Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Формата на пръстите на краката издава много за Вас!

Публикувано

на

Палец 

Ако палецът ви е много по-дълъг от другите пръсти на краката, то вие сте умни, мислители, творци, много креативни. Вие измисляте гениални решения на проблемите. Можете да виждате неща от различни ъгли и винаги имате идеи за всичко. Трудно ви е обаче да се концентрирате и организирате.

Ако палецът ви е сравнително малък, това е индикация, че сте мултифункционална личност. Умеете да правите много неща и то едновременно. С лекота успявате да продавате идеите си и да накарате хората да ги заобичат и следват като свои.

Показалец

Ако показалецът на крака ви се докосва до пода, това означава, че сте постигнали или ще постигнете това, което искате и към което се стремите в живота си. Ако показалецът ви сочи по-скоро нагоре или има празно пространство между него и третия пръст, това показва, че не сте човек на емоциите, твърде сте затворени в себе си и не допускате лесно никого във вътрешния ви свят. Ако показалецът ви е по-дълъг от палеца, то вие сте родени лидери и най-вероятно ще командвате у дома. Вие сте динамични и изобретателни, вършите нещата „по вашия начин или по никакъв начин“, което често ви въвлича в конфликти.

Ако показалецът ви е по-къс от палеца, то вие сте много сговорчиви, добри и разбрани. Умеете да бъдете щастливи и силно цените хармонията.

Среден пръст

Ако средният ви пръст е равен или леко по-дълъг от показалеца, това означава, че сте невероятно енергични, изобретателни и имате силна воля, особено на работното място. Колкото е по-дълъг този пръст, толкова по-голям е шансът да успеете в кариерата си.

Хората с по-дълъг среден пръст са перфекционисти, които могат да постигнат много с огромните си количества решителност и енергия. Недостатъкът им е тенденцията да поставят работата на първо място и да забравят за забавлението, любовта и семейството.

Ако средните пръсти на краката ви са къси, значи умеете да се радвате на удоволствията в живота. Обичате да релаксирате и  да не се занимавате с нищо. Други може да ви обвинят, че сте мързеливи, но бихте спорили, че животът е кратък, затова му се наслаждавате.

Добави описание

Безименен пръст

Четвъртият ви пръст е свързан с взаимоотношенията. Дълъг прав четвърти пръст показва, че семейството е изключително важна част от живота ви. Ако се чувствате нещастни по отношение взаимоотношенията с близки ви, то навярно безименният ви пръст не е прав, а сякаш изкривен.

Вие сте чудесен слушател, често се превръщате в кошче за душевни отпадъци. Дълбоко преживявате проблемите на хората, особено тези на членове от семейството ви. Ако безименните ви пръсти покриват кутрето или са извити надолу като котешки нокти, това означава, че сте нежни и лесно раними и носите нечие чуждо бреме.

По-късият четвърти пръст означава, че семейството и взаимоотношенията са по-малко важни за вас – вашият фокус е на друго място.

Кутре

Хората с малки скрити кутрета са непораснали деца. Трудно поемате отговорност, редовно ви е скучно, мрънкате и постоянно търсите забавни неща за правене.

По-дългото кутре означава, че сте Ззбавни и остроумни, авантюристи по душа, понякога много импулсивни.

изт. Ели Йорданова/horoskop.rozali.com

Извън спорта

Много грозна сцена във ВИП Брадър! Кулагин стигна дъното, нарече Божана „повръщня“ и… (ВИДЕО)

Публикувано

на

Изключително грозна сцена се разигра във ВИП Брадър. Решеният да стигне до крайности Валентин Кулагин, удари дъното в стремежа си да привлече вниманието към своята особа.  Омерзени, съквартирантите му започнаха просто да го игнорират и спряха да говорят с постоянния дразнител в Къщата. По време на вечеря напрежението там се сгъсти до степен на непоносимост. Малко преди останалите да се съберат около масата, той яде от своята храна, за която се е договорил с продуцентите – риба и зеленчуци. Това не му попречи вечерта да поиска да се присъедини към останалите на масата.  Там го очакваше изненада – Божана се бе настанила на стола му и той побесня. „Това си е моето място. Всеки може да се мести, вие ако сте пионки, се местете“, заяви Кулагин и поиска отново да яде. След което взе чинията с храна на Божана и я изхвърли в мивката. Това не му попречи да се завърти около нея, когато минути по-късно тя стана да готви, очаквайки вечеря. „Повърня“, нарече я той и продължи да чака да му сготви.  Всичко това срина психически Божана и тя отиде в изповедалнята, където започна да плаче: „Не искам да съм зла, мога да съм по-зла, защото ми се е случвало и знам какво мога. Много рядко си позволявам да рева, а тук е минало колосално малко време, в което циврех три пъти.“

източник: Blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Лесна домашна рецепта само от 2 съставки за груби ръце и напукани пети

Публикувано

на

Прочети повече

Извън спорта

5 начина да кажете безболезнено на мама и тате, че се връщате в България за постоянно!

