейството ви, от кръга роднини или близки познати ще е грижа или притеснение през тази седмица.
Като цяло седмицата вещае повече позитивни преживявания отколкото обратното. Това в пълна степен важи и за любовния ви живот.
Сега може да ви зарадва предложение или идея на любим човек. Може самите вие да го изненадата с нещо.
Седмицата може да се окаже в някаква степен уникална за жените над 35 години, които могат да опитат (разумно) късмета си в лотария, в някакво ново начинание или да приемат един дълго обмислян риск за нещо ново в живота си.
Някои мъже над 35 годишна възраст ще бъдат принудени да направят компромис за да разрешат най-безболезнено един домашен проблем.

Скорпион Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица любовният ви живот ще е по-напрегнат или ще преживее въздействие от други събития свързани с ваши роднини и приятели.
Някои от вас, които преживяха наскоро една раздяла все още ще търсят своите грешки за този провал. Това е добре донякъде, стига да не пропилеете една нова възможност, която ще се появи през тези седем дни.
Във финансов план седмицата ще ви донесе твърде противоположни преживявания. Може да се зарадвате на едно нещо и да се ядосате на друго. Да спечелите едни пари и да загубите други. Затова съвета ми е да бъдете по-внимателни в паричните си дела.
През тази седмица може да очаквате новини свързани с дете. Ако имате собствено дете или внуче, което живее настрани от вас, тази седмица може да имате по-динамична комуникация.
Кое е най-важното за вас през тези седем дни? Преди всичко пазете себе си от чуждо посегателство, манипулация, кражба. Не допускайте подобни действия и от ваша страна. Същото важи за всякакви форми на хитрост или измама. Подобни действия ще заплатите по неприятен за вас начин.
Семейството, бъдещ годеж или сватба ще са част от важните събития в живота на някои млади жени Скорпион. Разбира се, когато става дума за годеж и свтба, те могат да бъдат ваши лични или да са събитие в живота на роднини и близки приятели.

Стрелец Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица може да ви изненада с различни събития, срещи или друг вид контакти с млад мъж или мъже. Причината за тези събития ще е по-скоро емоционална, по празничен повод, споделяне на успех и др.
Предстои ви важен разговор с жена, който ще определи ваши или нейни бъдещи действия и ангажименти.
През тази седмица ще възобновите ваши действия или ангажименти свързани с момиче или млада жена. Може да възобновите с нея прекъснати отношения поради различни причини.
Като цяло седмицата ще е позитивна и успешна за вас, особено ако не допуснете намесата на други хора в живота си, когато става дума за вземане на важни решения. Опитайте се сами да определяте посоката си на развитие.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически действия, различни промени за жените над 35 годишна възраст.
Младите мъже Стрелец ще имат седмица на възможности за напредък и изпълнение на важни цели и планове.
Младите жени Стрелец ще имат благоприятна седмица да осъществят отложено преди време пътуване или да възобновят приятелски, бизнес или обществени контакти с хора от друго населено място.
Следете информацията, която ще получите от хора, с които се познавате отскоро или сте само виртуални познати.

Козирог Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ви предстоят разговори или действия от финансов характер с друг мъж или с мъже.
Въпреки финансовите ви приоритети през тази седмица внимание ще изискат и семейните ви отношения, където ще възникне проблем или ситуация от неочакван характер.
Ако сте семейни не допускайте конфронтация в отношенията си с брачния партньор, тъй като те могат да доведат до отказ или провал на ваши планове.
През тази седмица интересни събития могат да възникнат около дете, което ще се роди в друго селище или държава. Може да имате друг важен повод за празнуване или събиране свързано с дете.
Седмицата  ще бъде благоприятна за тези от вас, които ще пътуват за лечение с цел бъдещо майчинство.
През тези седем дни ще имате много повече контакти с нови и стари приятели. Ще обсъждате с тях различни идеи за среши или събирания, най-вече такива, които ще имат връзка с декемврийските празници.
Ново виртуално приятелство ще направи ежедневието ви интерсно поради новите неща, които ви предстои да научите.
През тази седмица финансовите интереси на мъжете над 35 години ще определят почти всички техни действия и решения.

