Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Антъни Джошуа: Искам душата на Пулев!

Публикувано

на

Британският професионален боксьор Антъни Джошуа ще защитава световните си в тежка категория във версиите WBA, IBF и IBO срещу българина Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф. Това ще бъде първата среща за 27-годишния Джошуа на ринга от април, когато завоюва коланите след епична победа над бившия световен шампион Владимир Кличко.

Пулев има 300 мача като аматьор.

Той има почти 30 срещи на професионалния ринг и е загубил само една от бившия световен шампион Владимир Кличко.

Талантлив е, изгради се като боскьор от световна класа. Беше нокаутиран, но продължи, записа победи след това – тази загуба беше и eдинствената за него, а сега той ще се изправи срещу мен. Той иска това, което имам, а аз просто искам душата му, така че ще се видим на 28 октомври“, каза Джошуа за „Скай Спортс“.

Той призна, че желанието му е била за реванш срещу Кличко, но украинската легенда реши да прекрати състезателната си кариера.

източник: „Спортал

Водещи новини

Вашият седмичен хороскоп (20-26 ноември 2017)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.
Мнозина ще очакват пратка ил документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци за близки приятели или роднини за да се избегнат нежелани забавяния.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване до място, където имате собственост (къща, вила или нещо друго).
През тези седем дни може да ви натъжи или разочарова новина свързана с човек, който е бил или е в момента в кръга ви от приятели.
Възможна е раздяла с приятел, поради различни житейски събития в неговия или нейния живот.
Любовният живот на родените под знака на Овен ще е интересен, особено за тези от вас, които са в началото на една романтична връзка. Непознатото ви привлича, особено ако този човек е от друга държава или националност.
Седмицата ще е сложна за вас ако се ангажирате с домашни или битови проблеми. Причините за това ще са най-различни, но като цяло ако можете отложете подобни действия за следващите седмици.

Телец Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица следете внимателно всяка информация, новина или предложение, което ще дойде чрез мъж. За вас ще възникне една нова възможност или приятно преживяване именно чрез подобно събитие.
Тази седмица съвсем няма да бъде сива или безлична, напротив. Предстоят ви няколко важни събития или срещи, като поне една от тях ще ви даде надежда за разрешаване на важен за вас проблем.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически дела свързани със сложни брачни или междуличностни отношения.
Вашето здраве или здравето на близък човек ще е притеснение за вас поради неяснотата на конкретния проблем или невъзможността да получите адекватно лечение в настоящия момент.
През седмицата ще възникне конфликтна ситуация с жена, чието нелоялно или зловредно за вас поведение ви е донесло някакви щети или провал.
Възможно е тази жена да е имала съвсем други намерения или самата тя да е била измамена, манипулирана в действията си.
Това ще бъде една благоприятна седмица за работа и за семейният ви живот. Възможно е професионален успех на човек от дома ви да бъде повод за малко празненство.
Мъжете над 35 години да бъдат отворени за всякакви нови възможности за развитие или контакти.

Близнаци Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица може да очаквате всякакви събития, новини или преживявания свързани с дете. Седмицата ще зарадва мнозина с раждането на момиче в кръга ви от роднини или приятели.
През тази седмица ви предстоят няколко или поне едно интересно преживяване свързано с пари или с финансов документ. Изненади за вас могат да възникнат сега по всяко време и по най-неочакван начин.
Някои от вас могат да получат предложение за по-добро заплащане, допълнителна работа или сезонна такава.
Всяко едно събитие през тази седмица ще е предвестник на нещо ново в живота ви.
Моментите на тъга, несигурност, безпокойство за бъдещето ще ви навестяват от време навреме. Според възможностите си излезте навън сами или с приятели, за да изчистите от главата си такива негативни мисли.
През тази седмица ще имате контакти с хора от близо и далеч, с институции или с банка, където ще разговаряте или ще действате по важен за вас въпрос от финансов характер.
Несигурността в живота на младите мъже Близнаци може да се разсее от една среща, разговор или новина, които ще се случат през тази седмица. Ще имате благоприятно време да сложите в ред и личните си отношения.

