Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

21 тайни за характера на зодия Рак!

Публикувано

на

Тези от вас, които са родени под този уникален знак  – Рак, знаят, че често им се приписват черти като свръхемоционалност и раздразнителност, пише www.woman.bg/astro-kutiya.

Истината обаче е, че зад тази чувствителна душа се крие един много сложен и интересен характер, който днес ще се опитаме да ви представим в 21 кратки характеристики.

21 тайни от характера на представителите на зодия Рак:

1. Раците ще ви прочетат като отворена книга

Те притежават природната дарба да разбират само с един поглед кога някой е искрен с тях или се опитва да ги измами. Интуицията им действа безотказно, затова е добре да се осланят на нея във всяка една житейска ситуация.

2. Раците са страстни любовници

При тях емоцията е голяма и действат импулсивно, което ги прави изключителни любовници. Дори Казанова би им завидял, ако случайно ги наблюдава през вратата на спалнята.

3. Раците имат дълги периоди на страдание

Чувствителната им натура изключително трудно преживява разделите и може да мине доста време, преди да се хвърлят в обятията на някой друг, дори и само за утеха. Предпочитат да изживеят мъката си и само когато са готови да продължат напред, допускат нов човек до себе си.

4. Раците са безкрайно щедри

Ако имате близки приятели или роднини Раци, знаете за техния навик да се появяват винаги с огромни пакети подаръци с повод и без повод. И причината не е, че се чувстват задължени да го направят. Не, те просто се зареждат от усмивката, която този малък жест предизвиква у вас.

5. Раците са неразгадаеми и потайни

Истинска енигма за останалите на пръв поглед обикновени зодиакални знаци. Или ги приемате такива, каквито са, или не. Само не се опитвайте да ги разгадаете, това няма да завърши добре и за двама ви.

6. Раците се привързват силно към хората, които обичат

Те обожават да се чувстват желани и необходими за близките си, а меката им и чувствена природа привлича околните като магнит. И хоп! Докато се усетите, сте се привързали един към друг като с невидими стоманени нишки.

7. Раците са спокойни и приятни за общуване … докато не бъдат провокирани

Да общуваш с Раци е удоволствие и вълшебно преживяване, но това в никакъв случай не означава, че ще позволят да им се качите на главата. Ако ги провокирате, се пригответе да бъдете поставени на мястото си по начин, който само Раците владеят.

8. Раците могат да изпитват светкавична смяна на настроенията

Безкрайно емоционалната им натура ги прави изключително неустойчиви в техните настроения. Събуждат се една сутрин и се чувстват слънчево и прекрасно, но до вечерта сигурно ще са сменили още няколко сезона в душите си. Така че при тях денят определено не се познава по сутринта.

9. Раците са най-добрите приятели

Раците са добри слушатели, но преди всичко са готови да зарежат всичко и да станат в 3 през нощта, за да помогнат на приятел в нужда.

10. Раците са сантиментални

Мил жест, стъпки в пясъка, разрошени коси, вярност. Всичко докосва сърцето на един Рак и вълна от емоции се надига в душата му, а сълзите бликват като дълго пазени извори на тъга и щастие едновременно.

11. Раците не се забъркват в мимолетни връзки

Раците обичат интимността и отдадеността на дългите връзки и рядко може да ги видите в компанията на временни ухажори. Те не си губят времето с подобни „четки“ на егото, защото знаят истинската стойност на нещата от живота.

12. Раците превръщат всяка къща в дом

Домът на един Рак е неговата крепост и няма друго място на света, на което да се чувства по-сигурен и спокоен. Ако влезете през прага на един дом и той е едно от най-чистите, подредени и уютни места, на които сте били, то неговият собственик със сигурност е зодия Рак.

13. Когато Раците са нещастни, те се дистанцират от околните

Дори да е нещо дребно, в главата на Рака то е с гигантски размери. Затова очаквайте дори когато е ядосан за нещо незначително, да изгради стени около себе си, които освен ако не сте Хълк, не ви препоръчваме да разбивате.

