Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Супер ефикасен лек срещу упорита кашлица

Публикувано

на

Това е един от най-ефикасните лекове срещу упорита кашлица!

Есента дойде, а тези дни температурите паднаха така рязко, че времето повече наподобява на зима. И, разбира се, всеки втори се тръшна с оплаквания за настинка или вирус.

Безспорно най-кошмарното нещо при всеки вирус или грип, е кашлицата и то упоритата кашлица. На всички ни се е случвало да се чудим какво става с организма ни и защо дни, след като сме оздравели напълно, още продължаваме да се дерем като магарета.

Така е, упорита кашлица не минава за ден, дори за седмица – особено ако не сте я хванали и започнали да лекувате навреме. И за този проблем обаче си има решение, при това безотказно. А сега ще ви доверим тайната как да излекувате упорита кашлица само за ден.

Бъдете сигурни, че с тази рецепта и най-упоритата кашлица няма да се задържи жива. На втория ден вече ще дишате нормално, а на третия от нея няма да има и следа.

Всичко, което ви трябва, е домашна ракия (може и купешка, но най-добре е да е домашно приготвена и чиста), зехтин и истински природен мед (в никакъв случай не си мислете, че този в магазините с глюкозата ще свърши работа).

След като сте се постарали да се снабдите с трите задължителни и единствени съставки, просто ги смесете. Количеството може да е такова, каквото искате лично вие, но по принцип се смесват супена лъжица ракия, заедно с лъжица мед и лъжица зехтин.

Това природно натурално чудо се разбърква много хубаво, за да се превърне в съвсем еднородна маса и след това се приема на два или максимум три пъти. Някои хора я знаят рецептата с предварително сваряване на съставките, но ние сме категорични, че не бива да минават през термична обработка, за да не им се изгубят най-полезните свойства пише doctorbg.net.

Избрано