Рак Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще имате възможност да постигнете напредък или успех във важни за вас професионални или бизнес дела. Може да бъдете изненадани от предложение похвала, преместване или нещо друго. През седмицата може да получите пари от работа или да имате по-добри печалби от бизнеса си.
Стара вражда или неприятност с човек, който ви е бил приятел и тази седмица ще имат някакво негативно отражение или влияние върху живота ви. Донякъде от вас ще зависи да оставите всичко това в миналото си.
Любовният ви живот ще е интересен поради различни разговори или новини за ваши бъдещи ангажименти, срещи, пътуване и др. Повече вълнения през седмицата ще има за тези от вас, които имат любовна кореспонденция с човек от далеч.
Възможни са и нови романтични познанства.
Какви изненади може да очаквате през тази седмица? Преди всичко те ще имат връзка с миналото ви, със стари професионални контакти, приключило съдебно дело и др.
През тази седмица след дълги вътрешни терзания ще намерите кураж да вземете едно смело решение.
Неприятен момент може да възникне за някои от вас, който ще има връзка с нежелано влошено здравословно състояние на човек, когото познавате.

Лъв Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица обърнете специално внимание на новите си контакти с мъже, независимо на каква основа ще бъдат те. Тази нова личност ще изиграе определена роля в живота ви, която не бива да бъде пренебрегвана.
Повод за радост, за събиране или празненство ще бъдат деца или млад човек от кръга ви роднини. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.
Въпреки развитието на положителни събития през седмицата, мнозина от вас няма да могат да се оттърват от едно вътрешно безпокойство или страх. За някои от вас това може да има връзка с тайна от личен или бизнес характер. Други може да изживеят подобни чувства поради нелоялност или злонамереност спрямо приятел, колега или непознат човек.
Седмицата ще е благоприятна за планиране и реализиране на различни дела от семеен характер. Парични постъпления в семейния бюджет ще позволят на някои от вас разходи за малки удоволствия.
Ако имате идея, че с един конфликт ще поставите някого на място или ще разрешите един проблем – то тогава сте на път да направите голяма грешка. Тази седмица са ви дадени да изживеете някои хубави неща и никой и нищо не може да ги осуети.
Ако все пак се стигне до конфликт, бъдете отворени да чуете думите на отсрешната страна. Ще има нещо интересно за вас….

Дева Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ви предстои нова подредба в дома ви, разчистване на стари или счупени вещи, непотребни дрехи и др. За някои от вас обаче има знак за загуба или забравяне на вещ, документи на публично място. Вероятността да ги намерите ще бъде минимална.
Едно от основните ви очаквания сега ще бъде свързано с получаването на пари, с финансов документ, който да ви осигури такива в блзико бъдеще и др.
Тук не става дума за някакви големи пари, така че не разглеждайте това предсказание като възможност за печалба от хазарт.
През седмицата ще имате срещи или контакти с интересни хора. Те по-скоро ще бъдат ваши съмишленници, с които имате общи интереси или хоби.
Тази седмица ще създаде интересни възможности за младите жени за пътуване, което може да стане още през тези седем дни или да се планира за декемврийските празници.
За жените над 35 години седмицата вещае повече ангажименти с роднини и приятели. Ще искате да имате повече време за себе си, но това трудно ще стане през тези седем дни.
Младите мъже ще имат нужда от помощ или съвет на жена с опит или възможности в определена област на живота.

Везни Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Везни седмицата ще ви принуди да разрешите спор, неприятна ситуация или друг вид проблем с момче или млад мъж. Ситуацията независимо каква е тя (защото ще бъде индивидуална за всеки един) ще е сериозна и едва ли може да бъде отложена за друго време.
Много хора ще се появят в живота ви през тези седем дни. Много сънища ще ви напомнят за хора, които не сте виждали отдавна.
В този смисъл живота ви ще бъде много динамичен поради голямото разнообразие на емоции и преживявания.
Здравето на мъж от семейството ви, от кръга роднини или близки познати ще е грижа или притеснение през тази седмица.
Като цяло седмицата вещае повече позитивни преживявания отколкото обратното. Това в пълна степен важи и за любовния ви живот.
Сега може да ви зарадва предложение или идея на любим човек. Може самите вие да го изненадата с нещо.
Седмицата може да се окаже в някаква степен уникална за жените над 35 години, които могат да опитат (разумно) късмета си в лотария, в някакво ново начинание или да приемат един дълго обмислян риск за нещо ново в живота си.
Някои мъже над 35 годишна възраст ще бъдат принудени да направят компромис за да разрешат най-безболезнено един домашен проблем.

