Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Черните точки могат да съсипят и най-красивото лице, затова се избавете от тях на мига с тази лесна домашна паста

Публикувано

на

Черните точки са в състояние да съсипят и най-красивото лице, поради прекалено видимото им присъствие

Черните точки са кошмар, който причинява и немалък брой емоционални проблеми.

Черните точки се появяват в резултат от натрупания в порите излишен себум или мъртви клетки. Това, че кожата е по-мазна, и е склонна към образуване на акне и черни точки, не винаги е достатъчна причина за този упорит козметичен дефект.

 

Често се случва ежедневното почистване на лицето да влоши положението.

За да се отървете от черните точки е нужно механично почистване на лицето с дълбоко почистващ агент.

Днес ще ви разкрием тайната на чиста кожа.

След като прочетете статията ще знаете един прост, но ефективен начин за ликвидиране на черните точки.

 

Рецепта за премахване на черни точки:

Необходими съставки:

1 ч.л. лимонов сок
1 ч.л. сода
1-2 капки кислородна вода 3%

 

Как се прави?

В лимоновия сок сложете содата, така че да се получи гъста каша. След това капнете капките кислородна вода.

Разбъркайте добре. Консистенцията е необходимо да е нещо, което прилича на гъста сметана.

 

Приложение

1. Измийте лицето с топла вода, комфортна температура, и подсушете. Топлата вода ще помогне да се отворят порите. Може да получите по-добри резултати, ако останете известно време с топла суха кърпа върху лицето.

2. Нанесете получената смес от лимона и содата с кръгови движения, като използвате чиста четка за зъби за местата, където са концентрирани черните точки. Важно: не използвайте тази рецепта ако имате някакви пресни наранявания по кожата.

3. Оставете да престои 15 минути.

4. Изплакнете с хладка вода. Завършете със студена. В никакъв случай не ползвайте топла вода за отмиване.

5. Нанесете мек, овлажняващ крем.

 

Не очаквайте, че всичките черни точки ще изчезнат от лицето ви за една вечер. Нужно е постоянство и търпение.

Използвайте тази рецепта и правете процедурата поне веднъж в седмицата.

Чисто лице и кожа, свободна от черните точки, ще имате след третата или четвърта процедура. Щом лицето е изчистено от неприятния козметичен дефект преустановете почистването със сода и лимон.

Лимонената киселина премахва мъртвите кожни клетки и има изсветляващи свойства. Така порите се почистват и се намалява възможността за образуване на нови черни точки или акне. Содата има антибактериални свойства. Тя предотвратява образуването на инфекция след премахването на черните точки.

източник: zajenata.bg

Извън спорта

Сватба от ада: младоженецът каза на гостите да преобърнат чиниите, а след това разкри горчива истина за булката

Публикувано

на

Сватбата трябва да бъде най-красивият момент в живота на една влюбена двойка. Тогава, поне според традицията се кълнат на вечна любов и вярност.

Но един младоженец реши точно в деня на сватбата да развали всичко.

От друга страна, ако сте на мястото на булката, която докато била сгодена за избраника си, спала с осем от гостите на сватбата, ще ви се стъжни живота.

Цялата история разказа свидетел на сватбата, и то пред огромна аудитория, в предаването „The Graham Norton Show“.

Историята се разиграла в Обединеното кралство, а момчето на име Шон споделя всички мръсни подробности.

-Младоженецът се изправи и каза на всички да станат. Сватбарите станаха, а след това им каза да обърнат своите чинии. „Ако на чинията си имате червена точка, останете прави, каза младоженецът“.

След тези думи, осем момчета останали прави, разказва Шон в шоуто.

Всички смятали, че става въпрос за игра, но след това последвало обяснение от младоженеца.

-Дами и господа, това са мъжете, които спяха с жена ми, докато бяхме сгодени. В този момент отивам да поискам анулиране на брака, казал младоженецът и излязъл.

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Това е най-мразената зодия!

Публикувано

на

 

Има една зодия в целия хороскоп, на която ѝ се носи много лоша слава. Тя винаги е на първо място в класациите за егоисти, инати и кръшкачи, и никой не я харесва.

Това е зодия Овен!

Представителите на тази зодия се смятат за изключителни егоисти, които не виждат по-далеч от носа си. Те винаги се грижат първо на тях да им е добре, чак след това може да помислят и за човека до себе си. Не дават дума да им се каже!

Изключително самостоятелни са и си мислят, че винаги знаят повече от другите. Също така смятат, че думата им е закон, а ако някой се опита да го пристъпи, тежко и горко му. Инатът на Овните е характеристиката, с която най-често го свързват.

Кажат ли „не“, значи няма сила на Земята, която да ги накара са свършат нещо. Често пъти инатът им е изключително разрушителен, защото сами губят възможностите, които животът им предлага.

В любовта на Овните им се носи лоша слава. Набедени са за най-големите кръшкачи, които изневеряват на всяка половинка в живота си. Не обичат моногамията, алергични са към скучния секс и това ги кара да търсят приключения в чуждото легло.

източник: Actualno.com

Прочети повече

Извън спорта

Ре-ре, ауч! Следващата „Евровизия“ май няма да е в Израел, задействат резервния план?

Публикувано

на

Европейският съюз за радио и телевизия (ЕBU) има резервен план в случай, че израелската обществена радиотелевизионна компания „Кан” няма да успее да преведе в срок гаранционната си такса за участие в конкурса „Евровизия-2019”, предаде БГНЕС. „EBU работи в тясно сътрудничество с „Кан” в навечерието на изтичащия утре срок, за да се опитаме да намерим решение за провеждането на „Евровизия” в Израел“, се казва още в изявление на съюза.

„Ако възникне ситуация, в която разпространителят не може да изпълни изискванията, то винаги има резервен план в случай извънредна ситуация, което е нормално при планирането на толкова голямо събитие с толкова международни играчи.“, подчертава EBU. От там също така уточниха, че „всяка година финансовите гаранции трябва да бъдат предоставени на съюза преди планирането и обявяването на града, който ще бъде домакин на конкурса.” По-рано в понеделник стана ясно, че „Кан” е поискал от правителството 12 милиона евро, за да заплати таксата за конкурса. Ако това не стане, то Израел ще изгуби правото си на домакинство на „Евровизия-2019”. Годишният бюджет на „Кан” е бил предварително отпуснат и е в размер на 35 милиона евро, но в тях не са включени парите за таксата за конкурса, която е трябвало да бъде платена до 01 август, но по искане на израелската страна този срок е удължен с 2 седмици.

Проблемите с предстоящото шоу започнаха още след победата на Нета Барзилай в Лисабон, когато министър-председателят на Израел обеща „Евровизия” в Йерусалим, което предизвика възраженията на много от участниците, и така се стигна до решението конкурса да се проведе в друг град.

Прочети повече

Избрано