Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Зодията определя Идеалния брачен партньор

Публикувано

на

ОВЕН (21 МАРТ – 20 АПРИЛ)

Това е знакът, който рано бърза да представи пред света на жените своята сексуална енергия. Заедно с Телец, Близнаци, Везни, Скорпион и Стрелец, той още в младежка възраст преминава през прага на брака.

Но това съвсем не означава, че там намира покой. дори и имащ постоянна партньорка до себе си около 33 годишна възраст обикновено решава да се впусне в авантюри, които сега са с далеч по-млади и по-възрастни от него дами.

Емоцията на неизживяното, поради ранното съзряване, сега е по-силна от всякога и той може да я сподели с партньорка, родена под знаците на Скорпион, Водолей и в краен случай Рак.

 Ако сте харесали мъж, роден под този знак, не смятайте нещата между вас, че са уредени веднъж завинаги. Обикновено, веднъж на всеки седем години той е склонен дотолкова да се промени, че дори и майката, с която традиционно имат конфликтна, но силно зависима връзка, вдига ръце да дава съвети.

Мъжът Овен обича атрактивните жени, но не и в леглото.

Там той не позволява да му се намесват и всяка проява на свободна воля или на отказ за съобразяване с неговия диктат може да го възприеме като повод за оттегляне.

Но независимо от това, той трудно се решава да прекъсне дори онзи ранен, вече не даващ плод съюз и обикновено живее през последните десетилетия от живота си – от 58 годишна възраст нагоре, сам или самостоятелно, но в брак, стига това да устройва и неговата партньорка.

ТЕЛЕЦ (21 АПРИЛ – 20 МАЙ)

Ако ви се случи да го срещнете, молете се това да е по-късно или поне тогава, когато вече знаете какво търсите или какво можете да очаквате от живота.

Той няма да ви остави много свободно пространство, макар че изискванията му не са нито претенциозни, нито прекалени. Като никой друг, Телецът умее да се прави на разсеян и емоционално неангажиран и да поддържа светски контакти, когато това се наложи.

Но ако още при първата среща не ви е дал възможност да разберете със сигурност какви са намеренията му спрямо вас, то едва ли има на какво да се надявате – най-малкото на дълготрайна връзка.

Неговата сексуална фантазия не може да бъде възпламенена от добрия ви външен вид, но едно хармонията на чертите ви, едва ли ще го оставят равнодушен. Силният му период е между 21 и 33 годишна възраст, когато той обикновено вече е избрал своята партньорка в живота сред родените под знаците на „въздуха“ (Близнаци, Везни или Водолей ), но не би отминал и Скорпиона.

Оттук нататък обаче започва сложното. Поне две десетилетия са му необходими, за да осмисли и определи като правилна тази своя стъпка. Така че, внимавайте!

Защото тогава, когато вие вече сте решили, че той се успокоил и разрешил вътрешните си дилеми, някъде около между 38 и 45 житейска година го спохожда прилив на енергия, далеч по-силен от това през третото десетилетие от живота му и чрез секса, който излъчва, може да накара не една и две жени да желаят компанията му. А точно тук и идва проблемът: вие самата едва ли можете да допуснете вярно кой тип жена сега би могла да взриви фантазията му.

Във всеки случай, тя няма да притежава категоричност, а търпение.

БЛИЗНАЦИ (21 МАЙ – 21 ЮНИ)

Сигурно не веднъж сте чували твърдението, че вътре у тези мъже удобно са се настанили няколко характера и желанията им са много повече от това, което могат да задържат и използват през живота си.

Те обичат да дават тон и в любовта, и в брака и често разликата в годините помежду тях и партньорката им е не само голяма, но и в тяхна полза. Затова търсят най-често компанията на родените под знаците на „земята“ )Телец, Дева или Козирог ) дами, пред чиято трудно разбуждаща се страст те могат да изглеждат верни и праволинейни.

Но това е само външната страна.

Приемайки улегналия и стабилен вид на женения мъж, те тогава се сещат, че им са нужни импулси, които да ги държат привързани към институцията на брака и в нейно име си позволяват авантюри, които не им тежат, защото ги учат да бъдат по-добри в брака.

Най-трудният период за родените под знака на Близнаци мъже е този между 45 и 58 годишна възраст, когато вече не им подхожда толкова често да се заглеждат по преминаващите млади мацки, но и не знаят все още как да накарат въображението им да работи на собствени обороти.

