Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

От Албума

Божинов си пробута старото Бентли на Азис: Виж колко се изръси за него! (снимка)

Публикувано

на

Азис не спира да се хвали със супер гъзарската си придобивка.

Кралят на поп фолка е яхнал червено „Бентли” и праши из софийските улици без шофьор.
В огромната си лимузина певецът често е засичан да си подремва. Но сега е решил сам да се наслади на луксозната си придобивка. Колата обаче не ни е непозната.

Преди това неин собственик беше Валери Божинов. Сега националът рита за китайски тим. Бившият мъж на Николета Лозанова си купи тузарската кола от чужбина преди години. Скъпата придобивка му струваше 700 хиляди евро.

Но тогава я караше все още с временни номера. Така футболистът избегна регистрирането на возилото и огромните такси.
След това Валери Божинов я продаде на старозагорски прекупвач на коли. Същият търговец препродава само лъскави возила. Заралията известно време я караше из улиците на родния град.

После продаде Бентлито на Азис. С костинбродският славей той е сключил супер изгодна сделка, доверяват източници. Азис е купил от него колата на Божинката за три бона в евро.

И сега не може да се нарадва на новата си придобивка. Заради което обича сам да яха 507-те коня под капака й.

Азис няма никакво намерение да се стиска за колата си. Напротив, той глези мощния си звяр. Той не само сяда сам зад волана й я пришпорва смело.

С колата си той извършва и ежедневните си ангажименти. Защото може да си го позволи. Последните година-две изпълнителят често има концерти и участия в съседна Турция.

Освен това изявите му в родните чалготеки доста се увеличиха на брой. А хонорарът му вече е скочил на десет бона на вечер.

Така че много спокойно може да си позволи да юрка червеното си „Бентли” из софийските улици и не само.

43

Избрано