Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

От Албума

Мегз се осмели да се появи без грим и изкуствена коса (СНИМКА)

Публикувано

на

Мегз остана без най-милото си в новата седмична мисия на ВИП Брадър. Капризната и вечно недоволна моделиерка трябваше да се раздели с присадената си коса и да махне грима си.

Противно на всички очаквания тя прие това безропотно, докато простодушната Джулиани коментираше по неин адрес: „Боже, тя като си свали екстеншъните и грима, от нея няма да остане нищо!“

Проблемите настъпиха след това, когато непостоянната Мегз изведнъж се фръцна и каза, че отказва да носи едни и същи дрехи, защото това противоречало на нейната…

същност.

източник: zajenata.bg

Извън спорта

Никой не успя, а вие ще можете ли да намерите скритият гарван на снимката?

Публикувано

на

Сюжетът от следващата картина ни пренася в Лондон. Според легендата 6 гарвана е необходимо да пазят Кралския дворец денонощно, в противен случай монархията ще падне и страната ще бъде сполетяна от големи беди.

В този момент само пет гарвана бдят над кралските покои.

Участвайте в бъдещето на Великобритания и открийте липсващия гарван. Той е скрит в снимката по-долу и очаква да бъде намерен.

Един пазач и двама полицаи го търсят под дърво и камък и само вие можете да им помогнете да спасят страната от разруха.

Този път загадката е лесна. Не се предавайте. Успяхте ли да намерите липсващия гарван на илюстрацията?

Ако ви е трудно да го забележите, не се насилвайте. Още в понеделник ще публикуваме отговора на задачата и ще ви покажем къде се е скрила пернатата животинка.

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Само най- наблюдателните могат да намерят повече от 3 разлики. Вие от тях ли сте?

Публикувано

на

Първо ще се помъчите да намерите 3 разлики.

Ако вече сте ги открили и се хвалите с това, ще ви изненадаме най- добрите ще трябва да открият общо 5 разлики. Вие от тях ли сте?

изт. zajenata.bg

Прочети повече

Без майтап

Антоан Гризман спечели социалните мрежи с новите си бутонки

Публикувано

на

Нападателят на Атлетико (М) Антоан Гризман впечатли социалните мрежи с новите си футболни обувки. Надапателят, който от началото на сезона се представя изключително колебливо и има само 5 гола за шампионат и едва още 2 в ШЛ, откъдето „Атлети“ отпадна, ще носи бутонки в стила на популярната диско топка от края на 80-те години.

Французинът продължава сътрудничеството си с „Пума“, а моделът на обувките е Puma FUTURE 18.1 .

Прочети повече

Присъедини се

Избрано