Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Наско Сираков със смазващ отговор към Домусчиев: Кирчо от Делиормана, ще сънуваш успехите ми!

Публикувано

на

Легендата на Левски и българския футбол Наско Сираков използва фейсбук профила на съпругата си Илиана Раева, за да отговори на благодетеля на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Бизнесменът се нахвърли срещу Сираков, че било смешно да се кандидатира за президент на БФС. Наско пък отрече, че ще прави това, като публикува следния текст, който пускаме без редакторска намеса.

„Днес с учудване прочетох, че Кирчо от Делиормана, обикаляйки студиа и сайтове е намесил и моето име в поредния си медиен залп.

Разбира се, че нямаше да взема отношение, ако ставаше въпрос за параходи и яхти. Там си ги мерят с вицепремиера.

Но той решил да прави публична оценка за това дали ставам или не ставам за футбол. Днес ще му отговоря много кратко:

Кирчо, за още 20 години да си купиш Тв- правата за българското първенство, за следващите 20 години да си купиш първенството на България по футбол, пак само ще сънуваш, че можеш да достигнеш Сираков във футбола!

Продължавайте с твоите 100-150 фена със сандвичи в ръка (знам откъде са им сандвичите) да скандирате “ българи юнаци“ на вашите мачове, а аз гледайки ще се опитам да видя повече от от едно българче в отбора – Светльо Дяков, незнайно как попаднал в отбора.
Няма Що, огромен принос и огромна полза за българския футбол…

От медийните ти изявления днес разбирам, че с каквото и да реша да се занимавам, ще трябва да те питам ставам или не ставам. Не знам как ти ги ражда главата тия, Кирчо?

И друго разбрах: Щял съм да се кандидатирам за президент на БФС. Комична е истерията ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фантазия и на кръга около теб!

Такава кандидатура няма, ама кво ти пука.

Кирчо, аз нямам собствени медии (затова използвам тази на жена ми във фейсбук), медийни войни не отварям, но от медийни войни хич не се плаша, да си го знаеш!
Защо си мисля, че патроните, с които ме отстрелваш имат друга задача…

Успокой се малко, спри се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ!

Да си знаеш, че няма да ти е лесно с пушката срещу мен….

НАСКО СИРАКОВ

Водещи новини

Климатолог обясни каква зима ни очаква

Публикувано

на

„През следващите дни топлото време ще продължи. Прогнозите ни бяха за една топла златна есен. И те се сбъднаха”, каза климатологът доц Георги Рачев.

„Следващите дни попадаме в сърцето на Таня – антициклон, който ще носи хладни сутрини с температури между 5 и 10 градуса, и максимални дневни между 15 и 20 градуса и дори по-високи.

След Таня ще дойде друг антициклон, който ще донесе пак топло време. От 21 октомври ще има леко понижение на температурите с 2 – 3 градуса. Първото по-сериозно застудяване ще започне в края на месеца.

На 28 и 29 октомври може и да видим някоя снежинка.

Тогава ще нахлуе по-хладен въздух и температурите ще паднат с около 10 градуса.

Времето ще остане сухо и топло. Няма да има никакви валежи до 28 октомври”, пророкува още доц. Рачев.

По думите му циганското лято по принцип се наблюдава между Димитровден /26 октомври/ и Никулден /6 декември/.

След 5 – 10 ноември можем да го очакваме, добави климатолог №1.

„То не е топло време. Слънцето грее и топли, само когато си на завет и по обедно време към 14 ч. То затова се нарича сиромашко. За минутка ти се усмихва и се скрива”, каза той.

Засега прогнозите са за нормална зима с малко по-малко валежи и малко по-високи температури.

Прочети повече

Водещи новини

Масов бой между фенове на Левски и ЦСКА: подробностите

Публикувано

на

Голямото дерби на българския футбол отново не мина без размирици. Фенове на Левски и ЦСКА си спретнаха масово меле. Мястото на неприятните сцени е районът на Южния парк, където общо 50-60 фена са се хванали за гушите.
Това разкри комисар Антон Златанов, който отговаря за сигурността на събитието.