Обикновено това са и годините на кризи в техния брак и често невъзможността да вземат едно единствено решение ги остава самотни, но добре поставени в работа и проспериращи в професията, през шестото десетилетие от живота им.

Но не си мислете, че са се предали. Често се случва именно на тях да им се отвори възможност за една прекрасна любовна история, когато, както обикновено се казва, житейската есен е вече на прага.

РАК (22 ЮНИ – 23 ЮЛИ)

За него не съществуват извинения и оправдания за вашето поведение, тогава, когато вие не сте изцяло негова или не му говорите, че единствено него обичате.

Не трябва обаче да схващате това погрешно, като сметнете, че той е несигурен в себе си и иска да чува само това, което му се нрави.

Мъжът Рак е повече от всеки друг представител на мъжкото съсловие наясно с реалността, но безапелационно отказва да приеме това, което не му харесва, така е готов да прощава и разбира, стига вие да съумеете да го спечелите със своята любов.

За да намери партньорката на живота си, мъжът Рак обикновено изминава много път в търсене и опити, които по-често, отколкото му се иска и на него самият, завършва с прибързани бракове. възрастта, в която той би могъл да успешно да се справи с проблема – избор на брачен партньор, не е преди той да навърши 33 години, като това съвсем не отменя възможността през тежкия период между 45 и 58 годишна възраст, той да изпадне в дълбока и несвършваща меланхолия.

Единственото условие, което може да му спести, огромните душевни потресения, които като никой друг той е създаден да преживява, е да открие вярна и последователна в желанията си, всеотдайна партньорка.

Най-често дамите, които могат да оценят сантименталната, чувствена и особено деликатна природа на Рака са сред родените под знаците на „земята“ ( Телец, Дева и Козирог).

Особено важно е обаче, Ракът да избере партньорка, която по възраст не е нито много по-млада, нито по-възрастна от него, защото само тогава няма да съвпаднат големите изисквания от нейна страна с периода на най-ниската му сексуално-емоционална изява – между 21 и 33 година от живота.

На мъжа Рак още му е необходим и простор, за да излиза чувствата си.

Не настоявайте той да живее по начина, по който обикновено минават дните на хората от неговото съсловие, ако искате да го задържите за цял живот.

Много биха могли да се опитат да отговорят на всички или поне на някои от тези условия, но само родените под знака на Водолей дами, които умеят да откриват в нестандартните неща привлекателно зрънце, са способни на тази жертва.

ЛЪВ (24 ЮЛИ – 23 АВГУСТ)

Легендите са превърнали този мъж в кумир и във всесилен победител.

Жените трябва да занемеят, когато той им окаже благоволение и застане пред тях, та камо ли, ако реши да свържат в едно съдбите си.

Не съм чувала досега, Лъв да не е успял да покори сърцето на своята избраница, но за сметка на това, съвсем скоро оказва, че не е мислил дълго, над това, което е казал във върховия момент.

Представителите на този „огнен“ знак са сред онези мъже, който най-често се развеждат и обикновено не знаят как да спрат пред прага на втория опит, а продължават да търсят истинската жена в лицето на третата, четвърта, а понякога и на последвалата ги официална партньорка.

Не искам обаче да ме разбере неправилно.

Мъжът Лъв може да ви бъде опора за цял живот и си струва да го постигнете, защото пред очите ви непрекъснато ще се лее блясъкът на благородните постъпки, на всеопрощаващата любов и увереността ви в собствената красота и достойнства ще бъдат безгранични.

Но за да постигне всичко това, жената до мъжа Лъв трябва да бъде едновременно активна и артистична, известна в обществото и себераздаваща се в дома и семейството.

Предпочитаното в любовта съчетание за експанзивната и едновременно кротка „лъвска“ природа е с ексцентричната и вярна приятелска любов на дамата Водолей, както и с бързо уталожващата гнева си представителка на Овен или Стрелец.

Както и всички останали зодиакални представители,

Лъвът има своя труден житейски период ( до 22 година и между 42 и 45 -та ), през който не трябва да се решава на брак, както и да избягва сериозните любовни авантюри, защото това се отразява неблагоприятно върху здравето му.

ДЕВА (24 АВГУСТ – 23 СЕПТЕМВРИ)

Да имате само за себе си партньор, роден под този пълен с изненади и трудно разгадаем знак, ще трябва да го хванете в мрежите си още преди да е преминал много възрастта на пълнолетието.

