Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Любовна съвместимост при зодия Близнаци

Публикувано

на

Много често Близнаците се свързват с двуличие. Но това е грешка. Истината е, че в тях живеят няколко личности и те обикновено взимат най-хубавите черти на всяка от тях.

Така Близнакът става енергична, умна и много способна персона, която търси най-доброто за себе си.

И опитва! Дава шанс на един, после на друг, после на трети…

За да няма такова лутане, те трябва по-добре да подбират!

Нека не се хвърлят с големи надежди във връзката, а да бъдат постепенни и обрани. Пасват си перфектно с Лъв, Водолей и Овен. Малко по-трудна, но все пак възможна, е връзката с Везни и Стрелец. Пълна катастрофа ги чака с Козирог, Рак, Телец и Риби.

източник: beu.bg

Извън спорта

Знаете ли какво ще ви се случи, ако ядете банани с точки?

Публикувано

на

Зрелите банани произвеждат вещество TNF (тумор-некротичен фактор), който се бори срещу клетки, които са различни, или туморни клетки.

Японските изследователи откриват, че точно бананите с черни точки са осем пъти по-здравословни от зелените банани или други плодове. В сравнение с гроздето, ябълките, дините, ананасите и крушите, бананите имат най-много противоракови съставки.

Колкото повече точки, толкова по-обогатени клетки, които развиват имунитет.

Тогава бананът е най-добър за храносмилане, тъй като захарта най-лесно се абсорбира, като в неговите „млади“ дни, нишестето все още не се превръща в захар.

източник: lekuvai.net

Прочети повече

Извън спорта

Щастливци сте, ако имате връзка с една от тези 2 зодии

Публикувано

на

Никога не знаеш какво ще ти донесе любовта – разочарование или безгранично щастие. Има хора за чиято смелост да рискуват, се отплаща щедро. Ето кои са те:

Телец

Телците са верни до живот!

В същността им е заложено да бъдат само с един човек и никога не си позволяват да престъпват принципите си относно това.

Човечни са и винаги подкрепят половинката си, каквито и изненади да им поднесе връзката.

Телците могат да дадат много на партньора си. Когато са във връзка се раздават напълно и успяват да получат пълното доверие на човека до себе си.

Точно за това те никога не биха си позволили да го разочароват.

Представителите на тази зодия знаят добре как да накарат половинката си да се чувства специална.

Ако имате връзка с Телец, очаквайте тя да е много спокойна и да продължи много дълго време, пише novini.bg.

Скорпион

Хора, на които можеш да разчиташ!

Отговорни са и поемат нещата в свой ръце – както във взаимоотношенията ви, така и в отговорността за дома.

Скорпионите имат силно развито чувство за лидерство, макар и да не го показват.

Представителите на тази зодия обичат без да парадират с това.

Не държат да правят и да получават романтични изненади, но това не значи, че не ви обичат.

Самият факт, че са с вас е най-голямото доказателство, което могат да дадат.

Скорпионите се сериозни партньори и им харесва да са в дълга и стабилна връзка. Ако не сте готови за такава, по-добре поговрете, защото е много вероятно в мислите им вие вече да сте заедно завинаги.

Прочети повече

Извън спорта

Защо Лъвовете лъжат царствено

Публикувано

на

Лъвовете лъжат ‘царствено’.

За тях е изключително важно да запазят репутацията си и да изпъкнат, ето защо паяжината от лъжи често пъти се превръща в неотменна част от живота им

. Да разобличите Лъва не е лесно – той помни всяка малка подробност от това, което казал и успешно кара хората да му вярват.

За Лъвовете лъжата е като костюм, който те обличат, за да скрият от някого истината или, за да впечатлят и развеселят околните.

Притежавайки изключителен талант на опитни разказвачи, представителите на тази зодия превръщат лъжата си в прелестна история, а за да не дадат възможност на реалността да помрачи красотата на повествованието им, те си измислят всякакви подробности, с които да подкрепят думите си.

Всичко това те правят не с ясната цел да Ви преметнат, ами за да Ви убедят, че техният живот е цветен, прекрасен и пъстър, безспорно завладяващ… Да се стараят да извлекат материални облаги от лъжите си не е цел за

Лъвовете – те са прекалено горди и съвестни и предпочитат да се трудят с всички сили и умения, които имат, за да могат да забогатеят.

източник: Actualno.com

Прочети повече

Избрано