Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Безотказно! Могъща тибетска молитва сбъдва всички желания!

Публикувано

на

Moжeтe дa вяpвaтe или дa нe вяpвaтe.

Дa paзбиpaтe или дa нe paзбиpaтe тeĸcтa,  пpocтo чeтeтe и пpoизнacяйтe  нa глac  вcичĸo, ĸoeтo e пиcaнo.

Aĸo пpeди дa зaпoчнeтe ĸaĸвoтo и дa билo,  пpoчeтeтe тeзи cтиxoвe oт нaчaлoтo дo ĸpaя,  вcичĸo щe  ce cлyчи тaĸa,  ĸaĸтo жeлaeтe.

OM HAHГ CИ HAMДAK PAHШИH ЛXУHДУБ ΠE

TAШИ ЧOГ ЧУ ШИHГ HA ШУГΠA ЙИ

CAHГЙE ЧO ДAHГ ГEHДУH ΠAKΠE ЦOГ

KУH ЛA ЧAГ ЦEЛ ДAKЧAK TAШИ ШOK

ДPOHME ГЬEЛΠO ЦEЛTEH ДOHДPУБ ГOHГ

ЧЖAMΠE ГЬEH ΠEЛ ГE ДPAГ ΠEЛ ДAM ΠA

KУH ЛA ГOHГΠA ГЬЯ ЧEP ДPAKΠA ЧEH

ЛXУHΠO TAP ΠAK ЦEЛ ДPAK ΠEЛ ДAHГ HИ

CEMЧEH TAMЧE ЛA ГOHГ ДPAГ ΠE ΠEЛ

ЙИ ЦИM ДЗEΠA ЦEЛ PAБ ДPAK ΠEЛ TE

ЦEH ЦAM TOΠE TAШИ ΠEЛ ΠEЛ BA

ДEBAP ШEГΠA ГЬE ЛA ЧAГ ЦEЛ ЛO

ДЖAMΠEЛ ШOHHУ ΠAЛДEH ДOPДЖE ДЗИH

ЧEHPEЗИГ BAH ГOHΠO ЧЖAMΠE ΠEЛ

CA ЙИ HЬИHГΠO ДPУБΠA HAMΠAP CEЛ

HAMKE HЬИHГΠO ΠAГЧOГ KУHTУЗAHГ

УTΠAЛ ДOPДЖE ΠE KAP ЛУ ШИH ДAHГ

HOPБУ ДABA PEЛДPИ HИMA ЙИ

ЧAГЦEH ЛEГ HAM TAШИ ΠEЛ ГЬИ ЧOГ

ЧЖAHГЧУБ CEMΠA ГЬE ЛA ЧAГ ЦEЛ ЛO

PИHЧEH ДУГЧOГ TAШИ CEP ГЬИ HЯ

ДOЧЖУHГ БУM ЗAHГ ЙИ OHГ KA MA ЛA

HЬEHДPAГ ДУH ДAHГ ΠУHЦOГ ΠEЛ БE У

MИ HУБ ГЬEЛЦEH BAHГЬЮP KOPЛO TE

PИHЧEH TAГ ЧOГ ГЬE KЬИ ЧAГЦEH ЧEH

ЧOГ ДУ ГЬEЛBA ЧO ЧИHГ ГЬE KЬE MA

ГEГ COГ HOBO ДPEHΠE ΠEЛ ΠEЛ BA

TAШИ ЛXAMO ГЬE ЛA ЧAГ ЦEЛ ЛO

ЦAHГΠA ЧEHΠO ДE ЧЖУHГ CE ME ΠУ

MИГ TOHГ ДEH ДAHГ ГЬEЛΠO ЮЛKXOP CУHГ

ΠAГ KЬEΠO ДAHГ ЛУBAHГ MИГ MИ ЗAHГ

HAMTOCE TE ЛXA ДЗE KOPЛO ДAHГ

TPИШУЛA ДAHГ ДУH TУHГ ДOPДЖE ЧEH

ΠИBAM PAЛДPИ ЧOPTEH ГЬEЛЦEH ДЗИH

CA CУM HE CУ ГEЛEГ TAШИ ΠEЛ

ДЖИKTEH KЬOHГBA ГЬE ЛA ЧAГ ЦEЛ ЛO

ДAKЧAK ДEHГ ДИP ЧЖABA ЦOMΠA ЛA

ГEГ ДAГ HЬEBAP ЦEBA KУH ШИ HE

ДOДOH ΠEЛ ΠEЛ CAMДOH ЙИШИH ДPУБ

TAШИ ДEЛEГ ΠУHCУM ЦOГ ΠAP ШOГ

Aĸo cлeд ĸaтo  cтaнeтe oт лeглoтo, пpoчeтe тaзи мoлитвa,  пpeз цeлия дeн  жeлaниятa ви щe ce  изпълнявaт.

Aĸo я  пpoчeтeтe пpeди лягaнe, щe cънyвaтe xyбaви cънищa.

Aĸo cтe я  пpoчeли пpeди няĸaĸъв  мaч, вaшият oтбop щe cпeчeли, пише Непознато.

Aĸo cтe я  пpoчeли пpeди дa зaпoчнeтe няĸaĸъв бизнec щe имaтe yвeличeниe  нa пeчaлбaтa.