Скорпион Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица любовният ви живот ще е по-напрегнат или ще преживее въздействие от други събития свързани с ваши роднини и приятели.
Някои от вас, които преживяха наскоро една раздяла все още ще търсят своите грешки за този провал. Това е добре донякъде, стига да не пропилеете една нова възможност, която ще се появи през тези седем дни.
Във финансов план седмицата ще ви донесе твърде противоположни преживявания. Може да се зарадвате на едно нещо и да се ядосате на друго. Да спечелите едни пари и да загубите други. Затова съвета ми е да бъдете по-внимателни в паричните си дела.
През тази седмица може да очаквате новини свързани с дете. Ако имате собствено дете или внуче, което живее настрани от вас, тази седмица може да имате по-динамична комуникация.
Кое е най-важното за вас през тези седем дни? Преди всичко пазете себе си от чуждо посегателство, манипулация, кражба. Не допускайте подобни действия и от ваша страна. Същото важи за всякакви форми на хитрост или измама. Подобни действия ще заплатите по неприятен за вас начин.
Семейството, бъдещ годеж или сватба ще са част от важните събития в живота на някои млади жени Скорпион. Разбира се, когато става дума за годеж и свтба, те могат да бъдат ваши лични или да са събитие в живота на роднини и близки приятели.

Стрелец Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица може да ви изненада с различни събития, срещи или друг вид контакти с млад мъж или мъже. Причината за тези събития ще е по-скоро емоционална, по празничен повод, споделяне на успех и др.
Предстои ви важен разговор с жена, който ще определи ваши или нейни бъдещи действия и ангажименти.
През тази седмица ще възобновите ваши действия или ангажименти свързани с момиче или млада жена. Може да възобновите с нея прекъснати отношения поради различни причини.
Като цяло седмицата ще е позитивна и успешна за вас, особено ако не допуснете намесата на други хора в живота си, когато става дума за вземане на важни решения. Опитайте се сами да определяте посоката си на развитие.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически действия, различни промени за жените над 35 годишна възраст.
Младите мъже Стрелец ще имат седмица на възможности за напредък и изпълнение на важни цели и планове.
Младите жени Стрелец ще имат благоприятна седмица да осъществят отложено преди време пътуване или да възобновят приятелски, бизнес или обществени контакти с хора от друго населено място.
Следете информацията, която ще получите от хора, с които се познавате отскоро или сте само виртуални познати.

Козирог Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ви предстоят разговори или действия от финансов характер с друг мъж или с мъже.
Въпреки финансовите ви приоритети през тази седмица внимание ще изискат и семейните ви отношения, където ще възникне проблем или ситуация от неочакван характер.
Ако сте семейни не допускайте конфронтация в отношенията си с брачния партньор, тъй като те могат да доведат до отказ или провал на ваши планове.
През тази седмица интересни събития могат да възникнат около дете, което ще се роди в друго селище или държава. Може да имате друг важен повод за празнуване или събиране свързано с дете.
Седмицата  ще бъде благоприятна за тези от вас, които ще пътуват за лечение с цел бъдещо майчинство.
През тези седем дни ще имате много повече контакти с нови и стари приятели. Ще обсъждате с тях различни идеи за среши или събирания, най-вече такива, които ще имат връзка с декемврийските празници.
Ново виртуално приятелство ще направи ежедневието ви интерсно поради новите неща, които ви предстои да научите.
През тази седмица финансовите интереси на мъжете над 35 години ще определят почти всички техни действия и решения.

Водолей Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Водолей по-добре не правете предварителни планове за тази седмица. Оставете нещата да се развият по естествен начин. В края на седмицата може да останете изненадани от хубавите неща, които сте преживели.
Въпреки всичко има знак за една неприятна новина, която ще касае човек, когото познавате.
Тази седмица едва ли ще е най-удачното време за покупка на вещи, подаръци, смяна на мебели или техника в дома. По-скоро могат да възникнат проблеми с такива неща, отколкото обратното.
Избягвайте да давате вещи под наем или да искате такива за временно ползване.
Любовният ви живот ще се развие според очакванията ви. Това е различно от желанията ви, които може и да си останат желания…. Приемането на реалността във вашите отношения ще е особено важно през тези седем дни.
Сега обаче може да получите покана за среща, любовно обяснение или нов романтичен виртуален контакт, чието развитие ще следите и очаквате през следващите дни и седмици.
Както написах по-горе оставете през тази седмица събитията да се развиват по естествен начин, без натиск от ваша страна. Така някои приятни моменти ще могат да ви изненадат.
Включително едно предложение, покана или среща могат да променят цялата ви идея за бъдещето ви развитие през 2018.