Публикувано

на

Тази статия е една от темите в Гид на новодошлия – книжка с полезни статии за завръщащи се в България. Можеш да го изтеглиш безплатно тук.

Как да кажеш на близките си, че се прибираш да живееш в България?

България 2017. Случаите на завръщащи се емигранти в последните години станаха масово явление. 90-те отдавна отминаха и колкото и на нашите родители да не им се иска да го признаят “Бягай, спасявай се” вече не е най-добрият съвет, който могат да дадат на децата си относно живота в родината.

А ти, колкото и да не искаш да си мейнстрийм, все повече се замисляш за това да се върнеш. Намирането на работа и социална среда не е такъв проблем, в България вече има много възможности за образовани и амбициозни хора като теб. Най-голямото предизвикателство е да кажеш на близките си, които отдавна вече са те писали за “оправил се в живота”, че с цялото си безразсъдство си решил да се прибереш вкъщи.

Понеже знаем, че това не е лека задача, ти предлагаме 5 начина, по които можеш да го направиш, без майка ти да получи аритмия, а баба ти да припише цялото наследство на брат ти.

#1 КАЖИ ИМ, ЧЕ ВЕЧЕ СИ СИ НАМЕРИЛ РАБОТА

Още преди да са отворили уста, за да кажат, че в България няма пари и няма бъдеще, зарадвай ги с новината, че си си намерил работа. Има много начини да намериш добре платена и предизвикателна позиция.

Както българските, така и множеството международни компании у нас търсят кадри, които владеят езици и имат дипломи от престижни университети. Да им се чудиш!

#2 КАЖИ ИМ, ЧЕ СИ СЕ ПРОВАЛИЛ

Кажи, че в чужбина ти е било много трудно, не си успял да се реализираш и затова се връщаш. Това е единствената обществено приета причина да се прибереш у дома. Няма да ти кажат нищо, стига ти, че си световен провал.

Сега ти остава незабележимо да се върнеш да живееш с вашите и да се държиш така, сякаш никога не си заминавал, с надеждата, че с това ще поизтриеш срама от семейното име.

#3 КАЖИ ИМ, ЧЕ СИ СЕ ВЪРНАЛ ЗА МАЛКО

А после непрестанно удължавай периода, докато сами не стигнат до идеята, че май ще си поостанеш. Върни се за лятото, после мистериозно изпусни самолета за наобратно. Кажи, че от работата така или иначе имаш неизползвана отпуска и можеш да останеш още малко. Ако след време се сетят, че още си там, кажи че в момента в държавата, от която идваш, са празници. След това непременно ще се намери някой да стачкува. И тя Коледа дошла.

По някое време ще забравят, че изобщо е трябвало да бъдеш някъде другаде.

#4 ПОКАЖИ ИМ ПОЗИТИВНИТЕ ПРИМЕРИ

Разбъркай каналите на телевизора, така че да не могат вече да гледат любимите си предавания, представящи безнадеждни истории и световни конспирации, чиято крайна цел някак си винаги е да прецакат именно тях. Така и няма да научат защо за илюминатите е толкова важно да подслушват домашния телефон на чичо Петко. Докато намерят упътването за телевизора и възстановят щетите, мушни им под носа някои от сайтовете с позитивни новини. Разкажи им за българи, които са се прибрали и въпреки това си живеят добре. Дай им и примери с твои познати. Така повече ще повярват, че тези истории в интернета илюминатите ги качват, за да ти отвличат вниманието, докато ти подслушват телефона.

#5 ИЗОБЩО НЕ ИМ КАЗВАЙ

Установи се тайно в страната и продължи да се виждаш с тях само по празници. Ако прецениш, след време можеш все пак да им съобщиш новината, като наблегнеш на това, че вече от три години си обратно в България и имаш дете с тайната си съпруга, а второто е вече на път. Така ще ги поставиш пред свършен факт, за който отдавна са изтървали възможността да се шокират – “Няма нищо по-старо от вчерашния вестник”. Не гарантираме как ще приемат тайнствения ти брак и това, че си ги лишил от възможността да отбелязват многократно преди сватбата, че бъдещата ти съпруга не е стока. За това ще трябва да прочетеш друга статия.

Ако си прочел текста докрай, може би и ти живееш или си живял в чужбина. Знаем колко е трудно понякога да обясним дори на най-близките си хора, че въпреки всичко, което имаме и постигаме в чужбина, България е мястото, където се чувстваме най-добре.

източник: tuk-tam.bg

Прочети повече

Избрано