14. Раците не понасят „надувки“

Много малко са хората, с които Раците не умеят да общуват, но ако сте нахакан самохвалко, който се опитва да им казва какво да правят, определено не сте познали с кого си имате работа.

15. Раците са стеснителни в определени ситуации

Ако не познават добре човека насреща, Раците не обичат да се разкриват напълно и отстрани може да изглеждат леко срамежливи. Само им дайте малко време и ще се покажат в целия си блясък.

16. Раците имат уникално въображение

Мечтатели по природа, умът на раците не познава никакви граници. Те са изключително отворени за нови идеи и винаги подхождат задълбочено към всеки един аспект от живота.

17. Раците не забравят лесно обидите

Раците изповядват максимата, че трябва да се отнасяш с хората така, както искаш да се отнасят и с теб, но ако някой наистина ги нарани … не очаквайте скоро да му бъде простено или забравено.

18. Раците са силни и устойчиви

Те могат да са чувствителни и емоционални, но не бъркайте тези им характеристики със слабост. Дори напротив, това е една от най-устойчивите зодии, която ще оцелее независимо през какви трудности я поставя животът.

19. Раците инстинктивно защитават хората, които обичат

На първо място в света на Рака стоят семейството и близките им. Затова не си и помисляйте да нараните който и да било от тяхната фамилия, защото ще бъдете преследвани и отмъстени, ако ще това да им струва и живота.

20. Раците са комплексни индивиди с много лица

Трудно е да дефинираме представителите на зодия Рак с една дума. Толкова многопластов е техният характер. Тъкмо си мислиш, че си ги опознал и знаеш с кого си имаш работа, когато те се показват в коренно различна светлина и тотално объркват първоначалната ти представа.

21. Раците са безкрайно състрадателни

Едни от най-грижовните представители на зодиака, това са Раците. Истински емпати, те без грешка на секундата разбират, ако някой техен близък се чувства зле и ще направят всичко възможно, за да го утешат.

Изключително земни и любящи, те перфектно умеят да се поставят на мястото на другия и никога не забравят от къде са тръгнали. Известни личности, които са зодия Рак: Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, принцеса Даяна, Рубенс, Хемингуей, Луис Армстронг, Никол Шерцингер, Том Круз, Мерил Стрийп, Робин Уилямс и др.

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп за последните 7 дни от септември (24-30.09)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще се дразните или ядосвате на действията на ваш роднина, пише astro.velida.net.
Добре е сега много внимателно да преценявате своите думи или действия.
Не допускайте прибързаност, грубост и свръхемоционалност в реакциите си.
Изненадата за вас тази седмица ще има връзка с романтично запознанство или среща, като това може да бъде с човек извън вашето населено място.

През седмицата ви предстои ви да преживеете важни събития свързани с хора, които в момента се намират надалеч.
През тази седмица ще сте склонни да се поддавате на различни клюки или злонамерени забележки, да си губите времето с интригите на други хора.
Това ще бъде благоприятна седмица за правилни решения свързани с важни промени в живота ви и за първи стъпки към тяхната реализация.
Ако имате ангажимент свързан със съдебно дело или юридически казус, ще можете да очаквате успешното им развитие.
Неприятности с дете или млад човек от близкия ви приятелски или семеен кръг ще имат неконтролируемо развитие.
Жените Везни ще имат приятни преживявания с момиче или с млада жена.
Мъжете ще трябва да се концентрират по-сериозно върху изоставени домашни задължения.

