Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Бойко намери начин да изплати 16-те млрд. лв. заем от Европа

Публикувано

на

Премиерът на България и нов член на Първа лига с Витоша (Бистрица) Бойко Борисов намери начин да погасим преждевременно 16-те милиарда лева дълг, които България изтегли по време на втория му мандат. Борисов, който гони по брой завръщания на актуалния си пост парафите на Владо Гаджев в Левски, ще продава футболни емблеми.

„Видяхте, че тази на ЦСКА, заедно с няколко чорапа, автомобили за вторични и пасище във Варненско се изтъргува за 8 млн., и то при положение, че Гришата вече си бе пуснал фланелки с друга.

Ще има още търгове, но ще измислим с емблеми на по-големи клубове“, обясни Борисов.

Логично най-чаканият търг ще е за логоот на най-популярния отбор в света – Манчестър Юнайтед. То върви с дъвката са сър Алекс Фъргюсън, малко косми от Чичко Тревичкото на Уейн Рууни, повече от главата на Фелайни и неизползвани самолетни билети за жребий за Шампионската лига. Най-много обаче Правителството ще изкяри от символа на Челси, понеже най-големият актив или по-точно двата най-големи актива били кълбата на Ева Карнейро, с които испанската колония и амортизираният Джон Тери тренирали най-често.

„Няма проблем да направим и търг с емблемата на ЦСКА (Москва). Нека има ЦСКА-та – къде 3, там и 4“, широкоскроен е бат’Бойко. Лидерът на ГЕРБ щял да изтъргува добре и логото на Реал (М), като 12-те титли на Европа вървяла и фланелката с личен автограф от Роналдо.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано