Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Хороскопът за вторник – за една от зодиите денят ще бъде успешен във всяка отношение!

Публикувано

на

Овен 

Очертава се спокоен и безоблачен ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети ярко и равномерно, а температурата ще се окаже умерена и благоприятна за съвместна жизнена дейност… Като цяло – спокойствие и безгрижие, на което може да се наслаждавате, но, за съжаление, не за дълго.

Телец

Ден, в който сериозно трябва да се замислите, до колко сериозни са тези отношения, които сте привикнали да цените толкова много. Откриващите се перспективи изглеждат удивително примамливи и трудно устоявате на съблазъна да поемете по нов път, като откриете чиста страница с живота си.

Главното, което в този момент очакват от Вас звездите е, увереност св себе си. Правейки извод, отхвърлете съмненията и престанете да се оглеждате назад, защото съмненията няма да доведат до нищо хубаво. В деловите отношения се подгответе за настойчивост, граничеща с агресивност, а в личните следва да покажете безгранична миролюбивост.

Близнаци

Днес ще имате и време и желание за отдих. По- добре прекарайте деня в спокойна атмосфера, без да посещавате масови мероприятия или празници. У Вас ще възникнат идеи за това, кака да повишите своя професионален статус. Ще се прояви интерес за изучаване на философия и религия.Може да отделите време и за четене по тези теми. За сериозна работа и обучение денят не е прекалено подходящ – Вие ще бъдете невнимателни.

Рак

Денят ще бъде интересен и полезан за Вас, тъй като е свързан с придобиване на нов опит и откриване на примамливи перспективи. Трябва да сте готови да направите първата крачка – може да е рискована и трудна, но даваща Ви възможност да изпреварите конкурентите и да се доближите до целта. Ще се влошат отношенията с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е възможен конфликт, от който ще разберете, че сте се доверявали на недостоен човек.

Лъв

Добрите Ви намерения може да останат неразбрани днес от Вашия любим човек, и да ги възприеме като израз на някакви егоистични мотиви. Затова ако желаете доброто на ближния си, тоест-на своя любим, може да получите реакция, която трудно може да бъде наречена благодарност.

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да разбере, защо у околните се оформя точно такова отношение към него. А Вие, като човек страничен и заинтересуван, ще трябва да успеете да му обясните всичко, и то максимално достъпно, коректно и не много обидно.

Везни

Благоприятен ден за професионална дейност, семейни работи и решаване на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови възможности и интересни предложения. Вашата предпазливост ще помогне да се заобиколят подводните камъни и капаните, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен конфликт ще се реши във Ваша полза. По-сложна ситуация се очертава в личния Ви живот. В романтичният живот днес няма място за отстъпки и компромиси, а всеки ще се опитва да постигне своето на всяка цена. Роднините и членовете на семейството няма да са много внимателни към Вас, и може да забравят за някаква молба, или да игнорират важна информация. Поемете контрола над ставащото.

Скорпион

Странностите, които стват във Вашето обкръжение вече от доста дълго време, повече не трябва да се игнорират, и по тази причина днес отделете на това колкото се може повече внимание. За щастие, Вие разполагате с достатъчно време , за да се заемете изцяло с тези неща, та затова не се опитвайте да се оправдавате с твърдението, че имате много работа. Отделете време (по възможност през първата половина от деня), за да поговорите откровено за това. Бъдете настойчиви и твърди. Не се страхувайте да се опитате да се доберете до дълбочинната същност на нещата. По-късно само ще се радвате, че сте направили това.

Стрелец

В дадения момент Вашите мисли са съсредоточни върху бъдещето, а това е много удачно време, за да разширите своите хоризонти. Бъдете амбициозни и не търсете лек път , а това, което предполага сериозни трудности и сериозно веселие. Някой от близките Ви е сериозно развълнуван от онова, с което се е занимавал напоследък. Посъветвайте се с този човек и си изяснете, как да започнете своето собствено приключение. Някои идеи може да Ви се сторят приятни за ушите, но те ще действат. Просто трябва да повярвате в себе си. А готови ли сте?

Козирог

Денят обещава да бъде успешен практически във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се струва нещо необичайно, а и напълно ще се съгласува с някои от основните черти на Вашия характер. Допълнителна важност ще придобият въпроси, свързани с висшето образование или коригиране на мирогледа и поддържане на авторитет сред близкото и далечно обкръжение. Лесно ще примирите идеалите си с текущата действителност. Най-добре ще е, да не си правите днес нови планове.

Водолей

Откъснете се от конфликтните ситуации в романтичните и семейните отношения. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че днес не трябва да преяждате. Решаването на важни парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният подход към решаването на проблемите , ще Ви донесе ново разбиране за жизнената ситуация.

Риби

Отдавна е вече време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя гардероб и помислете за частичната му промяна. Какво лошо би имало, ако се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во все повече се доближава към нормалното, но това съвсем не означава, че всичко е минало. Неприятен казус може да развали настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте – може би причината е във Вашето омаловажаване на проблема. Днешният ден не обещава нещо свръхнеобичайно, ако не се опитате да си го осигурите с помощта на активно търсене на приключения. Днес са възможни кратни пътувания с делова или лична цел. Днес ситуацията съвсем не е оптимална по отношение на парични средства.

източник: lamqta.com

 

Извън спорта

Хороскопът за сряда – толкова разнороден за всяка от зодиите, та край няма :)

Публикувано

на

Овен 

Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги разберете? Това е вредно както за физическото, така и за душевното Ви здраве. Направете поне една малка крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете обратно бисквитките, които автоматично сте взели, за да си помогнете в справянето със стреса. Ако много Ви се иска, можете да си ги хапнете по-късно. А днес си помислете, какво е предизвикало това Ваше състояние. Дали наистина това е физически глад? Много е съмнително….

Телец

Този ден ще запомните като тежко и непредсказуемо време. Използвайте своя опит и интуиция в избора на облекло, което ще Ви даде възможност да се почувствате неотразима в очите на мъжете, От този ден трябва да се появят многообещаващи финансови постъпления. Но за съжаление за сега това са само отдалечени планове. Успех Ви очаква днес в обществената работа и политическата дейност. За бизнесмените днес се очертаят нови сделки, които ще донесат очакваните постъпления.

Близнаци

Вече сте успели да се затъжите за своя любим човек, независимо от това, че не много отдавна сте го видяли за последен път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на гости, за да съедините разделениете сърца, макар и за кратко.

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Денят ще изисква от Вас решителни и самостоятелни действия. Много Ваши постъпки ще бъдат посрещнати неблагосклонно, но общественото мнение сега не трябва да Ви безпокои. Важно е да бъдете в съгласие със себе си. Неспокойни са отношенията с началството и влиятелните хора и ту Ви хвалят, ту Ви ругаят. По-добре е да не започвате сериозни разговори. Но пък с близките си се разбирате много добре и затова денят е подходящ за приятелски и семейни мероприятия, като позволява да се оправят отдавнашнашни разногласия . Доста приятно впечатление ще остави у Вас евентуална романтична среща.

Дева

Денят ще бъде успешен във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов детайл в общуването с любимия човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите твърдят, че времето е изключително подходящо за сюрпризи и ефекта ще бъде неочакван. Не пренебрегвайте симптомите за простуда, тъй като профилактичната дейност ще предотврати евентуално заболяване. В противен случай проблема може да се хронифицира.

Везни

Така Ви се иска да споделите с приятелката всичко онова, което става между Вас и Вашия любим човек! Но преди да започнете разказа си, помислете дали това няма да стане повод за недоеолство от страна на Вашия любим човек? Не на всеки е приятно да се изнасят на показ различни страни на личния му живот пред чужди хора.

Скорпион

На Скорпионите ще се наложи да положат не малко усилия, за да избегнат неприятостите и силните преживявания. Денят се оказва много напрегнат и неспокоен а и на практика ще възникват ситуации, изискващи от Вас и бързо вземане на решения, и незабавната им реализация в живота. Трудно ще бъде за тези, от чието внимание се нуждаят семейните работи. Интересите на близките Ви ще са противоречиви и да помирите тези, които са се оказали от различни страни на барикадата, ще бъде практически невъзможно Не е изключено неочаквано и много силно романтично увлечение. Скорпионите днес ще се влюбват мълниеносно и безогледно

Стрелец

Ще се наложи да прибегнете до доста необичайни постъпки, за да постигнете успех. Само че тук става дума не за преднамерена екстравагантност, а за единствено верни решения, които се оказват изключително оригинални. Затова едва ли някой ще е удивен или шокиран от Вашите действия. Те , по-скоро, ще предизвикат възхищение и одобрение. Денят е подходящ за начало на нови отношения, тъй като ще Ви бъде лесно и да завладеете разположението на хората, и да си изградите за тях правилно мнение. Интуицията на Стрелците се оказва съвършена и безгрешна, а това ще Ви позволи да преодолеете и професионалните, и личните трудности.

Козирог

Събитията през този ден ще Ви зарадват: очакват Ви приятни съвпадения, интересни възможности и примамливи перспективи. Звездите са готови да Ви подкрепят във всяко начинание, а и по-традиционни помощници няма да липсват. Може да правите големи покупки, както и да влагате парите си в собствен или семеен бизнес. Успешно ще бъдат пътуванията, но само ако са планирани предварително. Спонтанните пътешествия ще се окажат по-скоро уморително, отколкото развлекателно. Вечерта е желателна малка разходка, която ще Ви помогне да избегнете безсъницата.

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби

Предстои ден, подходящ за общуване и пътуване. Пътешествие би Ви донесло приятни емоции. Вероятни са проблеми със здравето, особено вечерта. Затова се опитайте да ги предотвратите, докато е време. На работата ще бъдете неуморими, като ще поемете много нови задължения. Избягвайте активните занимания със спорт, защото има вероятност от травми.Вечерта отношенията с околните ще се усложнят и са възможни изблици на агресия.

източник: lamqta.com

Прочети повече

Извън спорта

Кое е щастливото Ви число според зодията?

Публикувано

на

Овен

Три за щастие

Изразът “три за щастие” е напълно верен в случая с Овена. Тройката е числото на планетата Марс, под чието влияние са знаците Овен и Скорпион. Рогатият (алюзията с Дявола е случайна) трябва да е наясно, че може да разчита на числото три винаги, когато му предстои важно събитие – изпит, състезание, търг. Това означава, че е благоприятно за него, ако важното събитие се пада на датите 3-ти, 12-и, 30-и и т.н. Три малки оникса в джоба или бижу във формата на триъгълник ще увеличат шансовете му за успех.

Телец

Шестица за късмет в любовта

Всеки иска щастие в любовта. На повечето хора не им е писано да го имат. Но Телците са тези, които могат да се облагодетелстват от цифрите. Родени са под благотворното влияние на Венера, затова 6 е щастливото им число. А въздействието му е изключително силно в сферата на сърдечните дела. Ако сте Телец и търсите сродната душа, може и да я намерите на 6-о число, на адрес с цифрата 6, в шестия час и т. н. Шестицата е символ на надеждността, идеалното число, което се дели както на четното 2, така и на нечетното 3.

Близнаци

Запомнете: 4 май 2017 г!

За родените под мощното въздействие на Меркурий щастливото число е 4. То е символ стабилност, но и на духовно издигане и съграждане. Близнаци, запомнете датата 4 май! През 2017 г. тя се пада в четвъртък. Това е денят, в който можете да разчитате на голям успех във всичките си дела. Фаталната дата също 13-и е благоприятна за вас. Особено щастлив ще е тази година 13 април, защото се пада в четвъртък, а и е в четвъртият месец. Бижу с четириъгълна форма ще ви осигури закрила дори в нумерологично неблагоприятни дни.

Рак

Чифтът е в тяхна полза

Раците са всеизвестни с това, че много държат на двойката, особено в любовта. Едно дете не им е достатъчно – мечтаят за две. Дините, които се опитват да мъкнат под една мишница, също са двенки – ей така, за щастие. Разбира се, Раците са напълно прави да държат на бинарността в живота си – 2 е цифрата, която им носи късмет, любовно щастие и финансова стабилност. Както Лъвът трябва да избягва 2, така и Ракът трябва да се пази, ако забележи единица – дали ще е номерът на улица, дата или пък ако се озове първи пред лекарския кабинет.

Лъв

Ясно кой е номер едно

Не се чудете защо влизат първи в трамвая, защо застават най-отпред на груповата снимка, или защо са в състояние да изблъскат еднокрак и едноок пътник на гейта на летището, само и само те да минат първи. Номер едно не е само израз за Лъва – 1 е щастливото им число, знакът на Слънцето. По принцип единицата е символ на позитивното начало. Наличието на тази цифра – дали ще е в дата, адрес или телефонен номер, е знак, че това, с което се е заел, ще го бъде. В същото време двойката вещае на Лъва пречки и неуспехи.

Дева

Щастлива дата 13-и

Квадратът е фигура, която за някои може да мине за скучна. На вас, Девите, ви е ясно, че е символ на надеждност, универсална устойчивост и стабилност. Числото 4 е ваш пристан и извор на спокойствие. Но най-благоприятно е въздействието му за тези от вас, които работят в областта на комуникациите. Ако сте журналист, писател, предприемач или преводач, вече сте насочили живота си в правилната посока. Купете си пръстен с квадратна форма или друго четириъгълно бижу и го носете непрестанно. Щастливи дати са ви 4-ти и 13-и.

Везни

6 плюс 4 е равно на ВНЛ

За вас, Везните, най-хармоничното число – шестицата, носи късмет и удовлетворение, особено когато се занимавате с нещо, което обичате, например когато готвите, ядете, пийвате или се любите. Така например ястията на трапезата ви за Никулден (забележете 6.12!) трябва да са шест. Гостите на масата – пак толкова или пък броят им да се дели на 6. Ако търсите благоприятно въздействие върху любовта и семейството, трябва да го комбинирате с 4. Съчетана с деветка, шестицата подпомага творчеството и професионалните успехи.

Скорпион

Триъгълникът ви закриля

Драги Скорпиони, ненапразно окултното ви влече. Числото 3 има важно място в почти религии и духовни учения. Самият ви зодиакален знак има три символа – орел, змия и скорпион. Като скорпионът означава безскрупулната разрушителност на вашия характер, змията говори за измамната ви същност, а орелът – за божествената ви природа, която може да се разкрие само чрез силата на любовта. Цифрата 3 означава устойчивост и се символизира с триъгълник, представящ миналото, настоящето и бъдещето.

Стрелец

Смело с петолъчка на чело

Единствено Стрелците имат късмет с числото 5, особено ако работата им е свързана с постоянни комуникации с различни хора. За всички останали знаци вибрациите на петицата, както и въздействието на Юпитер, влияят отрицателно. Феноменалният късмет на Стрелците се увеличава до удивителни размери, ако в живота му се случи да участва под каквато и да е форма поне една петица. Перфектното закрилящо бижу за един Стрелец е петолъчката. Числото 5 символизира промяната, движението, тясната връзка с природата и пътуванията.

Козирог

Седем ви отваря третото око

Седмицата е щастливо число за всички, но най-много късмет носи на Козирозите. Принципно Сатурн е планетата на препятствията и спънките. Поради неговото влияние представителите на този зодиакален знак могат да се справят с всякакви трудности, без да им мигне окото. Но числото 7 отваря третото им око и им помага да чуят по-добре гласа на интуицията си. Ако носите гривна от 7 планински кристала, ще имате винаги попътен вятър в платната. Не забравяйте, че седмицата по принцип е окултно число и вибрациите му са много специални.

Водолей

8 – безкрайност от възможности

Водолеите обичат вълшебствата и двойствените значения. За тях е единственото напълно огледално число – осмицата, която, ако я обърнем, е и символът за безкрайност. Това число им помага да акумулират енергия, за да осъществят своите дръзки, често неразбрани от околните планове. Хората, родени под този знак, са талантливи, оригинални, както биха отбелязали някои. Осмицата носи на Водолеите късмет във всичко, но най-вече по отношение на креативността. Бижута с форма на спирала са подходящи за всички Водолеи.

