Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

От Албума

Моника Валериева си показа междукрачието и се пусна само по цици (СНИМКИ 18+)

Публикувано

на

Моника Валериева взриви социалните мрежи. Брюнетката не веднъж е залагала за секси голотиите си, но този път нагорещи страстите на максимум.

Моделката реши да се изфука от СПА почивка, която си спретна в Пловдив, като публикува своя снимка от басейна. На нея обаче тя улови предимно долната част на тялото си, а именно междукрачието й.

Към фотоса тя сподели и дълбоките си размисли за любовта.

До тук нищо ново под слънцето, но Валериева разбира се не се спря.
Тя сподели и своя снимка, на която уж невинно обяснява на феновете си как поддържа тена си. това, което шашна всички обаче е, че на офотоса зърната на гърдите й се виждат съвсем спокойно.

Дали е естетично, красиво или нередно – преценете сами.

Изцепки

Жената на Мауро Икарди го предизвика в Instagram по черна дантела (СНИМКА)

Публикувано

на

Жената на Мауро Икарди Уанда Нара разпали страсти в Instagram с черна дантела по случай Св. Валентин. Красавицата се обясни чрез снимка със спрени коментари в любов, но не посочи кой точно е мъжът на сърцето й.

Въпреки че все още носи фамилията на съпруга си, футболист на Интер, от доста време се спекулира, че двамата са разделени, а завивките на Уанда се топлят от друг. Мауро Икарди дори се отказа да я следи в социалната мрежа.

На следващия ден Уанда пусна нова снимка, на която тя и Мауро са заведно и му написа „Последвай ме“. Предизвикването бе прието от футболиста, който е добавил водещата му се съпруга фурия и така изглежда отношенията са затоплени, макар вероятно в популярното семейство още да има дразги.

Прочети повече

От Албума

Феновете на Ланс с хореография за историята: никога не бихте предположили, че ще видите този лик на стадон! (СНИМКА)

Публикувано

на

Феновете на Ланс направиха хореография, която ще остане като една от най-паметните в историята на френския футбол въобще. Привържениците решиха по нетрадиционен начин да подкрепят кмета на града Силван Робер, който пожела от президента на Франция Еманюел Макрон прочутата картина „Мона Лиза“ да бъде преместена преместено от Лувъра в Париж в местния музей.

С тази мярка кметът се надява да стимулира местната икономика и да повдигне духа на гражданите, а оттам и на футболния отбор, който е на дъното на Лига 2.

И ето как ликът на Мона Лиза се появи на… хореография на стадион.

сн. pinterest

Прочети повече

От Албума

Жената на Мауро Икарди разпали Instagram с черна дантела (СНИМКА)

Публикувано

на

Жената на Мауро Икардо Уанда Нара разпали страсти в Instagram с черна дантела по случай Св. Валентин. Красавицата се обясни в любов, но не посочи кой точно е мъжът на сърцето й. Въпреки че все още носи фамилията на съпруга си, футболист на Интер, от доста време се спекулира, че двамата са разделени, а завивките на Уанда се топлят от друг.

Дали?

Прочети повече

Избрано