Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

След това никога няма да пускате вече прането на 60 градуса!

Публикувано

на

Без много философия истината е следната: Цветните и черни дрехи се перат при 40 градуса по Целзий, а бяло и много мръсно на 60. Така се учихме от нашите майки. Но днес това правило вече е остаряло.

Прането на дрехи на 60 градуса по Целзий е напълно ненужно.

 За начало това е безсмислено изразходване на енергия и увреждане на околната среда. Упоритите петна се измиват и отстраняват и когато заредите прането на 40 градуса по Целзий.
Със съвременни машини и перилни препарати дори не са необходими допълнителни почистващи препарати, но се считат за помощници в някои неща.
Така че, колкото по-висока температура означава повече електричество и повече пари.

източник: zajenata.bg

Извън спорта

? Задай му тези въпроси, преди да го вкараш в леглото!

Публикувано

на

Няма значение дали мислите да правите секс с него 5 минути след като сте се запознали, или в първата брачна нощ. При всеки случай трябва честно да си отговорите на тези въпроси, пише bulnews.bg.

Здрави ли сте?
Скоро правили ли сте си изследвания за болести, предавани по полов път? А вашият партньор? Разбира се, да зададете този въпрос на себе си е много по-лесно, отколкото на някой друг човек, но ако не сте се запознали преди няколко минути, този разговор е напълно уместен. Хората, които изграждат отношения, трябва да си споделят. Ако сексът е спонтанен, задължително използвайте презерватив. И за редовните посещения при лекаря не забравяйте. Ако искате да промените света, започнете първо със себе си!

Свободен ли е?
Сигурни ли сте, че мъжът, с който смятате да правите секс, не играе двойна игра? И ако той си има някоя друга, това силно ли ви притеснява? Не е важно дали ревнувате, или не. Длъжни сте да разберете в какво рискувате да се забъркате. Не е нужно да опирате нож в гърлото му, за да разберете истината. Постарайте се да зададете сериозния си въпрос на шега. От реакцията му може да разберете много.

Харесва ли работата си?
Мислите, че този въпрос няма никаква връзка? Не бързайте с изводите, защото има. Разговорите за работата му могат да ви помогнат. С какво се занимава? Удовлетворен ли е от това, което върши? Не е нужно да го питате колко пари получава, защото това не е много възпитано. Помнете: ако веднага го хванете в лъжа (вчера ви е говорил едно, а днес – друго) – бягайте далеч! Ако един човек не може да говори честно дори за работата си, не можете да очаквате да ви каже истината, когато става дума за отношения.

В какви отношения е с бившата си?
Ако знаете, че е бил женен или е имал дълга и сериозна връзка, е по-добре да си изясните дали все още комуникира с бившата си половинка. Ако ви отговори, че тя е тъпа овца, която ненавижда, трябва силно да се притесните. Дори ако тя наистина му е причина болка и не са се разделили като приятели, в никакъв случай не е правилно да обижда бившата си приятелка пред новата си възлюбена. Каква е гаранцията, че някой ден и вие няма да се окажете същата „овца”? Напълно естествено е бившите съпрузи запазят нормални отношения помежду си, особено ако имат и дете или са прекарали дълги години под един покрив. Хубаво е, когато мъжът се грижи за децата от предишния си брак. Това показва, че е силен и надежден човек, който може да носи отговорност за действията си.

Какво очаквате от отношенията?
Това е много важен въпрос. Искате да си легнете с него само заради секса? Или имате някакви други очаквания? По-добре е отрано да си дадете отговор на тези въпроси! И се постарайте идеята за пръстен с 20-каратов диамант да не фигурира в мечтите ви (оправдана е, но само ако сте се събудили с шейха на Катар, разбира се). Просто бъдете реалисти!

А ако не го видите повече?
И това се случва: мъжът просто си тръгва и повече никога не се появява в живота ви. Или вие се качвате на самолета и отлитате завинаги. След случилото се между вас, може да продължите напред или да бъдете с разбито сърце. Ако има опасност сексът да ви причини дълбока депресия, по-добре да се откажете от тази авантюра.

Прочети повече

Извън спорта

Ето какво попитаха на полиграфа шестимата отстранени за Лудогорец, сега топката е в Черно море!

Публикувано

на

Шестимата футболисти на Черно море, които бяха извадени от групата за мача с Лудогорец и минаха доброволно на полиграф, за да докажат, че не са се продали на ЦСКА, излязоха невинни.

Георги Илиев, Петър Витанов, Виктор Генев, Пламен Димов и Иван Дюлгеров са били запитани следните въпроси, става ясно от публикувани в „Спортал“ снимки:

„Играхте ли симулативно в последния мач срещу ЦСКА, срещу заплашване или срещу други услуги?“

„Някой свързал ли се е с вас, да ви предлага финансови или други облаги, за да играете симулативно в последния мач срещу ЦСКА?“

„Получихте ли някакво възнаграждение или пари за изгубения мач срещу ЦСКА?“

„Получихте ли пари, за да играете симулативно в последния мач с ЦСКА?“

 

Георги Китанов, който е преотстъпен от ЦСКА на Черно море и нямаше право да играе в мача според договорка между отборите, получи следните въпроси:

„Уговаряхте ли някои от съотборниците ви да играят симулативно в последния мач с ЦСКА?“

„Някой свързал ли се е с вас, да уговаряте вашите съотборници да играят симулативно с ЦСКА?“

„Получихте ли от някой пари за последния мач с ЦСКА?“

 

На всички въпроси е отговорено с не и вероятността отговорите да са искрени е на над 98,7%.

Образно казано, сега топката е прехвърлена към ръководството на Черно море, което да обясни защо шестимата бяха извадени преди гостуването на Лудогорец, което бе с пряко отношение към шампионската титла на „орлите“, извоювана след 4:1.

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 26 май, неделя

Публикувано

на

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек, пише lamqta.com. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Проявете максимум топлота и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си представите колко са и нужни Вашата подкрепа и разбиране на нейните проблеми. Тя съвсем няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте… Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от обикновено…

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарасне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравените обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.

Водолей

Денят е напрегнат и щедър на ситуации, свързани с опасност и риск. Не трябва да забравяте за здравия разум, тъй като без него рискувате да попаднете в крайно сложна ситуация. Бъдете внимателни в бизнеса и в личните отношения: днес има твърде много хора, които се опитват да се възползват от Вашата доверчивост и човешка доброта. Някой от колегите ще се опита да Ви прехвърли част от своята работа, а деловите партньори може да поискат преразглеждане на условията за сътрудничество. Може да разчитате на подкрепата и разбирането на любимия човек, но не проверявайте чувствата на своята „половинка” за надеждност – това може да доведе до проблеми.

Риби

Денят е благоприятен за развитие на любовните отношения. Днес са вероятни нови запознанства, които може и да доведат до романтични връзки. Може да получите скъп и приятен подарък от познат човек. В работата може да сключите сделка с влиятелни и опитни хора. Изпробвайте нови идеи и се стремете към преобразования в сферата на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи само приятни емоции.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Избрано