Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Бербатов се отказа от футбола, става премиер на бъдещото правителство!

Публикувано

на

Мегазвездата на родния футбол Димитър Бербатов окончателно закачи бутонките на пирона, за да се отдаде на политика. Берба се е съгласил да бъде обединителна фигура в Парламента, като създаде своя партия „Да, Бербатов“.

„Митко е успял да отцепи депутати от всички политически сили и ще създаде партия „Да, Бербатов“ с абсолютно мнозинство. От него просто се изисква да седи на парламентарния контрол и да не прави нищо – демек  същото като през последните 15 години“, шушукат злите езици зад кулоарите.

Берба вече бил взел страха на последния министър-председател Бойко Борисов, като ме заявил, че ще си извади картотека за ЦСКА 1948 и ще решат премиерския пост в мача с Витоша (Бистрица) II в „А“ ОФГ „София – юг“. Точно поради това бат’Бойко отложил срещата и се отдал на отглеждането на магнолии в Банкя.

Митко пък вече се оглеждал за кандидатури за някои от ключовите министерства, като имал намерението да внедри футболни фигури. Така Министерството на социалната политика щяло да бъде предолжено на човек от Лудогорец заради хуманното отношение към гостуващите агитки в Разград. Това на образованието и науката пък със сигурност щяло да бъде поверено на някои от тарторите в сектор „Б“, а бившият шеф на ЦСКА Александър Томов щял да бъде министър без портфейл, тъй като милият ходел с 5 лева в джоба и бил готов да се завърне за трети път като спасител на „Армията“.

Скъпи приятели, честит Празник на хумора и шегата! Желаем Ви приятен уикенд и дай Боже, бъдещият премиер, който и да е той, да има същата успеваемост в политеката, каквато Берба имаше през годините на зеления килим! 🙂

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано