Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Вашият подробен хороскоп за ноември 2017 г.

Публикувано

на

Ноември носи на хората трансформация в природата и скъсяване на дните, а също и по-малко енергия.

Не е чудно, че дори положението на планетите показва това, пише khoroskop.com.

Промените в настроението са в зависимост от това как цветовете на природата около вас посивяват. Това е напълно естествено.

Тези инстинкти са кодирани в нас, независимо дали ни харесва или не.

Марс ще навлиза във Везни през ноември. Можем да очакваме спокоен период, в който ще се държите рационално. Емоциите ще бъдат изместени.

Съвестен и отговорен подход ще ви донесе добри предпоставки за успех в кариерата. Заради Меркурий в Стрелец, вашите морални аспекти са силни.

Слънцето в Скорпион ще донесе доза сила на духа, което ще бъде нещо хубаво, докато не започнете да се възползвате от тази енергия като я предавате на другите.

Хороскопът за ноември 2017 г. съветва хората да компенсират тяхната умора с радостни събития. По този начин ще успеете да презаредите изгубената енергия. Предстои ви толкова много, макар че може да не изглежда така. Отделете време да се отпуснете. Тялото ви специално ще бъде много натоварено този месец.

Овен ноември Хороскоп 2017

Вътрешна сила, внезапна енергия, самоувереност

Ноември може да бъде изпълнен с разочарования за зодия Овен. Фактът, че някоя ситуация не протича така, както е планувана, не означава, че не можете да вземете най-доброто от нея.

Не може просто да оставите на есенната депресия, с която трябва да се справяте от време на време, да се настани у вас. По-скоро си починете и съберете сили за бъдещето.

Не се отчайвайте, че вашата връзка не върви в момента. Може би е временно, така че очаквайте сладко сдобряване.

Театърът може да бъде забавен, зависи от избора на жанр. Пробвайте.

Уважавайте тялото си, няма да издържите много на това високо темпо.

Телец ноември Хороскоп 2017

Силни и инатливи, но практични и решителни

През ноември, разположението на планетите и звездите се променя отново. Трябва да внимавате особено, когато се отнася до дребни наранявания, например по време на домашно почистване или спорт.

Внимавайте за опасни ситуации. Иначе, Телците могат да очакват спокоен период в работата и личния си живот.

Някой от вашето семейство може да има проблеми иска да ги скрие от всички. Помогни му, пази тайната му. Ще видиш, че ще си върне услугата.

Ще се изправите пред важно решение, което ще се отрази на цялата ви кариера. Преценете внимателно опциите, не прибързвайте.

Фактът, че се чувствате умствено зле може да е причинен от умора. Тялото и умът са свързани, не го забравяйте.

Близнаци ноември Хороскоп 2017

Общителен и вежлив характер с чувство за хумор и креативност

Вие сте в добро настроение, благодарение на успеха в кариерата си. Близнаците успяват да пренесат тази енергия и в личния си живот.

Благодарение на този факт, необвързаните ще срещнат нови хора лесно и с грация. През ноември ще се забавлявате, насладете се на приключенията и на добрите страни на това да сте необвързани; това се отнася и за тези, които са влюбени.

Ще включите релаксиращото си настроение вкъщи, ако оставите проблемите от училището или работата настрана. Обърнете внимание на по-приятните неща.

Колегата ви може да е нахална, но не я оставяйте да ви разстрои, за да няма неприятна атмосфера на работното място.

Заведете половинката си или приятел на бал. Това е социално събитие на годината и атмосферата си заслужава.

Рак ноември Хороскоп 2017

Емоционален, но отзивчив характер, раздразнителен и сдържан

През ноември представителите на зодия Рак може да се насладят на успех и спокойствие благодарение на предишните си усилия.

Ще имате повече време за себе си, използвайте го максимално. Поглезете се със спа или си купете нещо хубаво. Спортувайте и се поддържайте във форма. По този начин ще избегнете есенното боледуване, от което страдате често.

В този период сте много чувствителни. Благодарение на това ще бъдете уязвими, но от друга страна, ще преживеете интимни моменти с вашата любов много по-силно. Възползвайте се максимално.

