Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луди клипове

(ВИДЕО 18+) Модел по бански наби водещ, осмелил се да я хване за дупето!

Публикувано

на

В ефира на бразилска телевизия се случи страшен куриоз. В предаване за ползата от крем против слънчеви изгаряния водещият показваше как правилно той трябва да бъде нанесен върху тялото. Това той правеше с помощта на известната моделка Раиса Мело Тейшейра, която бе облечена в бански.

При това водещият даде доста свобода на палавите си ръчички, докато нанасяше крема по красивото тяло на моделката, и момичето го удари с юмрук в лицето заради своеволието.

Видеото от инцидента стана хит в мрежата, пише Daily Star.

Критичната ситуация настъпи когато, мажейки крема по тялото на красавицата, водещият се осмели да я хване за дупето. Тогава с вик младата жена удари наглия телевизионер, като почти го гътна на земята. Превъртете клипо до деветата минута, за да видите избухването на красавицата.

В ефира след това настъпи пауза. След кратко прекъсване предаването продължи, но Тейшейра отново се нахвърли върху мъжа с юмруци. Охраната едва успя да удържи разяреното момиче.

В крайна сметка моделката и водещия се помириха и дори се прегърнаха.  /Блиц

Избрано