Водолей Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Водолей по-добре не правете предварителни планове за тази седмица. Оставете нещата да се развият по естествен начин. В края на седмицата може да останете изненадани от хубавите неща, които сте преживели.
Въпреки всичко има знак за една неприятна новина, която ще касае човек, когото познавате.
Тази седмица едва ли ще е най-удачното време за покупка на вещи, подаръци, смяна на мебели или техника в дома. По-скоро могат да възникнат проблеми с такива неща, отколкото обратното.
Избягвайте да давате вещи под наем или да искате такива за временно ползване.
Любовният ви живот ще се развие според очакванията ви. Това е различно от желанията ви, които може и да си останат желания…. Приемането на реалността във вашите отношения ще е особено важно през тези седем дни.
Сега обаче може да получите покана за среща, любовно обяснение или нов романтичен виртуален контакт, чието развитие ще следите и очаквате през следващите дни и седмици.
Както написах по-горе оставете през тази седмица събитията да се развиват по естествен начин, без натиск от ваша страна. Така някои приятни моменти ще могат да ви изненадат.
Включително едно предложение, покана или среща могат да променят цялата ви идея за бъдещето ви развитие през 2018.

Риби Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица може да бъде доста напрегната и непредсказуема за вас. Ще сте склонни лесно да предизвиквате нечие раздразнение или неприязън с начина си на поведение или необмислените си коментари. Вероятно подобно емоционално състояние от ваша страна ще се дължи на напрежението през последните седмици, но това не би трябвало да бъде оправдание. Наложете си по-строг самоконтрол в начина си на поведение през тази седмица.
Ако останете разочаровани в очакванията си за парични приходи през тази седмица, то осъзнайте по-бързо, че това е временна ситуация. За всяко забавяне или отлагане ще си има конкретна, разумна причина.
В професионален план седмицата ще благоприятства различни контакти с партньори или колеги. Добри резултати може да очаквате от разговори с тях, както и при съвместното изпълнение на важни и за двете страни задачи.
Сега може да срещнете нови потенциални клиенти, партньори, да попаднете в среда която да ви даде по-големи възможности за реализация.
През седмицата ще посетите няколко институции за да уредите важни за вас ангажименти или задължения.
Въпреки по-голямото напрежение през тези седем дни, постигнатите резултати ще са важна база за вашите бъдеши действия. Това обаче най-вероятно ще го осъзнаете по-късно във времето, през следващите няколко седмици или месеци.

източник: astro.velida.net

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за понеделник: я да видим как ще започне седмицата Ви!

Публикувано

на

Овен 

Всеки от ума си тегли.

Даже и в най-умните книжки по приложна психология може да се окаже че е написано нещо такова, което съвсем да не Ви върши работа и даже и да Ви пречи в постепенното изграждане и изглаждане на отношенията с Вашия любим човек.

По-добре отхвърлете умните съвети на умните психолози и дейставайте на свой страх и риск.

Телец

Един много удачен ден очаква Телците. Отлично ще се нареждат личните отношения – разбирате близките си от половин дума, лесно намирате общ език с нови познати и прекрасно се разбирате с любимия човек.Времето, прекарано с децата, Ви дава отлично настроение, а посещенията у възрастни роднини не Ви се струва уморително и скучно.

Високият Ви жизнен потенциал Ви позволява да не се опасявате от преумора и неуспехи.

Денят е подходящ за експерименти с имиджа и обновяване на гардероба. Приятно е, че всички промени ще са за добро.

Близнаци

Вашата задача е, да подходите към създалата се сложна ситуация откъм нужната страна.

Изходът от днешния ден зависи от това, до колко правилно използвате натрупания опит и дали ще направите правилни изводи от събитията от близко минало.

Ако дейставте разумно и се ръководите от здравия разум, а и не се надявате на късмета, може да откриете много примамливи и съвършено нови хоризонти.