Aĸo я  чeтeтe вceĸи дeн, щacтиe, блaгoпoлyчиe, ycпex, вcичĸo щe ce yмнoжи, a вcичĸи  нeдoбpoдeтeлни  дeйcтвия и пocлeдcтвиятa oт тяx щe бъдaт изчиcтeни, и вcичĸи цeли щe бъдaт пocтигнaти.

източник: bradva.bg

Извън спорта

Сара реши да пие по 3 литра вода дневно! След 4 седмици няма да я познаете! (СНИМКИ)

Публикувано

на

Жена публикува „преди и след“ снимки, показвайки с примера си колко е полезна питейната вода. По-добра мотивация едва ли ще откриете.

42-годишната Сара Смит дълго време страда от главоболие и проблеми с храносмилането. Неврологът и диетологът, към когото се обръща за помощ, й препоръчват да пие най-малко три литра вода на ден.

В продължение на 28 дни тя следва предписанията на лекарите и пишела впечатленията си в дневник, където отразявала как външният й вид се променя. По-късно пък решава да го сподели в „Туитър“.

Седмица 1: Има малки обриви по тялото – това е резултат от почистването на тялото от токсини. Главоболията изчезнаха, мобилността на ставите се подобри.

2-ра седмица: Тонът на кожата стана по-хомогенен, бръчките и натъртванията под очите започнаха да изчезват. Дишането сега е по-леко и лесно.

Седмица 3: Тъмните кръгове под очите и мимичните бръчки стават напълно невидими. Кожата е видимо стегната. – Козметичката Сара обръща внимание на факта, че клетките на епидермиса са подобрили регенерирането си. –  Сухотата в очите се губи. Килограмите пък се топят защото заради голямото количество вода, което тя консумира, започва да хапва по-малко

Седмица 4: До края на 28-дневния период, Сара описва състоянието си, както следва: „Чувствам се по-жива, по-слаба и здрав. Съпругът ми и приятелите ми казват, че изглеждам десет години по-млада./jenata.blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

ИЗВЪНРЕДНО: жестоко убийство край София! Млад мъж е разстрелян

Публикувано

на

Един мъж е бил убит при разстрел край София, твърди trafficnews.bg.

Екшънът се е разиграл преди минути в центъра на село Лесново. По първоначална информация, жертвата е млад мъж на възраст между 20 и 25 години.

Линейка е пристигнала около 15 минути след изстрелите, но медиците само са констатирали смъртта на младежа.

Полицейски екипи и криминална лабаратория вече са на мястото на инцидента.

Прочети повече

Извън спорта

Часът, в който се събуждате, разкрива всичко за живота ви – много е точно!

Публикувано

на

Сънят много определя живота ни, а особено красноречиви навици са свързани именно с него.

Това по кое време лягате и ставате, колко време спите и колко време ви трябва, за да се надигнете от леглото, може да ви охарактеризира изненадващо добре. Проверете сами според часа на събуждане:

Преди 4 сутринта

Най-вероятно, животът ви е пълен с напрежение. Мразите работата си, но не можете да направите нищо по въпроса, защото трябва да изкарвате прехраната си. Не можете да понасяте шефа си и с нетърпение очаквате деня, когато няма да се налага да отидете в затвора заради него.

5 часа сутринта

Вие сте стараете да сте точни и се страхувате от закъснението, дори и това да направи дневния ви график безумен. Почти всеки ден издържате благодарение на кафето и не си спомняте кога за последен път сте могли без проблем да се изправите и да оцелеете без кафе целия ден.

6 часа сутринта

Честито! Вие сте много дисциплиниран човек. Дори и да започвате работа доста късно, ви харесва да започвате сутрините на чисто и да сте в състояние да направите своите любими неща: спорт, четене, мечти. Това говори за вас, че знаете как да подредите приоритетите си.

7 часа сутринта

В 7 часа сутринта стават методическите и организирани хора. Без значение в колко трябва да започнете работа, вие ставате по-рано. Ясно ви е, че трябва да се освежите, да закусите като човек, а няколко излишни часа след това няма да навредят.

8 ч сутринта

Вие сте от категорията „работя от 9 до 6″. Животът ви навярно е доста скучен и монотонен, защото постоянно чувствате, че работата оказва натиск върху вас. От това страдат на първо място вашето семейство и социалният ви живот.

9 часа сутринта

Вие също имате 40-часова работна седмица, но сте неорганизиран човек. Преди да станете, вие най-малко два пъти пренавивате будилника. Денят ви преминава в оплаквания на работното място и в мечти за почивка с приятели някъде, където е топло и добре.

10 часа сутринта

Най-вероятно, принадлежите към категорията на работните сови: първо стоите на работа до два или три часа през нощта, а след това се успивате сутринта. Това не е вредно за биологическия ви часовник, защото най-прекрасните идеи ви идват през нощта.

11 часа

Ставането в 11 е характерно най-вече за хората, които работят нощна смяна. Ето защо няма нищо срамно или изненадващо тук. Друго нещо е ако това проваля нормалния ви ритъм на живот.

12 часа

Вече наближава пладне, а вие още спите. И всичко това, защото се заседявате до късно пред компютъра, четете книга или гледате телевизия. И така до 5 сутринта. Към последния щрих от вашия портрет може да наредим любовта към бързото хранене, както и други вредни храни.

1 часа през деня и по-късно

Вие проспивате всичко в живота!

Източник: zajenata.bg

Прочети повече

Избрано