След 22 си година мъжът Дева вече е опознал себе си и е убеден в своите качества ( най-вече във възможността сам да си подсигури спокойствие и материална стабилност ), както и да цени човешките достойнства ( най-вече личните ), за да може да допусне, че вие бихте могли да му предложите нещо по-привлекателно или струващо си.

Още повече, че той е способен невероятно дълго – за разбиранията на останалите представители на зодиака, да живее във въздържание, без това да намалява неговата привлекателност за жените, както и да се отразява върху успеха му в работата.

Но да кажем, че вие сте сред родените под знаците на Близнаци, Везни, Водолей, Овен дама и сте съумели да накарате мъжа Дева да се влюби, което най-често при него се случва между 42 и 48 годишна възраст.

О, сега вече трябва да внимавате! Ако прекосите, дори несъзнателно, границата между истина и лъжа, ако не проявявате изискваната от него лоялност към родители, близки и дом, вие можете да се окажете в един момент изоставена, без дори да сте разбрали кога и от какво е било продиктувано това решение.

ВЕЗНИ (24 СЕПТЕМВРИ – 23 ОКТОМВРИ)

Ако има романи, които разказват за света на любовта, то те са написани – със сто процента сигурност, за да помогнат на жените, влюбили се в мъж Везни.

Колкото и да ни се иска да го обгърнем с поглед, все не ни се удава. Основната причина за това не е в неговата изключителна мащабност, а в привичката му през по-голямата част от времето да е зает най-вече със себе си, със собствените си терзания, с болката, която му нанася неразбиращият нежната му душа свят.

И точно тогава, когато вече сте се отказали да го преследвате, да го залавяте, да го увещавате или да му се сърдите, той се появява в крака ви.

Надявам се, до това да не се стигне прекалено късно, когато сте вече по-готови да го прескочите, отколкото да се впуснете с него в тайнствата на любовното изкуство, защото ако някой знаете какво това означава, то това е несъмнено мъжът-Везни. Ще трябва да ви поднеса и още една изненада.

За разликата от всички други зодиакални представители, именно мъжете Везни нямат предпочитания към конкретна звездна партньорка.

Те могат да живеят и с родените като тях под знаците на „въздуха“ ( Близнаци, Везни, Водолей), и с типичните представителки на „земните“ знаци ( Телец, Дева, Козирог ).

Тук въпросът е по-скоро обратно поставен: важното е кой ще съумее да поддържа с години огъня в тази връзка, особено между тяхната 42/ 45/ – 58/60/ година, когато всички малки дяволчета, които в момента нямат друго занимание, танцуват в мислите им.

СКОРПИОН (24 ОКТОМВРИ – 23 НОЕМВРИ)

Tова едва ли е най-търпеливият сред дванадесетте зодиакални знака, но е невъзможно да се общува с него, без да се притежава достатъчна доза търпение.

И то не само, когато искате да бъдете с него, а и когато той иска да бъде с вас.

Мъжът Скорпион е потаен и способен на всичко, дори да загърби собствените си принципи, на които държи дори повече, отколкото на дадената дума, когато иска да бъде сигурен в качествата на своята избраница.

За да останете с него, ще трябва да преминете редица изпитания голямата част, от които вие едва ли ще прозрете като тест за вашите чувства.

В това прозира най-вече неговата енергичност и супер-активност по отношение на света, които го заобикаля, но и невъзможността да съчетае и да възприеме факта, че и онова, което остава извън неговите чувства, има право на самостоятелна изява.

И не си мислете, че сте в състояние да му обясните вашите намерения или основания.

Той ще кима с глава, но никога няма да приеме довод, които не е проверил в практиката.

Може би, затова и често избира за партньорка в живота дамата Риби, която със студената си емоционалност, като че ли единствена не се впечатлява от темперамента му.

Но през целия си живот, и особено през трудните за него години между 33 и 42/45, всеки Скорпион остава насаме с мечтата си за една дама Водолей или Лъв, макар и от първия момент да е разбрал, че няма да я притежава.

СТРЕЛЕЦ (24 НОЕМВРИ – 23 ДЕКЕМВРИ)

Ако искате да бъдете неговата дама на сърцето, вие непременно трябва да имате проблеми. Посочвайте ги, искайте да ги разисквате с него и най-вече – съветвайте се с мъжа Стрелец.