“Преди мача е получен сигнал за бой между фенове в Южния парк.

На телефон 112 е постъпило обаждане, че група от 50-60 човека с влезли в сблъсък. Своевременно органите на реда са се намесили и двете агитки са разпръснати. Няма задържани в този случай”, каза Златанов.
По трибуните на „Васил Левски“ имаше над 25 000 души, като дербито от 13-ия кръг е най-посетеният мач между български тимове след финала за Купата на България между ЦСКА и Монтана през миналото лято.

Прочети повече

Водещи новини

Вашият хороскоп за последната пълна седмица от октомври (23.10. – 29.10)

Публикувано

на

 

Овен Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате по-сериозно с проблем свързан с финансов документ, договор, плащане и др.
Като цяло сега действията ви ще бъдат насочени към реализацията на различни ангажименти от битов или финансов характер. Те може да имат връзка с дома и семейството ви, но може да касаят бизнеса или работното ви място.
През седмицата ще възникне необходимост от комуникация с роднини, които вероятно живеят в друго населено място. Може вие да потърсите роднини, с които не сте имали скоро комуникация.
Седмицата ще започнете с едни планове, но ще успеете да реализирате нещо съвсем друго: или изостанало от преди или нещо ново, което ще възникне тази седмица.
Седмицата може да бъде запомнена с различни събития свързани с дъщеря или внучка, с раждането на бебе и др.
Това ще бъде и едно благоприятно време за пътуване за мъжете Овен.
Жените Овен да избягват конфликтите тази седмица защото един от тях може да има твърде неприятно и нежелано развитие. Може дори да се стигне до съдебна инстанция или друга институция свързана със закона.

Телец Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

През тази седмица родените под знака на Телец ще могат да постигнат определени успехи благодарение на един мъдър съвет, навременна помощ или протекция.
Изненади тази седмица ще имате чрез личните си или професионални контакти предимно с жени.
Не всички очаквания, които ще имате за тази седмица ще успеят да се реализират по начина по който вие искате. Не бива да допускате да ви завладее усещане за загуба или някакъв вид измама, тъй като все още предстои развитие на тези събития.
Тази седмица избягвайте да искате обещание. Вероятно хората, от които ще поискате такова ще имат достатъчно свои собствени грижи.
През тази седмица брачният ви партньор ще има нужда от вашата емоционална подкрепа.
За мнозина сега ще възникнат нови възможности за развитие или прогрес в области като образование, кариера, бизнес и други изяви.
Жените Телец ще имат по-добри възможности, но и мъжете няма да бъдат пренебрегнати. Особено ако тези неща са ви приоритет и действията ви са насочени в тази посока.
Мъжете Телец могат да имат ангажимент със съдебно дело или работа в съдебната сфера. Ще бъдете изненадани както от приятни, така и от неприятни събития.

Близнаци Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която ще имате доста разходи. Те ще са добре планирани, свързани с различни плащания или задължения.
Във вашето семейство може да възникне събитие или преживяване, което да създаде атмосфера на тъга. Сега ще усетите по-емоционално липсата на човек, който е на далеч от вас.
През седмицата ще имате финансови отношения свързани с дете: вие може да имате разходи за дете или ще получите пари благодарение на дете. В този план нещата по-скоро ще са благоприятни и позитивни за вас отколкото обратното.
През тази седмица жените Близнаци ще са по-скоро в очакване развитието на определени събития или отношения, отколкото да са активната страна в тях.
Ще си имате своя причина за подобно пасивно отношение.
Мъжете Близнаци ще създадат нови познанства, приятелства, ще преживеят промени свързани с приятелски отношения и др.

Рак Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица могат да възникнат различни затруднения в кариерата или в бизнеса ви. Те ще ви принудят да направите някакви неочаквани или нежелани промени. Възможно е да преживеете разочарование, ако кандидатсвате за нова работа или имате някакво представяне. Преди всичко разчитайте на професионализма си и на добрата си подготовка.
Възможно е сега здравето ви да изиска по-голямо внимание или грижи.
През тази седмица ви предстои да вземете важно решение свързано с предстоящо пътуване или с хора, които живеят на далеч от вас.
Възможно е отлагане или промяна свързана с пътуване, което сте планирали за тази седмица.
Мъжете Рак ще имат големи очаквания за тази седмица. За вас ще бъдат важни отношения с хора като: колеги, бизнес парттньори и др.
Поводи за радост ще имат жените родени под този зодиакален знак. Причините за такива емоции могат да бъдат любовни, семейни, професионални и др.