Не се паникьосвайте, когато видите количеството работа, което трябва да бъде свършено, свършете всичко спокойно.

Подсилете имунната си система. Вместо шоколад, хапнете портокал или подсилете тялото си.

Лъв ноември Хороскоп 2017

Смели, самоуверени, отстояващи и отворени са представителите на зодия Лъв

С ноември може да ви сполети и есенната депресия. Лъвовете ще започнат да анализират почти изминалата година и да размишляват какво е трябвало да направят по различен начин.

Най-добрият начин, според хороскопа, да избегнете унинието е като не го признавате. Миналото не може да бъде променено, така че се радвайте на настоящето.

Не се страхувайте да говорите открито на хората. Честността може да боли първоначално, но по-късно ще се окаже, че лъжа – дори милостива – е лош избор и сте пропилели шанса си.

Денят е подходящ за преустройство. Почистете или боядисайте, изхвърлете старите мебели и си купете нови.

Дори, ако сте изморени не трябва да избягвате хигиената вечерта. За един ден нищо няма да се случи, но в дългосрочен план не е хубаво.

Дева ноември Хороскоп 2017

Внимателни, грижливи, но интелигентни и точни са представителите на зодия Дева

През ноември Девите трябва да прекарат повече време в кръга на най-близките си приятели и семейство.

Ще забравите за проблемите в работата и ще се насладите на хармонията.

Не се колебайте да си върнете стари услуги, иначе другите може да ви помислят за егоисти, въпреки факта, че това може да е вярно. Не спестявайте милите думи и това да покажете подкрепата си.

Не се подчинявайте и не оставяйте хората да се държат с вас по този начин. Застъпете се за правата си.

Покажете талантите, които криете в себе си. Опитайте нещо, което ви е привличало дълго време, но до сега сте се страхували да опитате.

Не сте в добро настроение, дайте шанс на спорта, ще ви разсее.

Везни ноември Хороскоп 2017

Справедливост, симпатия, хармония и интелект

Ноември ще бъде положителен месец за Везните според звездите. Може да очаквате успех в кариерата си и във връзките си също.

Ситуациите най-накрая ще се успокоят и ще се насладите на хармония и романтични моменти прекарани като двойка. Необвързаните, от друга страна, ще живеят много социално. Ще излъчвате положителна енергия.

Ако сте наблюдавали по-добра позиция в работата от дълго време, сега може да е правилният момент. Но трябва да опитате доста упорито.

Концерт на живо ще ви презареди. Заберете някой с вас. Преживяването ще ви изпълни с позитивни мисли.

Скорпион ноември Хороскоп 2017

Наблюдателни бойци, предвидливи и съпричастни към другите

През неспокойния ноември, зодия Скорпион ще трябва да потърси подкрепата на семейството си или най-близките приятели. Само те ще ви помогнат в трудните моменти.

Бавно ще започнете да забравяте за миналите моменти и ще се върнете към нормалното. Само не пропускайте нищо в работата, по-късно може да ви се изплати.

Вашата половинка не е толкова спокойна. Но определено това не трябва да е проблем, ако сте склонни на компромис.

Вие сте умни и способни, не се страхувайте да го покажете. Вашите работодатели ще го оценят, така че не обръщайте внимание на завистливи колеги.

Трябва да приемете съвета на вашия приятел и да посетите място, което ви е препоръчал.

Стрелец ноември Хороскоп 2017

Целенасочени, енергични и изпълнени с желание и старание

Стрелците ще трябва да насочат вниманието си към кариерата през ноември и да спасят това, което все още може да бъде спасено.

Не оставяйте нищо да ви разсейва, дори и прииждащата коледна атмосфера. Ще трябва да пропуснете малко от свободното време, но ще си заслужава.

Не отлагайте работата, която може да свършите днес, за утре. Това важи в пълна сила в момента.

Свежият въздух определено ще ви накара да се чувствате по-добре, особено преди да заспите. Ще спите по-спокойно.

Не игнорирайте хроничните здравословни проблеми. Потърсете подходящ специалист.

Козирог ноември Хороскоп 2017

Консервативните знаци са практични, предпазливи, постоянни и сериозни

Въпреки, че звездите вещаят най-доброто за Козирога, по отношение на връзките, по време на последната четвърт на годината, през ноември това може да не се получи в семейството.

Защото малките недоразумения ще причинят спорове. За щастие, ще осъзнаете навреме колко е жалко да разваляте хармонията и споровете ще приключат скоро.

Дори, когато говорите с най-добрия си приятел, не забравяйте добрите маниери. Все пак, някои теми могат да бъдат неподходящи и неудобни за някой.

Отидете по-рано на работа. Шефът ви може да забележи.

Планирайте купон. Копнеете за забавления от доста време и още повече, сега е страхотен момент да се срещнете с приятели.

Водолей ноември Хороскоп 2017

Емоционални и романтични с желание за експерименти

През ноември ситуацията ще се успокои. Звездите са в стабилна и положителна позиция. Проблемите във връзките ще бъдат обезвредени.

Водолеите могат да прекарат свободното си време с най-близките си или да спортуват. И също така, използвайте този период пълноценно да заздравите връзките си.

В мислите ви няма никой друг освен вашият двойник. Но не се заслепявайте и не се намесвайте прекалено много.

Насочете вниманието си, където е най-необходимо, не се разсейвайте от дреболии.

Помислете за себе си и се вслушайте в тялото си. Не трябва да минавате границите през цялото време. Отхвърлете поканата за тази вечер и си починете.

Риби ноември Хороскоп 2017

Скромен и чувствителен знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

Може да очаквате положителна енергия по отношение на връзките си през ноември. Ще се сдобрите със стари врагове и ще забравите за проблемите си.

Ново присъствие в живота ви ще ви обогати. Рибите ще станат по-зрели и ще успеят да наредят приоритетите, които са важни и също така очакванията им за живота.

Ще включите релаксиращото си настроение вкъщи, ако оставите проблемите от училището или работата настрана. Обърнете внимание на по-приятните неща.

Работното темпо е високо, но стресът няма да ви влезе под кожата. Разрешете всеки проблем спокойно.

Посетете музей или изложба. Ще се забавлявате, а може би и ще научите нещо ново.

Водещи новини

Климатолог обясни каква зима ни очаква

Публикувано

на

„През следващите дни топлото време ще продължи. Прогнозите ни бяха за една топла златна есен. И те се сбъднаха”, каза климатологът доц Георги Рачев.

„Следващите дни попадаме в сърцето на Таня – антициклон, който ще носи хладни сутрини с температури между 5 и 10 градуса, и максимални дневни между 15 и 20 градуса и дори по-високи.

След Таня ще дойде друг антициклон, който ще донесе пак топло време. От 21 октомври ще има леко понижение на температурите с 2 – 3 градуса. Първото по-сериозно застудяване ще започне в края на месеца.

На 28 и 29 октомври може и да видим някоя снежинка.

Тогава ще нахлуе по-хладен въздух и температурите ще паднат с около 10 градуса.

Времето ще остане сухо и топло. Няма да има никакви валежи до 28 октомври”, пророкува още доц. Рачев.

По думите му циганското лято по принцип се наблюдава между Димитровден /26 октомври/ и Никулден /6 декември/.

След 5 – 10 ноември можем да го очакваме, добави климатолог №1.

„То не е топло време. Слънцето грее и топли, само когато си на завет и по обедно време към 14 ч. То затова се нарича сиромашко. За минутка ти се усмихва и се скрива”, каза той.

Засега прогнозите са за нормална зима с малко по-малко валежи и малко по-високи температури.

Прочети повече

Водещи новини

Масов бой между фенове на Левски и ЦСКА: подробностите

Публикувано

на

Голямото дерби на българския футбол отново не мина без размирици. Фенове на Левски и ЦСКА си спретнаха масово меле. Мястото на неприятните сцени е районът на Южния парк, където общо 50-60 фена са се хванали за гушите.
Това разкри комисар Антон Златанов, който отговаря за сигурността на събитието.

“Преди мача е получен сигнал за бой между фенове в Южния парк.

На телефон 112 е постъпило обаждане, че група от 50-60 човека с влезли в сблъсък. Своевременно органите на реда са се намесили и двете агитки са разпръснати. Няма задържани в този случай”, каза Златанов.
По трибуните на „Васил Левски“ имаше над 25 000 души, като дербито от 13-ия кръг е най-посетеният мач между български тимове след финала за Купата на България между ЦСКА и Монтана през миналото лято.

Прочети повече

Водещи новини

Вашият хороскоп за последната пълна седмица от октомври (23.10. – 29.10)

Публикувано

на

 

Овен Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате по-сериозно с проблем свързан с финансов документ, договор, плащане и др.
Като цяло сега действията ви ще бъдат насочени към реализацията на различни ангажименти от битов или финансов характер. Те може да имат връзка с дома и семейството ви, но може да касаят бизнеса или работното ви място.
През седмицата ще възникне необходимост от комуникация с роднини, които вероятно живеят в друго населено място. Може вие да потърсите роднини, с които не сте имали скоро комуникация.
Седмицата ще започнете с едни планове, но ще успеете да реализирате нещо съвсем друго: или изостанало от преди или нещо ново, което ще възникне тази седмица.
Седмицата може да бъде запомнена с различни събития свързани с дъщеря или внучка, с раждането на бебе и др.
Това ще бъде и едно благоприятно време за пътуване за мъжете Овен.
Жените Овен да избягват конфликтите тази седмица защото един от тях може да има твърде неприятно и нежелано развитие. Може дори да се стигне до съдебна инстанция или друга институция свързана със закона.

Телец Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

През тази седмица родените под знака на Телец ще могат да постигнат определени успехи благодарение на един мъдър съвет, навременна помощ или протекция.
Изненади тази седмица ще имате чрез личните си или професионални контакти предимно с жени.
Не всички очаквания, които ще имате за тази седмица ще успеят да се реализират по начина по който вие искате. Не бива да допускате да ви завладее усещане за загуба или някакъв вид измама, тъй като все още предстои развитие на тези събития.
Тази седмица избягвайте да искате обещание. Вероятно хората, от които ще поискате такова ще имат достатъчно свои собствени грижи.
През тази седмица брачният ви партньор ще има нужда от вашата емоционална подкрепа.
За мнозина сега ще възникнат нови възможности за развитие или прогрес в области като образование, кариера, бизнес и други изяви.
Жените Телец ще имат по-добри възможности, но и мъжете няма да бъдат пренебрегнати. Особено ако тези неща са ви приоритет и действията ви са насочени в тази посока.
Мъжете Телец могат да имат ангажимент със съдебно дело или работа в съдебната сфера. Ще бъдете изненадани както от приятни, така и от неприятни събития.

Близнаци Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която ще имате доста разходи. Те ще са добре планирани, свързани с различни плащания или задължения.
Във вашето семейство може да възникне събитие или преживяване, което да създаде атмосфера на тъга. Сега ще усетите по-емоционално липсата на човек, който е на далеч от вас.
През седмицата ще имате финансови отношения свързани с дете: вие може да имате разходи за дете или ще получите пари благодарение на дете. В този план нещата по-скоро ще са благоприятни и позитивни за вас отколкото обратното.
През тази седмица жените Близнаци ще са по-скоро в очакване развитието на определени събития или отношения, отколкото да са активната страна в тях.
Ще си имате своя причина за подобно пасивно отношение.
Мъжете Близнаци ще създадат нови познанства, приятелства, ще преживеят промени свързани с приятелски отношения и др.

Рак Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица могат да възникнат различни затруднения в кариерата или в бизнеса ви. Те ще ви принудят да направите някакви неочаквани или нежелани промени. Възможно е да преживеете разочарование, ако кандидатсвате за нова работа или имате някакво представяне. Преди всичко разчитайте на професионализма си и на добрата си подготовка.
Възможно е сега здравето ви да изиска по-голямо внимание или грижи.
През тази седмица ви предстои да вземете важно решение свързано с предстоящо пътуване или с хора, които живеят на далеч от вас.
Възможно е отлагане или промяна свързана с пътуване, което сте планирали за тази седмица.
Мъжете Рак ще имат големи очаквания за тази седмица. За вас ще бъдат важни отношения с хора като: колеги, бизнес парттньори и др.
Поводи за радост ще имат жените родени под този зодиакален знак. Причините за такива емоции могат да бъдат любовни, семейни, професионални и др.

Лъв Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще имате определени очаквания свързани с уреждането на различни финансови въпроси. Мнозина ще очакват получаването на пари. Възможно е да имате подобни финансови ангажименти свързани с документи или договор.
През седмицата могат да ви се наложат грижи или разход свързан със здравето на роднина.
Седмицата ще бъде благоприятна за всякакъв вид пътувания, за работа свързана с пътуване, транспортна дейност или туризъм.
Следете с внимание действията или новините, които ще получите през тази седмица.
Мъжете Лъв ще имат малки непредвидени разходи, които ще внесат временно безпокойство относно евентуални затруднения в семейния бюджет.
През тази седмица жените Лъв ще трябва по-сериозно и отговорно да се ангажират с разрешаването на битови или имотни проблеми.
Колкото повече отлагате нещата, толкова по-трудни те ще бъдат за разрешаване.

Дева Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица може да преживеете раздразнение или гняв от действията на ваш роднина. Добре е сега много внимателно да обмислите своите действия. Не допускайте прибързаност и емоционалност в реакциите си.
Изненадата за вас тази седмица ще има връзка със среща или събиране, най-вероятно извън дома ви.
През седмицата ви предстои ви да преживеете неочаквани събития или новини свързани с хора, които в момента се намират в друго населено място.
През тази седмица ще направите важни планове свързани с любовния ви или семеен живот. Сега ще вземете категорични решения и ще предприемете първи стъпки към тяхната реализация.
Ще имате благоприятна седмица за развитието на съдебно дело или юридически казус (ако сте ангажирани с такива).
Неприятни или непредсказуеми могат да бъдат събитията свързани с дете или млад човек от близкия ви приятелски или семеен кръг.

Дева Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица може да преживеете раздразнение или гняв от действията на ваш роднина. Добре е сега много внимателно да обмислите своите действия. Не допускайте прибързаност и емоционалност в реакциите си.
Изненадата за вас тази седмица ще има връзка със среща или събиране, най-вероятно извън дома ви.
През седмицата ви предстои ви да преживеете неочаквани събития или новини свързани с хора, които в момента се намират в друго населено място.
През тази седмица ще направите важни планове свързани с любовния ви или семеен живот. Сега ще вземете категорични решения и ще предприемете първи стъпки към тяхната реализация.
Ще имате благоприятна седмица за развитието на съдебно дело или юридически казус (ако сте ангажирани с такива).
Неприятни или непредсказуеми могат да бъдат събитията свързани с дете или млад човек от близкия ви приятелски или семеен кръг.

Скорпион Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще сте много уверени в себе си и в собствените си решения. Това особено важи за вашите отношения с приятели, които напоследък ви създават напрежение с поведението си.
Каквито и решения да вземете в този план интуитивно ще усещате, че е най-доброто за вас.
Пътуванията през тази седмица могат да претърпят някакви промени, ако са свързани с изпълнение на някаква задача, цел, бизнес.
Ще възникне необходимост от ангажимент свързан с имот, който не използвате или който е на някакво разстояние от вас.
Изненадите сега ще бъдат свързани по някакъв начин с вашата кариера или бизнес. Става дума за нещо ново, за успех, за придобиване на дивиденти като резултат на предишни ваши сполучливи решения и др.
За някои от вас може да възникне неочакван старт на нова работа или нова дейност.
През тази седмица може да получите покана или документ свързан с ваш роднина.
Това може да бъде време, в което да получите новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Стрелец Седмичен Хороскоп 16 – 22 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Стрелец сега ви се дава време преди всичко за преоценка на ваши действия и постижения досега. Обмислете добре преживяванията от началото на годината досега. Поговорете с определени хора и изслушайте тяхното мнение или съвет.
Седмицата вещае различни приятни събития свързани с дете, които ще изискат подарък или друг вид разход на пари.
На работното ви място напрежението ще е по-голямо, трудно ще контролирате събития или емоции на ваши колеги, клиенти или ръководители. Опитайте се да излизате от всяка ситуация с шега и усмивка, но избягвайте черен хумор.
Тази седмица ще е интересна по отношение развитието на ваши приятелски връзки. Създадени вече такива могат да повлияят на ваше решение, което ще вземете сега.
Новите приятелства, които ще създадете тази седмица тепърва ще имат някакво въздействие върху живота ви.
Тази седмица четенето ще бъде важно за вас. Ще акумулирате някакво познание, ще откриете новина или информация, ще попаднете на обява или съобщение, които ще имат важно значение.

Козирог Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще насочите цялата си енергия към реализирането и приключването на различни задачи и планове. Вероятно те ще са свързани със семейството или с любовния ви живот.
Може да поставите начало на нещо ново в личен план: връзка, съжителство, брак.
Предстоят ви интересни или полезни за вас разговори с роднини от близо и далеч.
Ако сте допуснали пренебрежително отношение към собственото си здраве през тази седмица ще осъзнаете грешката си по един неприятен начин. Заемете се по-сериозно с проблема си и не допускайте това да се повтори.
Сега ви предстоят неотложни разходи, които могат да ви създадат вътрешно безпокойство или страх. Притесненията ви ще са свързани с евентуална недостатъчност на средства в бюджета ви.
Внимавайте с портфейла си на обществени места, както и когато пазарувате за да избегнете неприятен инцидент.
През тази седмица всичко свързано с пари ще трябва да се обмисля добре. Внимавайте и избягвайте рискове или емоционални решения и др.
Внимание ще изискат документ от финансов характер.

Водолей Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица могат да ви зарадват различни събития, новини или преживявания, които ще имате с хора от далеч. Възможно е пътуване, което обаче няма да осъществите сами.
Възможно е пътуване свързано с посещение или престой при приятели или роднини.
Като цяло седмицата вещае позитивни за вас събития и преживявания свързани с хора от друг град или държава.
Избягвайте обаче напрежение в отношенията си с мъж. Вие няма да спечелите нищо от едно такова противопоставяне.
През тази седмица отделете време за да направите преценка на хората около вас. Бъдете по-твърди в раздялата си с тези, които ви влияят негативно. В други случаи поговорете открито с тези, които са важни за вас, но с които имате някакви несъгласия.
Това може да бъде една благоприятна седмица за вас по отношение на имотни дела, промени свързани с жилище или селски имот и др.
Успехи могат да имат тези от вас, които се занимават с някакъв вид покупко-продажба.
През тази седмица ще бъде добре да проверите или подредите личната си документация, албуми със снимки и др.
Мъжете Водолей ще преживеят динамична седмица, тъй като ще имат контакт с много нови хора. С някои от старите познанства може да се преживее раздяла поради различни причини.

Риби Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, в която ще трябва да избягват рискове. Следете внимателно свои важни действия, които ви предстоят с непознати хора или с такива, които имат съмнителна репутация. Сега се пазете от измама, манипулация или злепоставяне.
През седмицата мнозина от вас ще преживеят емоционално събитие свързано с жена.
През тази седмица мнозина ще преживеят радостни моменти свързани с роднина.
Ако имате ангажимент със съдебна инстанция или юридически казус, то нещата като цяло ще се развият според очакванията ви.
Ще имате благоприятна седмица за вземане на важни решения или за начало на промени.
Ще имате повече разходи за най-различни неща свързани с дома ви или с близките ви хора, но всичко ще бъде добре преценено и планирано.
Ще имате благоприятна седмица за продажба на недвижим имот или друг вид имущество.
Седмицата ще се запомни с важно събитие или събиране свързано с роднина.
Благоприятно влияние тази седмица ще ви окаже събирането с група от хора, с които имате еднакви интереси или се борите за една и съща кауза.

източник: astro.velida.net

Прочети повече

Избрано