Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Изяжте толкова лъжици, на колкото сте години: метод за детоксикация, който прави чудеса за тялото

Публикувано

на

Ясно е, че всички токсини в организма създават отпадъци и че е важно от време на време да се изхвърлят тези отрови и отпадъци. Съществуват различни методи за детоксикация и прочистване на организма, но нито един не е толкова ефективен, колкото детоксикацията с кафяв ориз.

Вземете толкова лъжици кафяв ориз, на колкото сте години, измийте и поставете в стъклен буркан. Заредете съдът с топла вода, затворете капака и оставете в хладилника.

 Сутрин прецедете водата, вземете една лъжица кафяв ориз и варете за 3-4 минути без сол в обикновена вода. Изяжте го на празен стомах, за предпочитане сутрин.
Останалият ориз отново залейте с вряла вода и оставете в хладилник до следващата сутрин. Повторете този процес всеки ден, докато не изядете целия ориз от съдът. Тайната е в това, че кафевият ориз притежава кристална структура.

Когато зърната се потопят, нишесте се отстранява и се появяват клетките.

Кафевият ориз се разгражда в червата, а не в стомаха, така че неговите зърна действат като абсорбенти. По този начин, червата, кръвоносните съдове, ставите и други части на тялото се освобождават от токсините, тежките метали и други вредни вещества. Почистването на организма с ориз помага при нормализиране на обмяната на веществата и регулира теглото. След това лечение ще се чувствате по-здрави и по-млади. Има само едно условие – след като консумирате кафяв ориз сутринта, не би трябвало да се пие, нито се яде нищо в следващите 3 часа . След тази детоксикация изчезва цялата болка в гърба, врата и ставите.
Ефектите от лечението не се появяват веднага, а постепенно . След две седмици започва правилното пречистване на организма. Токсините започват да излизат през урината и изпражненията, което ще забележите по цвета на урината, която ще стане мътна. След това ще се чувствате по-красиви и млади. Не забравяйте да въвеждате много течности, най-малко 2 литра на ден. Най-добрият източник на течности водата и зеления чай.

източник: zajenata.bg

Избрано