Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Горките жени, ако мъжете им са една от тези 2 зодии!

Публикувано

на

Всички се надяваме човекът до нас никога да не се променя, да остане верен както на себе си, така и на нас. Жените имат по-романтична представа за света и това ги кара да преминават през много разочарования. Това са 2-те зодии, с които жените трябва да внимават най-много.

Близнаци 
Мъжете Близнаци наистина имат две лица – едното е на добро мамино момченце, което изпълнява всичките ти желания, а другото на уверен завоавател на женски сърца.

Когато той иска нещо опитва да играе първата роля, получи ли го обаче, веднага показва истинското си лице. Близнаците рядко остават с една жена преди да са навършили 30-те и да се почувстват притиснати от времето да създадат семейство.

Дева 
Изключително лукави и несигурни в себе си мъже, които искат да докажат, че са желани. Точно за това са готови да ти поднесат всички блага на света, само и само да станеш негова. Когато нещата започнат да стават сериозни, Девите се плашат и често ти съобщават, че не са готови за сериозна връзка, когато най-малко очакваш.

Източник: actualno.com

Избрано