Лъв Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще имате определени очаквания свързани с уреждането на различни финансови въпроси. Мнозина ще очакват получаването на пари. Възможно е да имате подобни финансови ангажименти свързани с документи или договор.
През седмицата могат да ви се наложат грижи или разход свързан със здравето на роднина.
Седмицата ще бъде благоприятна за всякакъв вид пътувания, за работа свързана с пътуване, транспортна дейност или туризъм.
Следете с внимание действията или новините, които ще получите през тази седмица.
Мъжете Лъв ще имат малки непредвидени разходи, които ще внесат временно безпокойство относно евентуални затруднения в семейния бюджет.
През тази седмица жените Лъв ще трябва по-сериозно и отговорно да се ангажират с разрешаването на битови или имотни проблеми.
Колкото повече отлагате нещата, толкова по-трудни те ще бъдат за разрешаване.

Дева Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица може да преживеете раздразнение или гняв от действията на ваш роднина. Добре е сега много внимателно да обмислите своите действия. Не допускайте прибързаност и емоционалност в реакциите си.
Изненадата за вас тази седмица ще има връзка със среща или събиране, най-вероятно извън дома ви.
През седмицата ви предстои ви да преживеете неочаквани събития или новини свързани с хора, които в момента се намират в друго населено място.
През тази седмица ще направите важни планове свързани с любовния ви или семеен живот. Сега ще вземете категорични решения и ще предприемете първи стъпки към тяхната реализация.
Ще имате благоприятна седмица за развитието на съдебно дело или юридически казус (ако сте ангажирани с такива).
Неприятни или непредсказуеми могат да бъдат събитията свързани с дете или млад човек от близкия ви приятелски или семеен кръг.

Дева Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица може да преживеете раздразнение или гняв от действията на ваш роднина. Добре е сега много внимателно да обмислите своите действия. Не допускайте прибързаност и емоционалност в реакциите си.
Изненадата за вас тази седмица ще има връзка със среща или събиране, най-вероятно извън дома ви.
През седмицата ви предстои ви да преживеете неочаквани събития или новини свързани с хора, които в момента се намират в друго населено място.
През тази седмица ще направите важни планове свързани с любовния ви или семеен живот. Сега ще вземете категорични решения и ще предприемете първи стъпки към тяхната реализация.
Ще имате благоприятна седмица за развитието на съдебно дело или юридически казус (ако сте ангажирани с такива).
Неприятни или непредсказуеми могат да бъдат събитията свързани с дете или млад човек от близкия ви приятелски или семеен кръг.

Скорпион Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще сте много уверени в себе си и в собствените си решения. Това особено важи за вашите отношения с приятели, които напоследък ви създават напрежение с поведението си.
Каквито и решения да вземете в този план интуитивно ще усещате, че е най-доброто за вас.
Пътуванията през тази седмица могат да претърпят някакви промени, ако са свързани с изпълнение на някаква задача, цел, бизнес.
Ще възникне необходимост от ангажимент свързан с имот, който не използвате или който е на някакво разстояние от вас.
Изненадите сега ще бъдат свързани по някакъв начин с вашата кариера или бизнес. Става дума за нещо ново, за успех, за придобиване на дивиденти като резултат на предишни ваши сполучливи решения и др.
За някои от вас може да възникне неочакван старт на нова работа или нова дейност.
През тази седмица може да получите покана или документ свързан с ваш роднина.
Това може да бъде време, в което да получите новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Стрелец Седмичен Хороскоп 16 – 22 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Стрелец сега ви се дава време преди всичко за преоценка на ваши действия и постижения досега. Обмислете добре преживяванията от началото на годината досега. Поговорете с определени хора и изслушайте тяхното мнение или съвет.
Седмицата вещае различни приятни събития свързани с дете, които ще изискат подарък или друг вид разход на пари.
На работното ви място напрежението ще е по-голямо, трудно ще контролирате събития или емоции на ваши колеги, клиенти или ръководители. Опитайте се да излизате от всяка ситуация с шега и усмивка, но избягвайте черен хумор.
Тази седмица ще е интересна по отношение развитието на ваши приятелски връзки. Създадени вече такива могат да повлияят на ваше решение, което ще вземете сега.
Новите приятелства, които ще създадете тази седмица тепърва ще имат някакво въздействие върху живота ви.
Тази седмица четенето ще бъде важно за вас. Ще акумулирате някакво познание, ще откриете новина или информация, ще попаднете на обява или съобщение, които ще имат важно значение.