Риби

9 плюс 1 ви носят пари

Нептун властва над съдбите на родените под знака Риби. Деветката е символ на завършеност, край на цикъла, зрялост. Рибите трябва да избягват острите предмети. Бижута с остри форми не са подходящи за тях. Талисман може да им бъде украшение, което има кръгла форма. Във финансовите дела Рибите могат да комбинират щастливото си число 9 с 1. Съчетана с двойка, деветката ще помогне за изостряне на интуицията, особено когато Рибите трябва да вземат важно решение; 9 и 6 трябва да се съчетаят, ако търсят щастие в любовта.

Източник: Труд

Прочети повече

Извън спорта

Седмичен общ хороскоп (22 – 28 януари 2018)

Публикувано

на

Овен
Седмицата  може  да  се  окаже  за  Вас  изключително  благоприятна и  даже  минимални  усилия  може  да  Ви  донесат  съществени  резултати. Предстои  Ви да  извършите  съвсем  неочаквани  постъпки в  личния  си  живот, но  в  професионалната  сфера  е  по-добре  да  не  експериментирате.  В  петък  взаимоотношенията  с  околните  е  възможно  да  се  окажат  доста  проблематични, а  и  неточната  информация  или  просто  недостигът  на  информация   може  да  усложнят  нещата.
Телец
Вие  сте  важна  част  от  мозайката, а  това  означава, че  не  трябва  за  дълго  време  да  изчезвате  от  полезрението на  колегите.  Участието  Ви в  събитията  през  тази  седмица  може  да  бъде  незабележимо, но  много важно.  От  Вас  ще  се  изисква  отговорност  и  способност  да  държите  ситуацията  под  контрол. Втората  половина  на  седмицата  ще  е  добре  да  посветите  на  стабилизиране  на  отношенията  с  роднините, подходяща  е  и  за  задълбочени  разговори в  семейството  и  за  решаване  на  домашни  проблеми.
Близнаци
Успешно  ще  вървят  творческите  дейности, както и  осъществяване  на  планове, свързани  с  пътуване.  Настъпва  благоприятен  период  за  самоизява и  себедоказване.  Определете  коя  за  Вас  е  основната  задача  и  се  дистанцирайте  от  дребните  и  не  толкова  важни  проекти. Трябва  да  оцените  реално  възникналата  ситуация   и  да  се  постараете  да  постигнете  целите  си.  Няма  за  кога  да  се  отлага!  В  четвъртък  Вашите  бързи  и  решителни  действия  може  да  се  окажат  спасение  за  някого.
Рак
Въпросите, свързани с  кариерата, ще  се  нуждаят  от  Вашето  внимание. В  началото  на  седмицата  са  вероятни  интересни  делови  предложения.  Желателно  е  да  не  се  съпротивлявате, а  да  оставите  събитията  да  следват  собствения  си  ритъм. Първите  три  дни  посветете  на  въвеждане  ред  в  документацията.а  това  ще  е  начинът  да  откриете  и  поправите  отдавна  допуснати  грешки. Четвъртък  е  подходящ ден  за  делови  пътувания  и  командировки.  Втората  половина  на  седмицата  няма  да  е  така  продуктивна. В  петък  има  голяма  вероятност  за  недообмислени  постъпки, ако  допуснете  да  действате, водени  от  заслепяващи  емоции…
Лъв
Успехът  непременно  ще  дойде  при Вас, но  само  ако  положите  максимум  усилия, за  да  го  постигнете. Не  се  притеснявайте  да  показвате  своите  интелектуални  способности и да  подсказвате  верния  отговор  на  другите, но  и  не  се  опитвайте  самостоятелно  да  се  справите  със  сложна  задача. Това  не  само  ще  влоши  отношенията  Ви с  хората  около Вас, но  и  ще  се  отрази  на  крайния  резултат.
Дева
Постарайте  се  през  тази  седмица  така да  разпределите  времето  си, че  е  само  да  работите, а  и  да  почивате  подобаващо.   Съвсем  не  е  нужно  да  правите  уговорки, че  денонощието е  само  двадесет  и  четири  часа. Ако  правилно  планирате  нещата  си,  няма  как  да  не  успеете.  Избягвайте  излишните  разговори,  колебания  и  размисли  и  по-малко  време  отделяйте  за  „висене“ в  Интернет. В  сряда  и  неделя  се  постарайте  да избягвате  разправии  и  спорове,а  също  много  внимавайте  кога  и  какво  казвате, за  да  не  изтървете  нещо  по  непредпазливост.