Денят се отличава с напрегнат емоционален фон, но вечерта ще Ви донесе облекчение и ще Ви даде възможност да прекарате приятно времето си с любимия човек.

Рак

Повечето ви ангажименти ще са свързани с лични неща.

Добре е днес да се опитате да приключите с досадните задължения около къщата.

Може да сте малко напрегнати, добре е да се овладеете, защото това ще повлияе на качеството на онова, което вършите

Лъв

Предстои Ви много работа: ще се стремите да завършите много отдавна започнати проекти и да се подготвите за начало на нов етап в своя живот.

На околните ще е доста трудно да се разберат с Вас – това, с което сте се заели, не е на всички по мерак.

Така че не трябва да се учудвате и да се обиждате, ако някой не иска да Ви помогне.

Разбирането и подкрепата на близките ще са много важни през втората половина на деня, когато би трябвало да споделите с тях своите идеи и да получите одобрение.

Избирайте си за общуване хора, които не са склонни към критика, краен консерватизъм и хаплива ирония.

Дева

На Вашия любим човек днес ще се иска да направи така днес, че да Ви бъде още по-скъп, нужен и близък.

Начинът, по който иска да направи това, за сега е загадка, която ще разгадаете в хода на събитията.

Остава да вярвате, че разкриването на тази загадка, ще бъде приятно за Вас!

Везни

Днес е най-добре за всичко да се съгласявате със своя любим човек.

Няма да успеете да го разубедите за каквото и да било, но може да развалите отношенията си със завидна лекота.

В края на крайщата може да направите няколко малки компромиса, защото те няма да нанесат вреда на Вашата гордост.

Скорпион

Продължавайте да се показвате като лидер – това върши работа.

Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, но зад себе си ще оставите твърде много хора.

Никой не вижда ситуацията така добре, както Вие, а това е много хубаво.

Самолюбиет Ви се разгаря, но не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото съпротивление и дочакайте другите да Ви догонят.

Те ще могат да поемат тежестта, докато Вие стоите в кулоарите, готов да скочите обратно, ако това е необходимо.

Стрелец

Всички важни и спешни задачи ( в това число и неприятните) би трябвало (при възможност) да се обсъдят и решат още през първата половина на деня.

Вечерта интересуващите Ви въпроси сякаш ще увиснат във въздуха, а за тоя подходящ момент ще се наложи да чакате поне още няколко дни.

Ако сте увлечени от любовен роман, не бързайте да превеждате отношенията в последната, интимна фаза, защото рускувате вместо емоционално вдъхновение и подем на силите, да преживеете разочарование. Препоръчително е, да се въздържате от незадължителни финансови операции.

Козирог

Днес ше Ви се наложи, да направите компромис.

Това все-пак е по- добре, отколкото да стигнете до открит конфликт. Още повече, че последния винаги ще можете да го направите!

Бъдете максимални предпазливи, защото след това няма да има кого да обвинявате.

Водолей

Водолеите са с повишена раздразнителност, и често излизат извън себе си заради неимоверни дреболии.

Вместо да се съсредоточите върху действително важното, преживявате зарад битови неразбории, правите от мухата слон и устройвате цунами в чаша вода.

Днес е напълно по силите Ви да видите всички неприятности през този ден в смешна светлина, превръщайки ги в повод за шеги и усмивки.

Вероятни са незапланувани посещения, при което неканените гости може да поискат да поостанат по-за дълго. Освен това е възможно и получаване на покани, от които ще бъде трудно да се откажете.

Риби

Пригответе се за сериозна среща с шефа.

Искате да го попитате за нещо (най-вече за повишение на заплатата, за премия или за служенно издигане, което ще рече –за преминаване на друга позиция), като поне едно от тези неща отдавна Ви е било обещано.

Ако сте правили всичко, за което са Ви молели, та даже и повече, няма защо да се притеснявате. Само че не би било зле , да пообмислите, какво точно ще кажете. И даже да порепетирате …

източник: lamqta.com

Прочети повече

Присъедини се

Избрано