Скорпион Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица може да преживеете стрес свързан разход на пари, които може да не са голяма сума, но достатъчно за да объркат семейния ви бюджет.
Ще имате контакти с хора, които познавате вече и които живеят в друга държава или са от друга националност.
Също така през седмицата ще имате предварително планирани ангажименти с мъж, който най-вероятно живее в друго населено място.
През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с млад мъж, с който ви предстои да имате контакт или среща. Това преди всичко касае неговата искреност и честност спрямо вас.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване с приятели.
Мъжете Скорпион ще се наложи да отделят повече време за разговори, грижи и изпълнение на ангажименти свързани с роднини, особено жени.
Мислете добре какво споделяте тази седмица, особено ако това е ваша лична тайна.
Жените Скорпион ще имат достатъчно ангажименти свързани с дете или с млади хора, затова планирайте добре ежедневните си ангажименти.
Изненадите през седмицата ще ви донесат приятни емоции.

Стрелец Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица различни новини или разговори ще ви покажат правилността на собствените ви решения от близкото минало.
Това особено важи за решения, които сте взели относно отношения с приятели или познати хора.
Пътуванията през тази седмица могат да претърпят някакви промени, включително поради възникването на здравословен проблем или друго непредвидено обстоятелство.
Ще възникне конфликт или спорна ситуация свързана с имот, който вие или някой от семейството ви притежава.
Изненадите през тази седмица ще са свързани с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
В повечето случаи те ще имат връзка с пари или с финансови документи, споразумения и др.
За някои от вас може да възникне неочакван старт на нова работа, нова дейност или друга подобна ситуация от имотен характер.
През тази седмица може да получите покана за събиране или среща свързана с ваш роднина.
Мнозина ще преживеят различни емоции свързани с новина за бъдещо майчинство или за раждането на дете.
Мъжете Стрелец ще имат седмица, в която всичко ще става по-трудно, с разход на повече енергия и необходимост от пълен самоконтрол върху емоциите.
За жените една стресова ситуация ще бъде знак, че някои неща в живота не са толкова весели или лесни, колкото изглеждат на пръв поглед.

Козирог Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще възникне нова възможност да подобрите доходите си.
Това може да се случи чрез предложение за допълнителна работа, повишение на заплата и др.
Важна роля в подобни събития ще изиграят ваши приятелските връзки и познанства.
През седмицата ще преживеете събитие свързано с човек, с когото работите заедно: колега, ръководител или клиент.
През седмицата ще ви се наложи да вземете решение свързано с пътуване или ще преживеете промяна свързана с преместване в друг дом, село или град.
Понякога такива решения ще се отразяват драстично на настроението ви.
Това ще се дължи на факта, че се колебаете или страхувате от погрешни действия.
През тази седмица благоприятно развитие ще имат ваши контакти с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Седмицата вещае среща или емоционално събитие свързано с жена. Тя може да бъде родена под знака на Козирог, Телец или Дева, но не е задължително.
Мъжете Козирог ще имат откровен, но труден разговор с мъж, който ще постави чувства, планове и отношения на сериозно изпитание.
Жените от този зодиакален знак ще бъдат много по-емоционални от обикновено, което ще е причина за съзлива сантименталност или прояви на меланхолия.

Водолей Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще направите няколко посещения, гостувания или срещи свързани с хора от Отвъдното, с наследство, завещание и др.
Седмицата вещае събиране, за което предварително добре ще обмислите присъствието си или начина си на поведение.
През седмицата може да имате ангажимент свързан със здравословен проблем или лечение на близък човек, който не живее в един дом с вас.
През тези дни обърнете внимание на любовните си отношения. Вероятно смятате, че всичко се развива според вашите очаквания, но поради такава самоувереност може да се окаже, че пропускате нещо важно.
Отношенията ви с други мъже (извън семейството ви) ще са важни и вие не трябва да игнорирате това, което ще получите от тях като информация.
Жените Водолей ще създадат поне едно ново познанство, което ще се отрази благоприятно на развитието им в определена област. Ще сте склонни да отделите повече време за развитието на своето хоби или обществени интереси.
Мъжете ще бъдат ангажирани с различни семейни дела. Особено внимание или грижа ще се наложи да отделите на жена от семейството ви.
Финансово нещата ще бъдат стабилни, но избягвайте рискове или импулсивни разходи.

