Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

7 неща, от които тайно се страхува всеки мъж

Публикувано

на

Макар че мъжете изглеждат толкова силни и решителни, те също, както нас жените, имат тайни страхове.

Обществото е създало образа на мачовци, които не се спират пред нищо и са напълно уверени в себе си.

Ние обаче ще ви покажем, че и те могат да изпитват колебания в собствените си способности и външен вид.

1. Как изглежда тялото им

Момичетата от малки са учени, че трябва да имат хубави тела, за да бъдат привлекателни.

Няма такива стереотипи за мъжете, но това не означава, че те също не се притесняват за фигурата си или не се сравняват с другите.

В противен случай защо прекарват толкова време във фитнеса?

 

 

2. Пари

 

Парите са една от най-разпространените причини за мъжките тревоги.

Те са оглеждани с идеята, че някой ден ще бъдат глави на семейства и трябва да им осигурят добра финансова стабилност.

Много от тях мислят, че парите са едно от най-основните неща за успешна връзка.

Ние пък смятаме, че грижата и вниманието са много по-важни за нас, защото когато двойката действа като екип, всичко е постижимо.

 

 

3. Височината

 

Как може мъжете да не се притесняват, когато една от характеристиките на „идеалния мъж“ е да бъде висок?

Размерът всъщност няма толкова голямо значение, ако не става въпрос за размера на сърцата им.

 

 

4. Окосмяването

 

Окосмяването по тялото и главата винаги е проблем за мъжете. 

Ако имат прекалено малко – не са достатъчно мъжествени.

Ако пък имат прекалено много – са непривлекателни.

А да си плешив е един от най-големите комплекси на мъжете.

 

 

5. С колко мъже е спала приятелката им преди тях

 

Ако една жена е имала повече партньори, отколкото мъжа, когато се срещнат, той се чувства сякаш трябва да се съревновава с нея.

Освен това, той може да се притеснява, че има по-малко опит.

Най-важното, което трябва да му обясните е, че миналото е минало и няма за какво да се тревожи.

 

 

6. Изразяването на емоциите

 

„Не плачи! Ти си мъж!“. Тази реплика малките момченцата постоянно чуват.

Родителите им искат да ги направят силни и способни да защитят семействата си, но това не е чак толкова добра идея.

Като възрастни те се страхуват да изглеждат слаби, да покажат истинските си емоции.

Всички сме хора и имаме пълно право да сме тъжни и да пророним някоя сълза.

 

 

7. Големината на пениса му

 

Повечето мъже смятат, че един истински мъж трябва да има достатъчно голям пенис, за да задоволи своята партньорка.

Много се притесняват, ако природата им е дала малки интимни достойнства, без да осъзнават, че всъщност уменията са по-важни, за да може една жена да изпитва наслада в леглото.

 

източник: iwoman.bg

Извън спорта

Нещо невиждано се случва на пазара на имоти в България за първи път от 2012-та насам

Публикувано

на

Сделките с имоти в София намаляват с 4,3% през второто тримесечие на годината спрямо същия период на миналата, сочат данните на Агенцията по вписванията. От април до юни сделките с имоти в столицата са 7119, при 7441 година по-рано. Такова намаление на сделките се случва за първи път от 2012 г. насам и ясно показва, че има известно охлаждане на пазара. За полугодието сключените сделки с имоти в София са общо 12 750, като отбелязват ръст от 2,3% спрямо първите шест месеца на 2017 г.

Това увеличение обаче ще дължи на големия брой сделки през първото тримесечие, когато те достигнаха най-високото си ниво за този период от годината след кризата през 2008 г., пише „Труд“. Във Варна продажбите на имоти през първата половина на годината нараснаха с 8,3%. Сключените ипотеки в София през първото полугодие са общо 8785, като отбелязват ръст от 9% спрямо същия период на миналата година. Само за второто тримесечие ипотеките са 4968, което е увеличение с 3,9% на годишна база.