Риби Седмичен Хороскоп 20 – 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица може да бъде доста напрегната и непредсказуема за вас. Ще сте склонни лесно да предизвиквате нечие раздразнение или неприязън с начина си на поведение или необмислените си коментари. Вероятно подобно емоционално състояние от ваша страна ще се дължи на напрежението през последните седмици, но това не би трябвало да бъде оправдание. Наложете си по-строг самоконтрол в начина си на поведение през тази седмица.
Ако останете разочаровани в очакванията си за парични приходи през тази седмица, то осъзнайте по-бързо, че това е временна ситуация. За всяко забавяне или отлагане ще си има конкретна, разумна причина.
В професионален план седмицата ще благоприятства различни контакти с партньори или колеги. Добри резултати може да очаквате от разговори с тях, както и при съвместното изпълнение на важни и за двете страни задачи.
Сега може да срещнете нови потенциални клиенти, партньори, да попаднете в среда която да ви даде по-големи възможности за реализация.
През седмицата ще посетите няколко институции за да уредите важни за вас ангажименти или задължения.
Въпреки по-голямото напрежение през тези седем дни, постигнатите резултати ще са важна база за вашите бъдеши действия. Това обаче най-вероятно ще го осъзнаете по-късно във времето, през следващите няколко седмици или месеци.

източник: astro.velida.net

Прочети повече

Без майтап

Първият мач на Бербатов в индийското първенство – подробностите

Публикувано

на

Димитър Бербатов направи сдебют за новия си клуб Керала Бластърс, който може би ще се окаже и последен в кариерата му. Берба започва индийското приключение с невзрачно 0:0 у дома срещу шампиона Атлетико де Колката в мач от първия кръг на новото първенство.

7-кратният Футболист №1 на България изигра пълни 90 минути и в края си изработи голово положение, но не успя да реализира.


Първото полувреме премина равностойно, като по-чистите положения бяха за първенците.

Все пак в последните минути преди почивката Керала настисна, като в 43-тата минута топката бе центрирана към Бербатов, който обаче не може да я стигне, надскочен от вратаря.

През второто полувреме Берба се върна по-назад на терена, за да организира слабата игра. Това се отрази положително и Керала натисна опонента. С течение на времето обаче Атлетико се окопити и първо удари греда, а след това изпусна положение от 5 метра.

В 91-вата се откри страхотен шанс пред Бербатов да донесе победата на своя тим. Благоевградчанинът се пласира най-добре при корнер, но ударът с глава бе слаб и вратарят успя да се намеси.

Играч на мача стана сръбският централен защитник на домакините Неманя Лакич Пешич.

Прочети повече

Без майтап

Любо Пенев кандидат за шеф на БФС! А кой клуб го издигна? ЦСКА? – Не, няма шанс да познаете!

Публикувано

на

Бившият президент на ЦСКА и национален селекционер Любослав Пенев официално е претендент за президент на БФС. Ел Голеадор бе издигнат обаче не от  клуба от „Армията“, който се очаква да го подкрепи, а от… четвъртодивизионния Черногорец (Ноевци), играещ в „А“ ОФГ-2, зона „Перник“.

Представителят на клуба Ивайло Гроздев бе придружаван от Тони Миланов, който до преди месец бе маркетингов директор на ЦСКА. По всяка вероятност решението на Миланов да си тръгне от „червените“ обаче е било продиктувано от ангажирането му с предстоящия конгрес на БФС.

Ивайло Гроздев пък е от фен фракцията „Енимълс“, които се срещнаха преди повече от година с Бойко Борисов преди участие на премиера по телевизията. Срещата бе ден след като Красен Кралев отне базите от старото фалирало дружество и ги даде на новото, което Гриша Ганчев направи с помощта на Чавдар (Етрополе) и Литекс.

Иначе село Ноевци се намира на около 20 км. от областния център Перник и има постоянно население от около 600 души. Единственото село в община Брезник с училище.

При подаването на кандидатурата около 10:30 ч. на националната база в Бояна пък се получи пореден гаф. Тя не успя да бъде приета в канцелариите на БФС поради административна пречка

„Не ни приеха писмото, защото не са готови – нямат регистър. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично.

Това е писмо за намерението за кандидатиране на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкомът, ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие“, изригна Ивайло Гроздев.

Прочети повече

Присъедини се

Избрано