Козирог Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще насочите цялата си енергия към реализирането и приключването на различни задачи и планове. Вероятно те ще са свързани със семейството или с любовния ви живот.
Може да поставите начало на нещо ново в личен план: връзка, съжителство, брак.
Предстоят ви интересни или полезни за вас разговори с роднини от близо и далеч.
Ако сте допуснали пренебрежително отношение към собственото си здраве през тази седмица ще осъзнаете грешката си по един неприятен начин. Заемете се по-сериозно с проблема си и не допускайте това да се повтори.
Сега ви предстоят неотложни разходи, които могат да ви създадат вътрешно безпокойство или страх. Притесненията ви ще са свързани с евентуална недостатъчност на средства в бюджета ви.
Внимавайте с портфейла си на обществени места, както и когато пазарувате за да избегнете неприятен инцидент.
През тази седмица всичко свързано с пари ще трябва да се обмисля добре. Внимавайте и избягвайте рискове или емоционални решения и др.
Внимание ще изискат документ от финансов характер.

Водолей Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица могат да ви зарадват различни събития, новини или преживявания, които ще имате с хора от далеч. Възможно е пътуване, което обаче няма да осъществите сами.
Възможно е пътуване свързано с посещение или престой при приятели или роднини.
Като цяло седмицата вещае позитивни за вас събития и преживявания свързани с хора от друг град или държава.
Избягвайте обаче напрежение в отношенията си с мъж. Вие няма да спечелите нищо от едно такова противопоставяне.
През тази седмица отделете време за да направите преценка на хората около вас. Бъдете по-твърди в раздялата си с тези, които ви влияят негативно. В други случаи поговорете открито с тези, които са важни за вас, но с които имате някакви несъгласия.
Това може да бъде една благоприятна седмица за вас по отношение на имотни дела, промени свързани с жилище или селски имот и др.
Успехи могат да имат тези от вас, които се занимават с някакъв вид покупко-продажба.
През тази седмица ще бъде добре да проверите или подредите личната си документация, албуми със снимки и др.
Мъжете Водолей ще преживеят динамична седмица, тъй като ще имат контакт с много нови хора. С някои от старите познанства може да се преживее раздяла поради различни причини.

Риби Седмичен Хороскоп 23 – 29 октомври 2017

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, в която ще трябва да избягват рискове. Следете внимателно свои важни действия, които ви предстоят с непознати хора или с такива, които имат съмнителна репутация. Сега се пазете от измама, манипулация или злепоставяне.
През седмицата мнозина от вас ще преживеят емоционално събитие свързано с жена.
През тази седмица мнозина ще преживеят радостни моменти свързани с роднина.
Ако имате ангажимент със съдебна инстанция или юридически казус, то нещата като цяло ще се развият според очакванията ви.
Ще имате благоприятна седмица за вземане на важни решения или за начало на промени.
Ще имате повече разходи за най-различни неща свързани с дома ви или с близките ви хора, но всичко ще бъде добре преценено и планирано.
Ще имате благоприятна седмица за продажба на недвижим имот или друг вид имущество.
Седмицата ще се запомни с важно събитие или събиране свързано с роднина.
Благоприятно влияние тази седмица ще ви окаже събирането с група от хора, с които имате еднакви интереси или се борите за една и съща кауза.

източник: astro.velida.net

Прочети повече

Избрано