Везни
Предстои  един  много  подходящ  и  ползотворен  период  през  който  може  да  научите  нещо  ново,  да  повишите  професионалния  си  опит  и  в  следствие  на  това  да  се  издигнете  и  да  направите  кариера. Желателно е  повече  време  да  работите  в  уединение  и  да  не  разказвате  за  своите  проекти  и  планове,  преди  да  сте  приключили  с  всичко.  Получените  средства  запазете  за  някаква  по-голяма  покупка. Великодушна  постъпка  по  отношение  на  някой  от  роднините  няма  да  остане  незабелязана  , а  даже  ще  бъде  оценена  по  достойнство. На  Вас  също  ще  Ви се  помогне,  когато  имате  нужда.
Скорпион
Инициативата  и  активността  може  да  се  окажат  прибързани, особено в  началото  на  седмицата. Сега  ще  е  най-добре  да  съумеете  да  плувате  по  течението. Най-добре  ще  е, за  сряда  да  не  планирате  нищо  сериозно. Ако  става  дума  за  свръх-спешна  работа, е  желателно  да  не  отказвате, но е  много  важно  на  момента  да  прецените  своите  възможности  и  тогава  евентуално  да  дадете  съгласието  си – няма  да  Ви е  излишно! В  четвъртък  до  Вас  може  да  достигне  важна  информация. Внимателно  следете  как  се  развива  ситуацията  в  офиса  и  няма  да  е  излишно  да  намерите  общ  език с  новите  колеги.  В  събота  не  отказвайте  покана  за  излизане  сред  природата, независимо  дали  става  въпрос  за  пикник  или  гостуване  на  вила  на  приятели…
Стрелец
Макар  че  в  началото  на  седмицата  работата  Ви  съвсем  няма  да  бъде  малко,  получените  доходи  ще бъдат  удовлетворяващи. Ако  се  напрегнете  още  малко,  ще  успеете  да  изкарате  достатъчно  средства, за  да  отидете  на  почивка там,  където  искате.   Избягвайте  интригите, защото  те  няма  да  Ви  донесат  душевно  равновесие.   Почивните  дни  прекарайте  заедно с  любимия  човек.
Козирог
Точно  сега  започва  благоприятно  време  за  реализация  на  отдавнашни  планове  и  проекти.   През  втората  половина  на  седмицата  ще  са  успешни  по-рано  планирани  пътувания.  Моментът  е  благоприятен  както за  ремонт у  дома,  така  и  за  покупка  на  мебели  или  автомобил.  Ако  не  Ви  харесва   стечението  на  обстоятелствата, опитайте  се  да  промените  нещо в  себе  си. Останалото  само  ще  се  промени.
Водолей
Ако  се  постараете  да  покажете  малко  повече  доброжелателност  и  да  си  придадете  малко  елегантност, подсъзнателно  ще  предразположите  към  себе  си  дори  и  своите  противници. В  началото  на  седмицата  бъдете  крайно  предпазливи  и  преценявайте  своите  сили  и  възможности. Не  обещавайте  онова,  което  няма  да  може  да  изпълните.В  петък  Вашата  настойчивост  може  да  донесе  положителен  тласък, а  възникналите  проблеми  да  успеете  да  решите  в  своя  полза.
Риби
Сега  е  най-подходящото  време  за  нови  запознанства  и  установяване  на  контакти,  които  във  времето може  да  се окажат  изключително  полезни. Не  е  зле  да  си  помислите  до  къде  ще  стигнете, имайки  предвид  своята  кариера. Изглежда  нещо  трябва  да  промените?!!  Увереността  в  собствените  сили  ще  Ви  даде  възможност  да  постигнете  желаното. През  почивните  дни  си  отпочинете  от  грижи и  проблеми, но в  същото  време  не  забравяйте  за  мислите  и  чувствата  на  другите.
източник: lamqta.com

Прочети повече

Избрано