Риби Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще е твърде непредсказуема за вас в работата или в бизнес контактите ви. Събитията, които ще ви изненадат сега ще са свързани най-вече с хора или събития от разстояние (от друго населено място или държава).
Бъдете разумни и по-малко емоционални в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
През седмицата ще имате различни финансови отношения с мъж или с мъже. Те могат да ви натоварят емоционално, независимо от тяхното развитие (тоест дали ще са положителни или негативни за вас).
През седмицата ще имате съновидение свързано с роднина от Отвъдното. Техният смисъл ще бъде да получите правилен съвет или да ви насочат в правилна посока на развитие.
През седмицата ще имате парични постъпления, но и ще възникнат неприятности свързани с пари.
Тази седмица ще ви изненада приятно едно събитие свързано с момиче или с млада жена.
Мъжете Риби ще внесат нещо ново в дома си. Малките разходи, които ще направите за близките си хора ще бъдат възнаградени. Любов с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще разцъфти през тази седмица. Дано остане за дълго в живота ви!
Жените Риби ще са склонни да направят разходи лично за себе си: дрехи, козметика и др. Ще имате повод за радост в личния си живот, но се опитайте да съхраните тези емоции за по-дълго време.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Лют скандал между Ваня Костова и Ева от Тоника във VIP Brother

Публикувано

на

Както всяка година и тази, продуцентите на шоуто VIP Brother събраха под един покрив личности, които имат конфликт едни между други извън къщата. Някои от тях още в началото на формата показаха негативното си отношение спрямо други участници, което определено предизвиква интереса на зрителя от първия епизод. Всички видяхме, че още с влизането си Ваня и Ева от група „Тоника“ не са в никак добри и розови отношения. Двете дори не се поздравиха при влизането си. Ваня Костова вече спомена, че е напуснала формацията, заради изказване на Гого и веднага последва ответен удар от страна на Ева: „Ваня има нужда от психиатър“. Не е тайна, че Ваня е напускала групата два пъти, но при първия композиторът Стефан Диомов е успял да ги събере отново.

В началото изглеждаше, че ще има конфликти, но в предишното предизвикателство те сякаш пренебрегнаха личните си неразбирателства и запяха една от най-хубавите български песни толкова задружно и изглеждаха много щастливи, нявярно връхлетяни от приятни и емоциолани спомени. Те дори си поговориха и се изясниха защо и какво е станало. Показаха на всички в къщата, както и зрителите, че са две зрели жени, които знаят как да преодолеят и изгладят нещата по между си, за разлика от някои други участници в реалитито. В историята на VIP Brother повечето участници се карат в ефир и всъщност злепоставят себе си по този начин. Ева и Ваня показаха, че са две много умни и интелигентни жени. Ваня Костова дори подаде ръка на изолираната от останалите Нора Недкова, с което направи добро впечатление на всички. Тя я съжали, опита се да я приобщи към останалите и да ѝ бъде опора, но за съжаление Нора Недкова отпадна след номинации. Освен голям талант, двете жени притежават и много големи сърца. За да успееш да простиш на някого след толкова много години вражда, е нужна наистина много воля. Ваня и Ева са пълни противоположности на Кулагин и Нора Недкова, които във всеки един момент се нахвърляха един на друг и се злепоставяха взаимно, което на никого от къщата не бе приятно. Те определено не умеят да се сдържат и се държаха изключително арогантно, което им донесе само негативи. Не успяха да преглътнат егото си и да замълчат нито веднъж, докато двете солистки на „Тоника“ дори станаха близки и често си говорят по време на предаването.

изт. Актуално

Прочети повече

Без майтап

Часът на раждане определя съдбата ни: проверете какво тя е отредила за Вас!

Публикувано

на

Той дава основни заложби, които с времето ние развиваме.