Той обожава да покровителства и да се чувства особено силен пред родените под знака на Овен и Близнаци дама, нищо, че сам трудно може да се оправи в сложните лабиринти на куртоазните отношения, макар това е знакът, който не може без тях и все така обърква живота си, че отгоре се вижда едно, а вътре – от него няма и помен. Малкото дете у него не ще успеете обаче да приспите с обещания и надежди.

Вие трябва да изпълнявате капризите му тутакси. Той е толкова пъргав и подвижен – нали от малък се опитва да намери коя е неговата страст и ако това не е футболът или ските, сигурно ще бъдат книгите.

Не е редно да го оставяте да търси сам истината за себе си и света. Мъжът Стрелец бързо се уморява да бъде сам и лесно ще успее да намери съпътник.

За разлика от другите зодиакални знаци, у него преобладава „огъня“, подчертаван от изконно мъжкото начало, и трудностите в живота му идват винаги, когато не успее да избегне конфронтация с противния пол.

На младини майката често създава терзания и опитът да се отблъсне от нея често – през трудното за Стрелеца десетилетие ( между 33 и 42/45/ годишна възраст ) той прави толкова поразии в личния си живот, че само с припомнянето им му се разваля настроението.

КОЗИРОГ (24 ДЕКЕМВРИ – 20 ЯНУАРИ)

Този мъж не е хапка за дамите, които обичат да бъдат в центъра на вниманието на света и да не правят нищо в къщи, за да не оставят домакинските занимания върху нежните им ръце следи.

Е, не смятайте, че ще ви се наложи да се превърнете в Пепеляшка, когато кажете „да“ на този мъж, но ако не свикнете да поддържате реда, който той обича, предупреждавам ви: вече сте го изгубили!“.

Мъжът Козирог не изразява в ранна възраст своята страстна натура, но може да обича дълго и неуморимо, дори, когато насреща си е избрал не толкова емоционална партньорка като например дамата Везни или Стрелец.

С втората от тях той прави неочаквано и за двете страни сполучливи съюзи, които издържат и на проверката на времето, и на неговите изисквания. Все пак не бързайте да обявите мъжът Козирог за досаден стар мърморко, макар той да успее да покаже цялата същност на душата си едва когато поема ролята на щастливия дядо, за прекалено ясен и предсказуем.

Така, както разчитате, че той винаги ще бъде в къщи, когато се връщате от поредното извънработно мероприятие, можете да заварите дома празен, а общите ви спомени поделени.

И никога повече сигурно няма да го видите, или поне най-малко докато общите ви деца не поотраснат и сами не го потърсят.

ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ – 19 ФЕВРУАРИ)

Обичайните сравнения и определения не подхождат на този мъж.

Той е едновременно практичен и романтичен и няма да се остави да го превъзхождате по интелект.

Неговите опити да обхване безвремието и да го побере в своя житейски път често ще се струват прекалено скучно занимание за онези дами – най-вече на родените под знаците на „огъня“ ( Овен, Лъв и Стрелец ), които никога няма да разберат защо трябва да се притежават пари, без да се желае докрай да се изпита наслаждението от чувството за свобода, което те даряват.

В същото време, дамите, родени под знаците на Телец, Дева и Козирог умеят плавно да направляват неговата страст, често преливаща в дълги и обяснителни разговори и философски размишления, но само дотогава, докато решат, че това е именно мъж, който им е нужен.

Невъзможно е обаче да задържите вниманието на Водолея, ако не сте се научили да разбирате диалектиката на природата и не сте убедена, че „две и две понякога е четири, а често прави и пет“.

Не се опитвайте да го накарате да ви обясни своите действия. Ако му вярвате, той никога няма да ви подведе.

Най-силното оръжие на мъжа Водолей е неговото въображение. То е верният му съюзник в битките, в любовта и в брака.

На моменти вие ще бъдете тази, особено ако сте дама, родена знаците на Везни и Козирог, която ще се пита дали въобще го притежавате, и само практическата необходимост да поднесете обяда или за зашиете копчето върху идеалното подбраната към костюма му риза ще ви гарантират възможността да бъдете близко до него.

А това ще се налага най-често през годините на професионален просперитет, от които той няма да се откаже дори и заради любовта – през четвъртото и след това през шестото десетилетие от живота му.

