Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Тази жена поставя чесън под възглавницата на сина си всяка нощ. И Вие ще направите същото, когато разберете защо!

Публикувано

на

Можем лесно да кажем, че чесънът е една от най-здравословните и полезни храни на планетата. Той съдържа редица здравословни хранителни вещества и може да осигури много ползи за здравето.
Ето защо всеки ден трябва да консумирате чесън.

Както казахме, можете да използвате тази мощна съставка за предотвратяване и лечение на много различни здравословни проблеми, като: срещу чернодробни проблеми и заболявания, предотвратяване и лечение на плешивост, очистване на артериите и пречистване на кръвта, облекчаване на симптомите на настинка и грип, той е изключително полезен и при други респираторни проблеми и т.

н.

Знаете ли, че египтяните са дъвчели суров чесън, поради мощните му антибиотични и лечебни свойства, докато са изграждали пирамидите? Най-мощното съединение в чесъна е алицин . Можете да увеличите неговото действие, когато смачкате чесъна, но ще го унищожите, ако го сготвите. Ето защо трябва да го смачкате, да го оставите за 15 минути и после да го изядете. Можете да добавите малко растително масло и магданоз, за ​​да премахнете силната миризма.

Защо да поставяме чесън под възглавницата си?

Вероятно сте чували, че някои хора слагат чесън под възглавницата си, преди да заспят – за да подобрят съня си, нали? Други хора слагат чесън в джобовете си – за добър късмет. И много хора по света разтриват тиганите и тенджерите си с този зеленчук, за да премахнат негативната енергия от, с която може да са заразили храната. Ето защо трябва да опитате този прост метод.

Просто сложете чесънче в джоба си или под възглавницата си. То ще Ви помогне да спите много по-добре и ще Ви помогне да отстраните цялата негативна енергия около вас.

източник: zajenata.bg

Без майтап

В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Рак?

Публикувано

на

В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Рак?

В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Рак?

Не трябва да се влюбват във Водолеи!

Защо?

Водолеят е като неразбран романтик. Той винаги е творчески настроен, жизнен и с разнообразни планове, обграден с тълпи от приятели и имащ милиони увлечения. Но Ракът жадува за стабилност, дори и понякога това да е подсъзнателно. Водолеят би се радвал да задоволи желанието на половинката си, но за съжаление не винаги е способен на това. За Водолеите думите „стабилност“ и „скука“ са почти синоними. Те са изключително свободолюбиви и не по-малко критични. Може би, трябва да размислите, Раци… и да подарите любовта си и романтичната си душа на някой, който би могъл да ги оцени по-добре?

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Без майтап

Всяка сутрин пийте това на празен стомах и се сбогувайте с коремните мазнини!

Публикувано

на

Наднорменото тегло  не означава, че имате здравословни проблеми, защото има много хора с наднормено тегло, които имат отлично здраве.

Също така, има много хора с нормално тегло, които имат метаболитни проблемип за които въобще не знаят, свързани със затлъстяването. Мазнината под кожата не е голям проблем, но коремните мазнини причиняват сериозни проблеми.
Ако имате излишни мазнини около талията си, трябва да се отървете от тях.

Ние ви предлагаме едно мощно и доказано средство за премахване на високия холестерол .

Много е лесно за приготвяне. Трябват ви само лимон, магданоз, вода и сода за хляб. Опитайте и ще бъдете изумени от резултатите.

Необходими съставки:

1 кг лимони
5-6 връзки магданоз
3 литра вода
1 пакетче сода за хляб

Начин на приготвяне:
Измийте хубаво лимоните със студена вода, вземете купа и я напълнете с топла вода. Сложете содата в нея. Поставете лимоните и оставете да престоят в продължение на час.

Нарежете магданоза на малки парчета, включително и стъблата. Извадете лимоните от соденатавода и нарежете и тях. Вземете магданоза и лимоните и ги сложете в тенджера. Изсипете 3 литравода върху тях. Варете на слаб огън за около 2-3 часа. Ще получите около 1.5 литра сироп, който е достатъчен за 15 дни, ако го пиете редовно.

Пийте всяка сутрин на празен стомах. Дозата трябва да се равнява на една ракиена чашка.Успех!

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

12 бабини съвета, които помагат и днес: Мълчи повече и в душата ти ще има тишина, а духът ти ще е спокоен…

Публикувано

на

1. Пий вода там, където пият конете.

Конят няма да близне лоша вода.

2. Сложи постелята си там, където лежи котката, тя ги разбира тези неща.

3. Яж плодове, до които се е докосвал червей (не са третирани с химикали).

4. Смело събирай гъби, по които са накацали мушици – не е отровна.

5. Строй къщата на място, където се припича змия, там няма да студуваш.

6. Посади дърво там, където къртица рови земята, плодородна е.

7. Копай кладенец там, където в горещините гнездят птици – със сигурност има.

8. Яж повече зелено и ще имаш силни крака и издръжливо сърце.

9. Лягай и ставай с кокошките, за да имаш златното зърно на деня.

10. Плувай по-често, за да се чувстваш на земята като риба във вода.

11. По-често поглеждай към небето и мислите ти ще бъдат ясни и леки.

12. Мълчи повече и в душата ти ще има тишина, а духът ти ще е спокоен.

изтоник: zajenata.bg

Прочети повече

Избрано