Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

Удари на Левски и ЦСКА в края на трансферния прозорец – „сините“ върнаха треньора-злато, „червените“ се местят в Англия

31.08.2017
Удари на Левски и ЦСКА в края на трансферния прозорец – „сините“ върнаха треньора-злато, „червените“ се местят в Англия
Луд спорт

Родните футболни грандове Левски и ЦСКА направиха ударни трансфери навръх 31 август – последния ден на летния прозорец в повечето европейски първенства.

След като Мидълзбро проявява засилен интерес към редица футболисти на „армейците“, босът Гриша Ганчев направо решил, да слее неговите „червени“ с онези от „Ривърсайд“. ЦСКА-София-Мидълзбро можел при промоция да играе на сезон по два пъти срещу Юнайтед, Челси, Ливърпул, Арсенал и Сити – нещо, което да изкара извън релси „гелосаната делиорманска мастия“. А и Боро си имали емблема с червен лъв – баш като някогашната на ЦСКА от 90-те.

В Разград пък пуснали промоцията „всичко по милионче“, като Домусчиев щял да избива инвестициите в бъдещия централен сектор. Готвел се и „трансфер“ на име за досегашния „Моци“, понеже румънецът бил развенчан след изпортената дузпа срещу Пирин, позволявайки оня отбор да е първи през паузата.

В Левски пък си скубели косите, след като видели как Септември, който в първите 4 домакинства в елита не вкара, разпори с 4:1 Черно море на „Тича“ под ръководството на Ники Митов. От „Герена“ вербували „червената“ колония в Септември да подаде овреме метлата на Ники и той да полети към бившите работодатели. За Делио Роси „Яж и бегай“ няма да е само любимото място за хапване в София.

Останалите 3 столични тима пък щели да трансферират публика.

В Ботев (Пд) вече парафирали с чайката, която вече е фаворит за наградите „Защитник на 2017″ на Асоциацията на българските футболисти. Във Верея и Локо (Пд) пък финансите били кът. Футболистите на старозагорския тим отдавна карали на едноименния айран, а на „Лаута“ се молели за градушка, която да освежи бизнеса на боса.

В претендиращия за най-беден тим Дунав пък видяха чудесна възможност в пролуката за националните отбори да насадят на разорания Градски стадион спанак и батун, с който да вържат бюджета за идния сезон.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

От категорията
25.09.2017
Страхотен бонус за Петър Хубчев: голмайстор №1 на Първа лига може да води атаката на България!
20.09.2017
Мегз бие шута на Боби Михайлов, кандидатира се за президент на БФС
17.09.2017
Лудогорец пожела ас на Левски

Sportove.net
Реал готов да цака за Дели Али
25.09.2017
Реал готов да цака за Дели Али
Двоен празник за златните момичета
25.09.2017
Двоен празник за златните момичета
Алонсо: В Сингапур паднах жертва, сега искам да стигна до края
25.09.2017
Алонсо: В Сингапур паднах жертва, сега искам да стигна до края

Намери ни във facebook

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.