Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Каква котка си според зодията? – част II

Публикувано

на

От Древността котката е считана за свещено животно, което символизира изяществото и големия късмет, пише sanovnik.bg.

Според вярванията на древните култури всеки човек носи в себе си характера на определена порода котка.

Овен – Сервал

Буйна порода котка, която никога няма да бъде опитомена. Нейната ярост и агресия може да избухне за секунди, но не би нападнала някого в гръб.

На тях не им допада прикриването на емоциите и веднага ще реагират, когато са провокирани.

Телец – Гепард

Най-изящната красива котка в царството на животните. Гепардите са също са агресивни животни, но ще нападнат, само когато се чувстват застрашени. Хората, попадащи в тази порода, са истински майстори на сарказма и много бързо могат да ви направят за смях, пускайки хаплива забележка по ваш адрес.

Близнаци – Пантера

Тази порода се отличава с мистичната си красота и изумителен интелект. Пантерите са много лукави и биха нападнали, без да се замислят дали е правилно или не. Попадналите под този знак успяват да преценят хората, все едно четат мислите им.

Рак – Дива котка

Най-потайната порода котка, която обича да наблюдава събитията от безопасно разстояние. Дивите котки успешно успяват да прикрият намеренията си, а дивото в тях ще се обади, само когато са прекалили с добрината им. Трудно се доверяват и допускат непознат близо до себе си.

Лъв – Лъв

Истински лидери сред котките – смели, величествени, властни и силни. Лъвовете с лекота успяват да подчинят околните, предизвиквайки у тях уважение и възхищение. Когато обаче егото и достойнството им са наранени, тази порода котки са готови да ви разкъсат на парчета.

За останалите зодии – ТУК

Избрано