Тази информация може да бъде особено полезна за нас, защото ни разкрива в коя област потенциалът ни е най-силен, както и с кои негативни черти трябва да се справим.

Полезно е и за връзките ни, защото можем да съпоставим базовите си качества и възгледи със своя партньор и да преценим доколко сме подходящи като двойка.

Затова, ако не знаете в колко часа сте родени, бързо питайте родителите си и вижте как този час влияе на вашия характер и съдбата ви.

Съдбата на родените между 00:00 и 02:00

Родените в този часови пояс са много жизнерадостни, изглеждат по-млади, отколкото всъщност са, и се отличават със своята голяма активност.

Тоест – не могат да стоят на едно място. В любовта обичат да експериментират и само някой наистина специален човек, може да спечели сърцето им.

Онази черта на характера, която най-много им пречи в живота, е тяхната прекалена откритост.

Те вярват в доброто у хората и това ги кара да разкриват и най-личните си тайни и мисли пред почти всеки.

Което, както сами се досещате, често е причина другите да злоупотребяват с доверието им.

Съдбата на родените между 02:00 и 04:00

Тези хора се наслаждават и оценяват всички радости в живота – красотата на залеза, хубавата кухня, произведенията на изкуството и разбира се – любовта.

Те се впечатляват силно, когато този, който иска да спечели сърцето им, ги обсипва с подаръци, романтични изненади и комплименти.

За съжаление често този стремеж към охолство и добър живот се тълкува като материализъм.

Малко са тези, които осъзнават, че вие наистина се нуждаете от удобства, за да бъдете щастливи и да се раздавате максимално в личния си живот.

Съдбата на родените между 04:00 и 06:00

Хората, родени в тези часове, са много силни личности, които кипят от желание за живот. Освен това, те са благословени с голям късмет.

Животът на повечето от тях е като роман – вълнуващ, изпълнен с приятни емоции и съвсем малка порция проблеми. И краят е винаги щастлив. В любовта имат нужда от някой, който ще ги изслушва и разбира.

Като отрицателна черта за тях можем да отбележим манията им винаги да са прави.

Хубаво е поне от време на време да се съгласите, че е напълно нормално някой да има различно мнение от вашето и това да не е краят на света!

Съдбата на родените между 06:00 и 08:00

Родените в този интервал са много чувствителни натури! И най-дребната закачка може да ги обиди жестоко.

Затова всички, които са в обкръжението им, трябва да внимават с думите и действията си. Иначе тези хора са добронамерени, с много интересни възгледи за живота и винаги готови да се притекат на помощ (стига да не сте ги засегнали с нещо).

Обаче има една много противоречива нотка в характера им, що се отнася до любовта.

Дори да намерят човек, с когото се разбират прекрасно, нищо чудно един ден просто да го напуснат, без никакви обяснения защо.

Съдбата на родените между 08:00 и 10:00

На пръв поглед ще сметнете тези персони за властни и недостъпни, но само след няколко минути разговор ще останете очаровани от тяхната искреност и разбиране.

Тези хора са страшно желани от противоположния пол и затова интимните им партньори често ги ревнуват и дори обвиняват в изневери.

Тук идва и тяхната отрицателна черта на характера, която може да ви се стори странна.

Те имат прекалено приятелско отношение към останалите, а това често се тълкува като желание за нещо повече.

Затова трябва да са малко по-обрани в думите и действията си, особено ако се намират в интимна връзка.

Съдбата на родените между 10:00 и 12:00

Родените в този часови пояс са много амбициозни и се посвещават на това да се изкачат високо в служебната и социална йерархия.

Това е и причината в личен план да ги привличат също така амбициозни и стремящи се към по-добър живот личности.

Друга много положителна черта в характера им е страшно високият интелект. Обаче и те си имат нотки в поведението, които отблъскват хората около тях – манията им за критикуване.

