Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.

Горещо!!!

ФИФА открадна иновация от България, от благодарност ни класира директно на Световното в Русия

04.09.2017
ФИФА открадна иновация от България, от благодарност ни класира директно на Световното в Русия
Луд спорт

Въпреки загубата от Холандия, България ще се класира директно от ФИФА на Световното първенство догодина, но с едно малко уточнение. Страната ни ще бъде на успореден „черно-бял“ шампионат заедно с Албания, Македония, Казахстан и други тем подобни от нашата „черга“.

„Взехме идеята от българските учебници за 8 клас. Освен традиционното Световно с 32 отбора, ще проведем и успоредно „черно-бяло“ такова за страни, които иначе не могат и да си помислят за класиране.

Е, малко е странно как национален отбор с тъмнокожи като френският ще играе на „цветни“ финали,  докато жълтурковците от Китай, примерно, на тези без цвят. Но е важно да няма дискриманиция и почти всички да са на световно. Даже и Северна Корея ще може да се включи, тъй като няма да се налага да пращат играчите в мините доживот, ако се провалят в квалификациите“, обясни футболният Мистър Пропър Джани Инфантино.

Това пък дало идея на УЕФА да направи „Черно-бяла“ Шампионска лига, където било реалистично да гледаме дори „вечното“ ни дерби. ЦСКА даже щели да чупят трансферния рекорд на Неймар със сънародника му Каранга, ама милионите щели пак да се безцветни.

„Черно-бялото“ световно ще сложи края на порочни практики. Например, в Чехия продължиха с примера от „Лидъл“ и си начертаха по 6 точки в класирането след мачовете през последната седмица, въпреки че паднаха и от Германия, и от Северна Ирландия“, допълни Инфантино.

Селеционерът ни Петър Хубчев пък си пожела националите ни да преминат успешно групите на „безцветната“ World Cup 2018 както велоалеите в Амтердам.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

От категорията
20.09.2017
Мегз бие шута на Боби Михайлов, кандидатира се за президент на БФС
15.09.2017
България приема Олимпийските игри през 2032, нямало други кандидати
12.09.2017
Разкрихме кой е пуснал говедата в „Люлин“

Sportove.net
Реал готов да цака за Дели Али
25.09.2017
Реал готов да цака за Дели Али
Двоен празник за златните момичета
25.09.2017
Двоен празник за златните момичета
Алонсо: В Сингапур паднах жертва, сега искам да стигна до края
25.09.2017
Алонсо: В Сингапур паднах жертва, сега искам да стигна до края

Намери ни във facebook

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.