Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Коя кръвна група предпочитат комарите?

Публикувано

на

Ако и вие сте от тези, които комарите атакуват по-често, отколкото други хора, за това има причини.

За комарите особено привлекателни са хора, които имат нулева кръвна група, докато за Б група са най-малко заинтересовани. Почти двойни са шансовете да се спрат върху кожата на първите, и защото кожата отделя вещества, които позволяват на комарите да идентифицират кръвната група, преди да се решат да нападнат, така че с това работата на тази летяща напаст е много облекчена.

Кръвна група О изпраща химически сигнали, които за комарите са най-примамливи.

Интересно е, че мъжкият комар въпреки че действа много по-страшно от женската няма такъв апарат, за разлика от женската, която пие човешка кръв, за да може да се размножава. От кръвта те получават протеин изолевцин който се използва за създаване на яйца.

За комарите най-привлекателен е черния, след това червеният, а най-малко атрактивен за тях е жълтият цвят.

източник: zajenata.bg

Водещи новини

🔞⚽ Защо не трябва да правим джиджи-биджи, докато дават мач по телевизията?

Публикувано

на

Е, световното първенство по футбол приключи, но пък коментарите и закачките, свързани с футболния маратон продължават. Така, например, от статус във фейсбук разбрахме защо не трябва да правим секс, докато дават мач по телевизията:

Никога не правете секс,когато дават мач по телевизията – Виковете от съседите „Давай, давай“ и „Не така бе, тъпак“ много разсейват!!

Друг такъв пък гласи:

„След като станахме свидетели на церемонията по награждаването на Франция като световен шампион, сега е ред на церемонията по предаването на дистанционното от мъжете на жените“

Прочети повече

Водещи новини

🔞 Какво се случи на президента на Хърватия Колинда Грабар-Китарович след загубата от Франция? (СНИМКА)

Публикувано

на

Така популярната картинка с пет тъмнокожи момчета, помагащи на момиче с по-светла кожа „да си напише домашните“, получи нова интерпретация с президента на Хърватия Колинда Грабар Дамата изгледа мачовете на своя тим и бе на церемонията по награждаването на Мондиал 2018.

 

Прочети повече

Водещи новини

Венци Стефанов сравни със земята Левски за срамната загуба от Вадуц

Публикувано

на

Хпезидентът на Славия Венцеслав Стефанов сравни със земята Левски след издънката на „сините“ в Лига Европа срещу Вадуц.

„Левски все пак играе с истински колос. Играят трима-четирима сервитьори, двама водопроводчици на четири часа – имат сериозни футболисти. Идват със ски на тренировка, двама-трима с велосипеди“, каза Венци Стефанов в ефира на Канал 3.

„Все пак пожелавам на левскарите да се радват и да имат силен отбор, но така като гледам май няма да е скоро“, допълни босът на „белите“.

Прочети повече

Избрано