Все дават съвети – за облеклото ви, за косата ви, за начина ви на действие…

И то без да сте ги молили за такива! Макар често тези критики да са основателни, главният съвет към тези хора е все пак да са по-сдържани и да не се бъркат толкова много в живота на другите.

Съдбата на родените между 12:00 и 14:00

Това са творчески личности с безупречни маниери и вродена интелигентност. Всеки, който е имал интимна връзка с тях, трудно ги забравя, дори до края на живота му остава една носталгична тръпчица към времето, когато са били заедно.

Най-отрицателната черта при тези хора е тяхната абсолютна нетърпимост към баналността, клишетата и скуката.

Не че това не е типично и за много други персони, но в случая нетърпимостта води до крайности.

Например те са способни да зарежат нещо наистина перспективно, ако дори няколко дни им е било скучно. Не бива така, имайте малко търпение, защото ще пропуснете много ползи с това поведение.

Съдбата на родените между 14:00 и 16:00

Тези хора имат направо свръхестествен късмет! При тях наистина всяко зло им носи тройно повече добро.

Освен това, те се отличават с особен чар и невероятна сексуалност. Като магнити са за противоположния пол!

Но ще се посветят само на онзи, с когото си пасват перфектно в леглото.

Негативната черта на тези персони е, че понякога проявяват прекалена надменност.

Те са интересни, привлекателни, различни и трудно пропускат възможност да парадират с това.

Карайте го по-кротко, в крайна сметка никой не обича да му се натяква колко по-низш е от друг!

Съдбата на родените между 16:00 и 18:00

Родените в този интервал са в двете крайности – или невероятно успешни в интимен и професионален план, или с каквото и да се захванат, все някой или нещо ги прецаква.

И в мислите и действията си са такива – или-или, няма среден вариант. Което донякъде доста пречи на взаимоотношенията им с останалите.

В любовта търсят приказката – принцът, принцесата, дългия и щастлив живот.

Нямат нищо против да преминат трудните изпитания в името на своя любим(а).

Което е наистина похвално, защото малко останаха онези, които са готови на всичко за своята любов. И най-вече – вярват в нея и си я пазят.

Съдбата на родените между 18:00 и 20:00

Тези хора страшно много обичат да се раздават и да се грижат за някого.

Те имат нужда да го правят!

Затова човекът до тях може да бъде много щастлив, стига да не обръща внимание на понякога прекалено острите им избухвания.

Като отрицателна черта може да се отбележи крайният работохолизъм.

Хубаво е, че сте трудолюбиви, но все пак толкова много работа вреди на здравето ви и ви стресира жестоко.

Съдбата на родените между 20:00 и 22:00

Тук има само една дума – страст! Невероятно магнетични личности, заразяващи с желание за живот, усмивки и любов.

За свой партньор те търсят някой не по-малко специален от тях – красив, с чудесни маниери, със самочувствие, с отворени възгледи към живота и способен да поддържа тръпката.

Защото стане ли им скучно, веднага си тръгват!

Това е и негативното в характера им – те се влюбват страшно често и все завинаги.

Трябва им малко повече постоянство и търпение.

Защото те искат сериозна връзка, но от друга страна, не дават шанс тя да се превърне в такава.

Съдбата на родените между 22:00 и 00:00

Тези хора много силно уважават семейството. И се стремят всячески да създадат здраво и стабилно такова.

Те са привързани и към своите родители, дори често живеят близо до тях.

Ценят традициите и моралните нрави, които доста хора отдавна са изгубили.

Стремят се към добро финансово състояние и висок обществен пост.

Това, върху което трябва да поработят в своя характер, е, че искат всички решения във връзката да взимат те.

За бюджета, за обзавеждането, за почивките, за възпитанието на децата, за марката на колата…

Все пак връзката се състои от двама и това игнориране на мнението на партньора може да ви изиграе лош номер!

Източник: www.bulnews.bg

Прочети повече

Избрано