Между 58/60/ и 70-тата година най-неочаквано той ще реши да се отпусне и да ви покаже не само чрез красотите на света, че не напразно сте заемали почетното второ място.

РИБИ (20 ФЕВРУАРИ – 20 МАРТ)

Все още не познавате аристократ по душа. Следователно животът не ви е сблъскал със странната птица, наречена мъж-Риби.

Но както добре ни е известно, птицата на щастието не каца на всякое рамо.

Богоизбраните да вървят до този пълен с изненади, богат на емоции и на настроения дух са малко.

Още по-малко са обаче онези дами, които не само могат да оценят достойнствата на този мъж, но и да го импулсират и да развие онова, което природата му е дарила.

Мъжът -Риби, както никой друг може да бъде богоизбраният управител на света и онзи, от когото нищо не зависи.

И всичко това, само защото е намерил или не партньорката, която му подхожда. Тя, може би, е сред дамите, родени под знака на Рак и Козирог, понякога и с неговата зодиакална двойница – Риби.

Разбира се, и тук присъства тънкият момент с ролята на майката, която през първите седем години трябва да определи неговото отношение към света на жените, без да го прави зависим и без да го отблъсква.

Следващият труден период за родените мъже под този емоционален „воден“ знак е през годините между 33 и 42/45/, когато през ръцете им могат да преминат камари с пари и накрая те да се останат все така голи, както са били.

източник: viapontika.com

Извън спорта

Разказ от първо лице: Приютих Кулагин в Милано! Предлагаше се за пари, спа с черен, който го….

Публикувано

на

Що за стока е „гримьорът на завездите“?! Българин, който от години живее в италианската модна столица Милано се свърза с репортер на LifeOnline.bg за да разкаже за горчивия си опит с така наречения ВИП Валентин Кулагин. Оказва се, че гримьорът, който се подвизава във Вип Брадър, отдавна практикува най-древната професия, с която се издържа. Да прави пари от секс, а не от грим, било основното занимание на неосъществения стилист.

100 – 120 евро била тарифата му в Европа, а влюбен нашенец в Германия му пращал скъпи подаръци. Припомнете си, че Кулагин скочи на Диона с обвиненията, че използвала любовниците си, за да й плащат песните и клиповете, оказа се, че това прави самият той, но не за да гради кариера, а за да преживява.

Освен с обвинение в използвачество, Кулагин се опита да засегне рапърката, че обичала „черни“, от разказа на нашенеца в Италия се оказва обаче, че именно това е любимата боя на пишман гримьора. Ето какво разказа Димитър Колев:

С Кулагин се запознах покрай кавгата, която имах с Моника В. (Валериева, б.р.). Тогава той започна да ми пише във Facebook. Това беше преди около три години. Започнахме да се чуваме, ей така „easy“ по телефона и да си разказваме неща чисто “приятелски” и след време ми дойде на гости в Милано (за мое съжаление).

Още от преди сам се хвалеше колко е VIP, най-добрия и т.н. В Милано си отвори Grindr (приложение за запознанства между хомосексуални, които се намират наблизо, б.р.), и тъй като и аз имам тази апликация, забелязах, че най-близкия профил до мен беше на едно русо слабо момче и го попитах “Ти с fake (фалшива, б.р.)снимка ли си?”.

Той ми отговори “да, още от България, за да не ме разпознават”. По-късно мой познат съсед ме попита – “А, ти да имаш гости от България ?” – Отговорих – Да защо, откъде знаеш? Той ми обясни, че имало едно русо момче, което е дало моя адрес и искал 100 евро за секс!

Не повярвах, но той ми изпрати скрийн на техния разговор в Grindr. Попитах Кулагин и той каза “да за майтап го питах 100 еуро” после обаче се извъртя и призна: “Тук предпочитам да ми плащат понеже още съм с малко пари защото простака не ми е пратил още “.

Не бях наясно кой беше този простак, но в последствие разбрах, че има някакво момче българин, който живее в Германия, когото Кулгин постоянно го моли само за пари. Това момче му пращаше пари за наема където живя в онзи период, той му купи кучето и когато ми беше на гости, Кулагин го молеше за най-новия модел смартфон.

Една вечер отидохме при един мой приятел, господина има спа гей център, отидохме вечерта след полунощ да пием нещо там и да киснем в басейна.

След като видя, че човека има пари, Кулагин му се метна на врата. Аз бях в сауната докато те бяха да се натискат в басейна и да правят и други неща.

