Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Питали ли сте се къде изчезна Есил Дюран? Ето защо членът от журито на Мюзик Айдъл няма хитове скоро!

Публикувано

на

Есил Дюран отдавна отсъства от музикалната сцена, но за това си има причина.

Есил Дюран безспорно е най-интелигентната и ерудирана поп фолк звезда у нас. Стилна и с чувство за мярка, тя години наред радваше окото и ухото на феновете си. След което внезапно се оттегли и сякаш сублимира.

Припомняме, че певицата се изгуби от музикалната сцена преди няколко години, без да каже защо. Това, с което си припомняхме за нея, беше единствено модната й линия – безспорно успешна и елегантна.

Днес обаче Есил Дюран разкри истината за себе си и призна, че се е оттеглила от чалгата, осъзнавайки, че това вече не е нейната музика, пише bradva.bg. „Нещата тръгнаха в една посока, която не ми харесваше. Концертните изяви станаха все по-малко, а клубните участия повече. Трябваше да се пее не с оркестър, а с диджей или директно на плейбек. Това не е моят живот, не го усещам така“, признава красавицата.

Есил Дюран сподели също, че участието й във формата „Мюзик Айдъл“ я е накарало да се депресира и поболее. В началото тръгнала към него с огромното желание да помага на млади и талантливи хора, но после дошла рутината.

„Имаше толкова много фалшиви хора, фалшиви комплименти и овации, че някак се изгубих. В един момент се погледнах отстрани и осъзнах, че не съм искрена. Не толкова, колкото съм била и колкото искам да бъда. Почувствах себе си като чужда и това буквално ме поболя. Четири години боледувах почти непрекъснато и затова си взех почивка, за да се пречистя на духовно ниво“, коментира изпълнителката, пише разкрития.ком.

Днес тя се чувства отлично и като преродена. И обещава съвсем скоро да изненада всички.

Избрано