В Пловдив през второто тримесечие продажбите на имоти са постигнали скромен ръст от 1,2% на годишна база, като са сключени 4053 сделки, докато ипотеките са се увеличили със значително по-бързи темпове – с 15,7% до 1400 броя. Това се дължи на факта, че много хора рефинансират покупката си на имот, като сключват ипотечен заем при по-добри условия с друга банка, без реално да има нова сделка на пазара на имоти. Общо за първото полугодие в града под тепетата са осъществени 7622 продажби на имоти, което е ръст от 9,2%. Сключените законни и договорни ипотеки в същия период в града са 2643, което представлява увеличение от 19,5% на годишна база. Във Варна продадените имоти през първите шест месеца на годината са 5551, като нарастват с 8,3% спрямо първата половина на миналата година. При сключените законни и договорни ипотеки в морската столица обаче ръстът отново е значително поголям и достига 20,6%. Само в рамките на второто тримесечие продажбите във Варна са отбелязали ръст от 6,5% на годишна основа, докато при ипотеките увеличението е с 13,9%. В Бургас реализираните продажби от януари до юни са 2768, като са нараснали с 1,3% спрямо същия период на миналата година.

Сключените ипотеки в града за шест месеца са 1506, което е увеличение с 26,1%. Само през второто тримесечие обаче продажбите на имоти в морския град отбелязват спад от 11,2% на годишна база, а ипотеките постигат значителен ръст от 21,3%. Картината за сделките с имоти в цялата страна не е по-различна от тази в София и Бургас. За полугодието в цялата страна са осъществени 93 641 продажби на имоти, при 91 674 за същия период на миналата година, което е минимален ръст от 2,1%. При ипотеките увеличението е значително по-голямо и достига 12,6%. Само в рамките на второто тримесечие обаче продадените имоти в страната са 52 308, като намаляват с 4,2% на годишна база, докато при ипотеките има ръст от 6,7%. Имотният пазар в България остава съсредоточен главно в четирите най-големи града в страната, като извън тях над 1000 продажби на имоти в периода от април до юни са осъществени само в Несебър (в местната служба по вписванията се регистрират сделките с имоти и в Слънчев бряг, Свети Влас и други курортни селища в района), Стара Загора, Плевен и Русе. В същото време в Златоград са реализирани само 18 продажби на имоти, както и едва 23 в Ардино и 25 в Трън. Общо в 16 града в страната сделките с имоти през второто тримесечие са били под сто.
Пазарът расте с по-бавни темпове Дават 75 хил. евро за жилище в Пловдив Доплащат с потребителски заем 17.09.2018 г.

„Блиц“

Прочети повече

Извън спорта

Водещите на наградите „Еми“ втрещиха всички с тъпите си шегички (ВИДЕО)

Публикувано

на

Водещите на церемонията по връчването на телевизионните награди „Еми“ Колин Джост и Майкъл Че доста се изложиха с началния си монолог. Ветераните от токшоуто „Събота вечер на живо“ откриха шоуто с речи, които трябваше да бъдат забавни, но всъщност само накараха гостите да се намръщят, съобщава tmz.com.   Както е модерно напоследък в Холивуд, те включиха в монолозите си политически теми и шегички по актуални въпроси. Ръсеха майтап след майтап, които, обаче, не хванаха вниманието на аудиторията.   Някои от най-лошите им опити включваха шеги за движението #metoo. Че се пошегува, че се радва да бъде залата с всички, които още не са изловени в сексуални престъпления. Джост пък изтъкна, че Розан Бар си е отменила сериала (заради расистки скандал), но белите националисти са си я прибрали.   Чернокожият водещ си позволи закачки за белите хора – нещо, което в обратна посока веднага би предизвикало скандал. Колегата му го „допълни“ с вметка за нацистите, намеквайки, че в наши дни вече не всички хора ги смятат за лоши.  Всички присъстващи се напрегнаха, когато Че заяви: „Сериалът „Историята на прислужницата“ е версията на белите жени на „Корени“, понеже героите са принудени да имат бебета и да работят против волята си“. „Черните наричат това история“, заяви той.   Естествено, като повечето опитващи се да звучат духовито знаменитости в Холивуд, и тези двамата не пропуснаха  да захапят Доналд Тръмп. Те изразиха надежда, че новият сериал на „Нетфликс“ за Барак Обама ще задмине по рейтинг риалити шоуто „Стажантът“, на което преди години водещ беше самият милиардер.

източник: blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Учиш ли чужди езици? – Нора Недкова закопа с отговора (СНИМКА)

Публикувано

на

Нора Недкова продължава да ръси бисери в Къщата на ВИП Брадър.

Какъв по-добър случай да обясни за чуждите езици от старта на учебната година?

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от JUST PABLO (@justpablo_official) на

Прочети повече

Избрано