По едно време докато човека се качи за още алкохол, Кулагин дойде при мен и ме пита “мило, да няма камери тук да ме снимате нещо нарочно?“, учудих се, кой в Милано, тоест извън България го знае този?!

Успокоих го, че никой не го снима. Докато се прибирахме, в таксито Кулагин си оправя дамската чанта и ми показа 120 евро с думите “другия път ще му взема 200”.

Последната вечер, след като вече се бях изпокарал вече с него заради ужасният му характер, отидохме на дискотека. Там той много се напи. Тръгнахме да се прибирахме пеша, беше към 4 сутринта, а полета му беше в 9.

В зоната има много чернокожи, които досаждат, предлагат се, продават дрога, но са престъпници и то опасни.

Та там ни заговори един негър, Кулагин веднага си повярва “този ме иска“, опитах се да му обясня, че не трябва да му обръща внимание, защото никой не го иска, а просто или ще му предложи кока или ще го обере.

Нашия нещо се заговори с черния на английски, а аз го дърпах да тръгва. Но се разсеях с двама мои познати, които минаха, тогава Кулагин дойде и ми каза, че отива с черния някъде, бях вече доста изнервен и му казах да ходи където иска.

Поисках поне документите и ключовете да си остави на мен, защото се прибирам и да не му ги откраднат, но той ми даде само ключовете.

Прибра се в 6-7 сутринта, беше странен. Нямаше му го телефона и парите, но нищо не каза.

Поиска моя телефон за да звънне на някой в София да го чака на летището, понеже му изчезнали парите и телефона, аз веднага се усетих, черния го е обрал.

Бях му много ядосан, но му услужих с 50 евро за да има до летището и в София за такси.

Тогава се заклех, че не искам никога повече да имам общо с него защото се оказа жалък и лъжлив човек!

Източник: http://www.lifeonline.bg

Прочети повече

Извън спорта

🔞🔞 Известна ТВ водеща се разчекна полугола, а непознат мъж я мачка 50 минути, за да… (СНИМКА)

Публикувано

на

звестната британска водеща Трини Уудал шашардиса феновете си. 54-годишнта ТВ водеща, която е еквивалент на българската Гала (и двете водят сутрешен блок) показа шокиращи снимки и видео в личния си инстаграм профил.

От кадрите се вижда как непознат мъж я мачка по цялото й тяло в продължение на 50 минути, а накрая тя му плаща 1 600 паунда.

Тя се подложи на тази скъпа и болезнена процедура в името на красотата. Излезе, че това е най-новият и актуален масаж, който бори целулита и портокаловата кожа.

54-годишната Трини се бе разсъблякла по бельо, а иновативната процедура й бе приложена в реномираната лондонска клиника Julien de Richeville.

„Боли. Много боли, но действа. Още след първата процедура се отървах от няколко сантиметра от бедрата, краката и корема ми. Изглеждам супер, но исках дългите ми крака да са още по-изваяни и да нямам целулит”, споделя Трини по време на снимките от процедурата й.

Болезнената разкрасителна процедура включва силно и продължително масажиране в зоните, където най-често се появява портокаловата кожа. А експертите от клиниката казват, че всеки, който има 1 600 паунда, може да се възползва от нея. / jenata.blitz.bg

 

източник: jenata.blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Смъртен случай прекрати футболен мач в България

Публикувано

на

Смъртен случай прекрати на почивката мача между Левски (Стражица) и Пробив (Овча могила) от първия кръг на елитната областна група. До почивката резултатът бе 3:1 за домакините. На паузата обаче стана ясно, че е починал близък на ръководителя на гостуващия тим, а футболистите пожелаха да си тръгнат незабавно, информира вестник „Янтра днес“.

До този момент двубоят беше много коректен, Александър Цонев изведе Левски напред в 9-ата минута, но гостите веднага изравниха – Георги Курдов реализира в мрежата на домакините от Стражица.

Нова атака на играчите на Левски доведе до гол на Цонев за 2:1, а в 44-ата минута след корнер Георги Георгиев прехвърли вратаря – 3:1.

След прекратяването на мача обаче по регламент ще бъде присъдена победа с 6:0 за Левски (Стражица).

В друг мач от окръжната група във Велико Търново Чумерна (Елена) победи Лато (Алеково) с 3:1.

Прочети повече

Избрано